Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353952 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

arsenal macçını açtım da stad bizimkine çok benziyo tribün yapısı locaları falan bi yeni açık benzemiyo
hangi kanalda bu maç herkez izliyo yaww :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı brci

Tribünlerin kale arkası ve taç çizgisinden yakınlığı baya benziyor sanki bizim projeyi çizen arsenalin stadına bakmış da çizmiş gibi :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Allah orada calisan insanlara kolaylik versin...Bugun muazzam bi sicaklik vardi..Ramazan'da stadta duzenlenen iftar organizasyonuna katilmistim.Bu kadar fazla sicak yoktu..Fakat bugun dehset bir sicak vardi...

@bjk_mabet buradan sizlere cok tesekkur ediyorum...muazzam bir stad yapmissiniz..suan ki haliyle bile herseyi ile mukemmel guzel...
ilgi ve alakanız için teşekkür ederim... elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Bu arada bende çiçekler fan dim. Ama obitas çiçekleri solladı gecti. Çiçeklere isci girişi olacak mı? Numaralı kalipci sıkıntısı var gibi @bjk_mabet @Necmi
192 çalışanı var şu an çiçeklerin ve bi çoğu kamera acısını dışında çalışıyor bu yüzden sayı az gelebilir...

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet burda olsada sorsak. Eski açıkta işler yavaş mı gidiyor yoksa bize mi öyle geldi. yavaşlık varsa sebebini söyleyese keşke.

eski acıkta bir yavaşlama yok bugün tabla betonu atıldı ama kamera acısından ve resimlerden oradaki çalışmalar çok belli olmuyor malesef ...

Çevrimdışı FARUK

eski acıkta bir yavaşlama yok bugün tabla betonu atıldı ama kamera acısından ve resimlerden oradaki çalışmalar çok belli olmuyor malesef ...

güzel haber abi yeni açıktaki çelik destekli bölümde betonlama olurmu bugün hazır gibi duruyor orası

Çevrimiçi Necmi

salı burdamısın ona göre maç organizasyonu yapalım

Çevrimdışı Oktay

Stadın maliyeti ile ilgili Başkan'ın aylar önce dediğini aktarayım; bu seviyeye bir stadın maliyeti en az %25 mütahit kârınıda koyarsak 150 milyon Euro . Biz yarı fiyatına yapıyoruz ..! NOKTA

Çevrimdışı ilhan mansız

Stadın maliyeti ile ilgili Başkan'ın aylar önce dediğini aktarayım; bu seviyeye bir stadın maliyeti en az %25 mütahit kârınıda koyarsak 150 milyon Euro . Biz yarı fiyatına yapıyoruz ..! NOKTA
yani diyorsunuz ki neredeyse Fulya projesi kadar başarılı öyle mi?  :D işbu entry ağır ironi içermektedir

Çevrimdışı bjk_mabet

salı burdamısın ona göre maç organizasyonu yapalım
pazartesi günü belli olucak tam olarak netleşmedi salı günü ...

Çevrimdışı Oktay

yani diyorsunuz ki neredeyse Fulya projesi kadar başarılı öyle mi?  :D işbu entry ağır ironi içermektedir

Ben köyden yeni geldin inşaattan hiç anlamam söyleneni aktardım :D :D

Çevrimdışı onurt

pazartesi günü belli olucak tam olarak netleşmedi salı günü ...
@bjk_mabet bu organizasyonu yapabilecek tanıdıkların vardır,
maç öncesi Seba Başkanın çok sevdiği eski dostlar çalınır mı olimpiyatta?

İzmirden geliyoruz büyük bir ekiple, bugün çok sıra vardı bilet alırken, doğu alt bitmişti, üstten alabildik.
eminim çok güzel olacak tribünler, duygu yüklü hep beraber.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

o rakama cıkacaktır o zamana kadar çnk hayli tutarsız bir kur var sartlar ne getirir bilemeyiz,, ama bu civarlarda stadımız biticek 85 civarlarında simdiye kadar maliyeti oldugunu sayarsak daha cok yol alınması gerkiyor

yani agustosa bile zor yetişir diyorum ben :lol: :bawling:
yanılıyorsun bence burda cati 17 milyon euro 50 milyon tlyi gecik sadece onun maliyeti var o daha katilmadi diye biliyorum ayrica sene sonuna kadar  yapilacak kaba insatada para harcanacak agustosta stad tam anlamiyla biter bana gore
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 20:40:53 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben köyden yeni geldin inşaattan hiç anlamam söyleneni aktardım :D :D
ben de anlamam kardeşim ben de köyden geldim.inşallah Fulya kadar başarılı olur  :D

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı ozan062

yanılıyorsun bence burda cati 17 milyon euro 50 milyon tlyi gecik sadece onun maliyeti var o daha katilmadi diye biliyorum ayrica sene sonuna kadar  yapilacak kaba insatada para harcanacak agustosta stad tam anlamiyla biter bana gore

evet hocam sonradan bir arkadas daha bunu soyledi o zaman dediğiniz gibi o paranın coklugu surece yansımıcak buda dogru
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

Uğur Boral dururken  :s20:
kadro derinliğimizin çok yetersiz olduğunu defalarca yazdık. Transferleri çoktan bitirmemiz gerekiyordu

Çevrimdışı brci

kadro derinliğimizin çok yetersiz olduğunu defalarca yazdık. Transferleri çoktan bitirmemiz gerekiyordu

konu dışı muabbeti uzatıcam ama Atiba özellikle Arsenal gibi bir rakip karşısında takımın yarısıydı elvada Championsleague  :by2:

Çevrimdışı quentine83

bugün foto olmayacak mı .boşuna beklemeyelim mi? sanırım musti gitmedi charlıe gidecek diye.charlıe den de ses yok...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı brci

Beşiktaşa bir çok şey vermiş adamları sen divanda ihraç et akşamına Atiba sakatlansın  :alala:    :ebebe:

Çevrimdışı ozan062

Beşiktaşa bir çok şey vermiş adamları sen divanda ihraç et akşamına Atiba sakatlansın  :alala:    :ebebe:
şansta yokki yonetimde herseymi üst üste gelir :akuma: simdi cogu insan sallıyor,,aslında konu dısı ama atiba olayı bilice bir mesajdır anlasın bir zahmet

Çevrimdışı ozan062

musti adam adammm

köşelerde tunelin olması aslında zaman kazandırıyor birde bu acıdan bakmak lazım dikkatinizi çekerim  yeni acıkta aslında bundan kitlendiler obitas:)) bak cicekler "fırt" diye bitirmiş o taraftaki işlemleri
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 21:10:09 ozan062 ]

Etiketler: