Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355498 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

arkadaşlar bilen varsa ACİLL cevap verebilir mi bakırköy kartal yuvasında kuzey bileti ne durumda tükendi mi ?

Bakırköyü bilmiyorumda Vodafone Arenada kuzey biletleri tükenmişti iyi hatırlattın burada duyurumu yapayım.

Çevrimiçi murat

Eğer vodafone dan fazla verrcrk olan bir sirket varsa hemen verilmeli bi saniye dusunulmemelidir. Cunk zamanımızda herşey para.
Herşey para değil.başkan biraz abartmıştır.Beşiktaşa olan ilgi ve güveni belirtmek için söylemiştir.alacak firma tazminat ödeyecek ve verilmiş olan fiyatın üstüne çıkacak.

Çevrimiçi Necmi

hani bir balık varya aylarca toprağın altında gömülü kalıyorlar sonra iki damla yağmur görünçe
gömüldükleri yerden çıkıyor bunlarda o balık gibi iki kalıpçı görünce hemen ortaya çıkıyorlar

@Necmi abi bana eski açık neden yeni açıktan daha zor açıklayabilir misin?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

numaralı perdelere beton dökümü var özlemiştik bu yoğunluğu  :tabe:

Çevrimdışı riza calli

Zor zamanimizda yanimizda olup anlasma yapan bir firma yuzustu birakilamaz. Zamanimizda hersey para ama insanligimizi da kaybedecek degiliz.
  peki o zaman neden vodafone paranın hepsini peşin verip insaati hizlandirmiyor. .veya sözleşmeyi neden kirdirmiyor veya buyuk baskanimizin cenazesi sonrası bi açıklama yapmıyor. ..veya madem zor zamanımızda yanımızda eski stada neden sponsor olmadılar. .ticarette duygusallık yoktur hrleki bi ıngiliz firmasında hic yoktur para kazanamiyacagi yere girmez

Çevrimiçi murat

ya boş ver Murat bildiğin otopark yapıyorlar işte :alala: yok şuna yapmaya çalışıyorlar diyelim :bandit:
Aslında hakikaten obitaşın yaptığı iş zor.yapılan iş zor değil obitaş yaptığı için zor  :lol: :evillol: bu arada gerçekten tartışıyoruz sananlar olabilir uyarı levhası koyalım :director: :-* :poke: :drunkard:

Göz var nizam var,  Mustafa'nın çektiği resimlere bakın aradaki farkı görmemeniz imkansız. 
Üşenmeyin kolon sayısını,  çift yüz perde sayısını, vs sayın.  Araştırın tüm tribünlerin metrekarelerine bakın.

ysariusta

• Ziyaretçi

Eğer vodafone dan fazla verrcrk olan bir sirket varsa hemen verilmeli bi saniye dusunulmemelidir. Cunk zamanımızda herşey para.
Öyle değil işte. Her şey para diyorsun da; Fiyapı örneği ortada. İsmi geldi parası gelmedi! Onu n'apıcaz. Ben 3 sene evvel bir eve talip oldum. 800 TL kira istedi, 750 olur mu diye sordum? 800 den aşşaya vereceğime boş kalsın dedi. 8 ay evli bekledi kendisi. 800 TL den 6400TL. Kiracı buldu 4 ay ne kira ne aidat.
Sen bulmuşsun Vodafone gibi bir sponsoru; bırakılır mı? Hadi onu yaptın, sana 3 4 yıllık sponsor oldu biri. Sonra kime gideceksin. Bunlar Vodafonu sattı beni de satarlar diye düşünmez mi aday sponsorlar. Vodafone ayrıca stattaki bazı özellikleri de sağlayacak. Onları nasıl halledeceksin. Teknoloji ilerliyor. Teknoloji yatırımı en pahalı yatırım. Bunlar az buz şeyler değil. Tabi ahde vefa denen bir şey var. Onun ötesinde benim hala göğsünde BEKO yazan formam var ve severek giyiyorum. İçecek reklamı olandansa onu tercih ediyorum. Nedeni klübüme verdiği sınırsız destektir. 2 yıl mecburiyetim var bittiği an hattımı taşıyacağım.

Çevrimiçi murat

Göz var nizam var,  Mustafa'nın çektiği resimlere bakın aradaki farkı görmemeniz imkansız. 
Üşenmeyin kolon sayısını,  çift yüz perde sayısını, vs sayın.  Araştırın tüm tribünlerin metrekarelerine bakın.
İsmail aldığı para da aynı oranda fazla.boşuna fazla para verilmiyor.

Çevrimdışı mhmtkartal

herkese iyi akşamlar istanbul dışında olduğum için konuya pek katkıda bulunamıyorum genellikle yorumları okuyorum. Fotoğraflar ve bilgiler için de emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama kapasite meselesi çok tartışıldı resmi rakam 42.000 tamam ama stadın büyüklüğü itibarı ile 48.000 e çıkabilceğini belirtti bazı arkadaşlar. Bu mümkün gibi gözüküyor ama resmi bir bilgi yok. Benim öğrenmek istediğim klübe ve başkana yakın birisi bunu teyit ettirebilir mi sonuçta artık stat ile ilgili bir çok şey belli ama taraftar olarak içimizi rahatlatacak resmi bir bilgiyi öğrenme şansı olabilir mi acaba... Kapasite atıyorum zorlandığı takdirde 48-49 bin olur daha fazla olmaz gibisinden. 

Çevrimdışı ilhan mansız

peki o zaman neden vodafone paranın hepsini peşin verip insaati hizlandirmiyor. .veya sözleşmeyi neden kirdirmiyor veya buyuk baskanimizin cenazesi sonrası bi açıklama yapmıyor. ..veya madem zor zamanımızda yanımızda eski stada neden sponsor olmadılar. .ticarette duygusallık yoktur hrleki bi ıngiliz firmasında hic yoktur para kazanamiyacagi yere girmez
siz ne diyorsunuz? Vodafone işe ticari bir anlaşma yaptık ve adamlar bu anlaşmanın gereğini yerine getiriyor. Bu firmaya karşı kurnaz kasaba esnafı gibi mi davranalım onu mu istiyorsunuz

Çevrimdışı Salih A.

Her gün yüzlerce fotoğraf çeken Mustafa'nın cevabı size yeter.   :busted_cop:
abi hak yeme çiçekler 4 ay orda balık tutsun sahilde obitaş anca yetişir toplsana testere kiriş sayıları 5 mi 6 mı ne
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

İsmail aldığı para da aynı oranda fazla.boşuna fazla para verilmiyor.
Haklısın ama burada bazı arkadaşlar eski açık yeni açıktan daha zor diyorda ona gülüyorum sadece,  şaka yapıyor olmalılar.  Yeni açık numaralı ve kapalı toplamı kadar metrekaresi var.

Çevrimiçi Necmi

Çok daha fazlası yeni açıkta var.
Kolon sayısı desen en az 2 kat fazla kolon var.
Resimlere bakın hemen görürsünüz.
hepsi oval olduğu için hazır kalıp koy koy git :D
ordaki tek zorluk perdelerdesize tiyo vereyim ordan yürüyün üst testere kirişlerdede uğraşacaklar
artık  :bandit:

Çevrimiçi murat

siz ne diyorsunuz? Vodafone işe ticari bir anlaşma yaptık ve adamlar bu anlaşmanın gereğini yerine getiriyor. Bu firmaya karşı kurnaz kasaba esnafı gibi mi davranalım onu mu istiyorsunuz
Bazen para kazanmaz ama itibar kazanırlar.her işe kar mantığıyla bakılmaz ama sonunda kar olarak geri döner.hayır kurumlarına destek olurlar, projeler üretirler, okullar yaparlar vs.

@Necmi abi salı günü maça 25dk geç kalmamaya çalışacağım eğer gecikmezsem buluşuruz abi  :lol:

Çevrimdışı Ozan E.

Yaptiginiz tamamen bos muhabbet maalesef

Çevrimiçi murat

Tribün tribünkaba inşaat metrekare birim fiyatları hakkında bilgi mevcutmu elimizde?

Çevrimiçi Necmi

Haklısın ama burada bazı arkadaşlar eski açık yeni açıktan daha zor diyorda ona gülüyorum sadece,  şaka yapıyor olmalılar.  Yeni açık numaralı ve kapalı toplamı kadar metrekaresi var.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=52.0
aradaki farka birde içindeki detaylara bak
yorumsuz  :bandit:

Çevrimdışı ilhan mansız

Bazen para kazanmaz ama itibar kazanırlar.her işe kar mantığıyla bakılmaz ama sonunda kar olarak geri döner.hayır kurumlarına destek olurlar, projeler üretirler, okullar yaparlar vs.
çok ilginç gerçekten bazılarında bilgi sıfır fikir maşallah binlerce

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi abi salı günü maça 25dk geç kalmamaya çalışacağım eğer gecikmezsem buluşuruz abi  :lol:
sucuklar bayatlamıştır de mi :biggrinking:

Çevrimdışı asyakartalı

hergün aklıma geliyor ama yazmayı unutuyorum.
sayende akşamları yemekten sonra çayımı alıp,keyifle çektiğin fotoğrafların hepsine bakıyorum.ellerine ayaklarına sağlık.çok teşekkürler

mustafa_(87)

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimiçi murat

çok ilginç gerçekten bazılarında bilgi sıfır fikir maşallah binlerce
Umarım bunu bana yazmamışsındır.seni alıntılarken seni destekleme amacıyla alıntılamıştım.direk arkadaşa cevap vermek istemedim o yüzden.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 23:50:25 MURAT ]

Etiketler: