Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8356653 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Saliharik bana rakamlarla ispatlayabilir misin obitaş'ın ne kadar yavaş olduğunu?  Rakam ver bakalım,  kıyaslayalım.

Çevrimiçi murat

Bizim Fb ile bir sikintimiz yok asil dusman sinsi olan bizden sampiyonluklarimizi calan Gs CINCON'dur!!!

Hayatimda nefret ettigim en buyuk sey belkide bu takim!
Al bendende o kadar.
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 00:15:29 MURAT ]

Çevrimiçi Necmi

ya arkadaş taraftar yaşlandıkça uslanacağı yerde yaşlandıkca hırslanıyormu ne al @aktar_ismail i vur @Necmi abiye :)
biz yaşlanmıyoruz :bandit: tecrübe kazanıyoruz hem aktar daha yirmi yaşında :evillol:

Çevrimdışı Salih A.

Saliharik bana rakamlarla ispatlayabilir misin obitaş'ın ne kadar yavaş olduğunu?  Rakam ver bakalım,  kıyaslayalım.
@aktar_ismail bunları @tayfun zaten hazırlamıştı ama yine iflah olmamıştınız
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Salih A.

biz yaşlanmıyoruz :bandit: tecrübe kazanıyoruz hem aktar daha yirmi yaşında :evillol:
abi kendini 20 hissesdiyorsa sorun yok... yoksa bende 4 senedir 29. yaşımı kutluyorum

Çevrimiçi Necmi

aktarı bana vurmada ne yaparsan yap :bandit: kayaya çarpmış gibi olurum :D

Çevrimdışı Salih A.

Tamam yaz bakalım. 
abi obitaş bir sonraki genel seçimde seçime falanmı girecek ne anlamadım ki  çiçekler kapalıyı yaptı eski açık sadece üst kat kaldı numaralıyı obitaşşşşşşşşş ın elinden aldı hala tatava yapma gözünü seveyim

Çevrimiçi Necmi

Kapalı ve numaralının bitmiş hali toplam kaç metrekare biliyor musunuz? 

Rakamlarla konuşalım diyorum konuşamıyorsun sonra çıkıp tatava yapma diyorsun.  Bilgin yok hüküm veriyorsun. 

daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama canlı yayının alt kısmı ekranın altında kalıyor ve görünmüyor bu durumun çözümü var mıdır?

Çevrimdışı Salih A.

dua et @tayfun çevrimdışı yoksa rakamlarıda verecektim gerçi @Necmi abi tayfunun paylaşımlarını attığı sayfayı bilir ondan öğrenelim FORZA ÇİÇEKLER  bide twitter sayfasından rahmetlinin vefafını paylaşan bir tek çiçekler vardı gözüm aramadı değil obitaşı alacalıyı vodafone ilk ti sonra çiçekleri rahmetliyi andı

Çevrimiçi Necmi

bu arada birileri çıkıp gene işi ciddiye almasın burda espiri yapıyoruz yoksa çalışan
bütün firmalar bizim stadımızı yapıyor bize emek harcıyorlar emekleri için teşekkür ederiz :)
tabiki herkese emeği kadar teşekkür ederiz :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Salih A.

Rakamlarla konuşalım diyorum konuşamıyorsun sonra çıkıp tatava yapma diyorsun.  Bilgin yok hüküm veriyorsun. 
@aktar_ismail yapma üzerim bak üzülürsün yapma @tayfun paylaştı cümle alem gördü rakamları hale neyin peşindesin kabul et yaramadı işe o otlar :)

Obitaş şu ana kadar 2 kapalı inşaatı kadar iş yaptı.   Metrekare hesabı olarak bana bunun aksini burada kimse yazamaz.

@aktar_ismail yapma üzerim bak üzülürsün yapma @tayfun paylaştı cümle alem gördü rakamları hale neyin peşindesin kabul et yaramadı işe o otlar :)
Tamam yaz bakalım.  Sana 1 hafta süre 1 hafta içinde yazamazsın.  Kimse yazamaz.

Çevrimdışı Salih A.

Çevrimiçi murat

bu arada birileri çıkıp gene işi ciddiye almasın burda espiri yapıyoruz yoksa çalışan
bütün firmalar bizim stadımızı yapıyor bize emek harcıyorlar emekleri için teşekkür ederiz :)
tabiki herkese emeği kadar teşekkür edersaiz :evillol: :evillol:
Her sayfaya koymak lazım bu obitaş çiçekler atışmasında.  :ok:Ben önceki sayfada belirtmiştim.

Çevrimdışı Salih A.

Tamam yaz bakalım.  Sana 1 hafta süre 1 hafta içinde yazamazsın.  Kimse yazamaz.
@aktar_ismail abi yaşını yanlış hatırlamıyorsan benden büyüktü o nedenle abi diyorum... abi yapma bak üzerim pişman olursun @tayfun paylaştı herkes gördü rakamları çiçekler 4 ay dolmabahçede balık avlasın onları öyle kullanalım belki orkinos falan avlanır klube katkısı olur obitaş anca o zaman çiçekleri yakalar. bak tekrar söylüyorum çiçekler 4 ay orkinos avlarsa marmada da obitaş ta o zaman çiçekleri yakalar :) yani rüya bu hayal hayal

Çevrimiçi Necmi

Obitaş şu ana kadar 2 kapalı inşaatı kadar iş yaptı.   Metrekare hesabı olarak bana bunun aksini burada kimse yazamaz.
sezgin geçen gün yazdı fazla teknik geldi herhalde bir şey anlamadın :iscrewy:

Çevrimiçi murat

Obitaş ,aktar kadar yaptığı işin farkında olsa çok çalışmışız diye işçilerin yarısını ücretsiz izine çıkarır. :lol:

yeminle  @aktar_ismail hırs yaptı :)

Hırs yapmadım,  sen yazıyorsun ama yazdıklarının bir temeli yok.  Rakamlar senin söylediğinin tam tersi.  Rakamlarla konuşalım diyorum konuşamıyorsun.  Sana 1 hafta süre Tayfun'a sor kime sorarsan sor bana rakam veremezsin.  Sen bu inşaat sürecinden çok uzaksın.  Emin ol düşündüklerin tamamen yanlış. 

Çevrimiçi murat

@aktar_ismail abi yaşını yanlış hatırlamıyorsan benden büyüktü o nedenle abi diyorum... abi yapma bak üzerim pişman olursun @tayfun paylaştı herkes gördü rakamları çiçekler 4 ay dolmabahçede balık avlasın onları öyle kullanalım belki orkinos falan avlanır klube katkısı olur obitaş anca o zaman çiçekleri yakalar. bak tekrar söylüyorum çiçekler 4 ay orkinos avlarsa marmada da obitaş ta o zaman çiçekleri yakalar :) yani rüya bu hayal hayal
Aynı yaştasınız diye biliyorum ama evet öyle bir resmi vardı wow da o resime göre bende abi derim :evillol:
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 00:26:49 MURAT ]

Çevrimdışı Salih A.

sezgin geçen gün yazdı fazla teknik geldi herhalde bir şey anlamadın :iscrewy:
pardon ya @Necmi abi yazınca aklıma geldi sezgin yapmıştı metrakar hesabı çiçekler Michael Schumacher´in Alonso ya tur bindirmesi gibi 2 tur falan bindirmişlti obitaşşşşşş 'a :)

Etiketler: