Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8360720 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi, kapalının taraftar girişi nasıl olacak biliyor musun? Yoldan girince hemen turnikeler ve tribün girişi mi olacak? Yoksa merdivenlere kadar duvar falan mı örülecek? Mabed kapalıda duvar örme işi bitti eski açıktan devam edecek demişti.
@ysariusta @ekrem86 ellerinize sağlık hemen girişte olmayacak sanırım kolonları geçtikten sonra turnikelere gelmeden içerde dolaşım alanı olacak
kapalı alt katlarda duvar işi bitti sanırım en üste duvar örülecekse ki büyük ihtimal örülecek bu prekastlardan sonra yapılır orda tuvalet büfe ve dolaşım alanları gibi
yerlerin olması gerekir bunlarıda dışarıyla ayırmak gerekiyor illaki duvar işi vardır

Çevrimdışı tayfun

tayfun hocam emin misin? Henüz 8.000 olamadık mı?
aslında emin değilim çünkü açıklarda köşe kontejyanlar işi karıştırdı,7 800-8 300 arasına şaşırmam ama bu rakamların dışı beni şaşırtır.muhtemelen yarın gün içinde ahmet ateş twitterdan hem kombine hem bilet satışıyla ilgili bilgilendirme yapar(feyenoord maçında öyle yapmıştı) o zaman sağlıklı bir şekilde hasılatta hesaplarız.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

ysariusta

• Ziyaretçi

@ysariusta @ekrem86 ellerinize sağlık hemen girişte olmayacak sanırım kolonları geçtikten sonra turnikelere gelmeden içerde dolaşım alanı olacak
kapalı alt katlarda duvar işi bitti sanırım en üste duvar örülecekse ki büyük ihtimal örülecek bu prekastlardan sonra yapılır orda tuvalet büfe ve dolaşım alanları gibi
yerlerin olması gerekir bunlarıda dışarıyla ayırmak gerekiyor illaki duvar işi vardır
abi tuvaletler dışarıya açık olursa kazanç kapısı olur  :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

@ysariusta @ekrem86 ellerinize ve emeginize sağlık, bugunde fotografsiz birakmadiniz.  Numaralida yeni acikta bayabir vimelenme var, hadi hayirlisi olsun. 

Çevrimdışı Necmi

abi tuvaletler dışarıya açık olursa kazanç kapısı olur  :evillol:
onu diyorum işte olmaz o yüzdende içerde bir çok duvar işi vardır.

Çevrimdışı dogu1903

Ahmet Ateş ‏@AhmAtes1903  2 dk.
Kombine + passoligle alınan bilet + pass bilet = 29982.

Çevrimdışı Mustafa_UK

Merak edenler icin;

Kombine+Passolig+Pass Bilet =29982

Çevrimdışı tayfun

forum olarak beklentimizin altında.

xuz

• Ziyaretçi

Bu rakam doğru olamaz ya, bir yanlışlık olmalı

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Şaka mı ? maça sadece 2 gün kaldı.

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı capo di capi

Kulübün içinde ki adam gerçek rakamı bilmiyor. Şu an kombine,passolig ve plastik bilet dahil 55 bin adet satıldı.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı okansosa

bugün gittim kuzey bitmişti alamadım 11000 ordan doğu da bitti bitecek deniliyordu nası 30000 anlamadım
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Sezai

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet bu organizasyonu yapabilecek tanıdıkların vardır,
maç öncesi Seba Başkanın çok sevdiği eski dostlar çalınır mı olimpiyatta?

İzmirden geliyoruz büyük bir ekiple, bugün çok sıra vardı bilet alırken, doğu alt bitmişti, üstten alabildik.
eminim çok güzel olacak tribünler, duygu yüklü hep beraber.

gerekli yerlere bunu ilettim...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet numaralıda temel genişleyecek mi bu hafta? 9. testereye kadar temel atılmıştı.. 14. testereye kadar ne zaman temel atılır?

orada rampa için bi geciş cebi bırakılacak biraz daha vakit var  yani...eski acıkta yaptığımız gibi yapıcaz...

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi kapalı prekastları bitince dev bir pankart assak ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı dogu1903

BrothersBJK ‏@BrothersBJK  21 sn.
Bilgi | Arsenal maçı için saat 22:00 itibariyle kombineler ve plastik biletler dahil toplam 61.900 bilet satılmıştır.

hoop biri de böyle yazmış  :iscrewy:

Çevrimdışı Tolga

arsenal maçı için satılan bilet sayılarında bir yanlışlık var galiba 50.000 e yakın olması lazım şuan da
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı dogu1903

şu ikinci bilginin doğru olduğunu düşünürsek acaba ahmet ateşin yazdığı sadece bugünün rakamları olabilir mi

Çevrimdışı quentine83

konu dısı ama atibanın durumu ne oldu bu arada maça yetişebiliyor mu ??
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ilhan mansız

Net bilgi yok mu bilet satışı konusunda

Çevrimdışı ZEKI

Etiketler: