Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8348541 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

Allah orada calisan insanlara kolaylik versin...Bugun muazzam bi sicaklik vardi..Ramazan'da stadta duzenlenen iftar organizasyonuna katilmistim.Bu kadar fazla sicak yoktu..Fakat bugun dehset bir sicak vardi...

@bjk_mabet buradan sizlere cok tesekkur ediyorum...muazzam bir stad yapmissiniz..suan ki haliyle bile herseyi ile mukemmel guzel...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Şuan mudanyadayım daha eve gitmedim şu fotolara bakmamlazim yakindan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı theteamofvictory

Bende bugün ilk kez gittim stada başkanı uğurlamaya. Allah rahmet eylesin tekrar. çok sıcaktı gerçekten Allah çalışanlara kolaylık versin. O çukurda ambiyans inanılmaz olacak bunu hissettim. kırılması zor desibel rekorları kırarız orda biz.

Çevrimdışı ALI RIZA

Başımız sağolsun
ve bugün sana geçmiş olsun mabet inşallah sorunsuz bir şekilde gün tamamlanmıştır
en son testere kirişlerin üzerinde birileri koşuyordu yukarı doğru kalecimiz Tolgada locada tam kenarda duruyordu
ayaklarının yarısı dışardaydı :D @bjk_mabet
Tolga hala annesini acısı atlatamamıs duruşu yeterli adam gibi adam

Çevrimdışı triasix

yerin 30 metre altına hafriyat yapıyorsun ordan ne çıkacağını bilemezsin ve ilk haliyle projeyi olabildiğince her olaya hazırlıklı yaparsın
bunlar olabileceklere önlemdir mesela hafriyat almadan önce eski açık tarafına jetguart işlemi yapmak için bu neden yapıldı kulelerin zeminini sağlamlaştırmak
için ve ordaki izolasyonu sağlamak için gereklimiydi belkide değildi ama önlemi almak zorundasın bu bir önlemdir ikincisi en üst kattaki projede olan
testere kirişleri tutan orta kolonlar kesildi bunudamı tasaruf için yaptık ilk çizilen projede vardı ilk projede kolonlar daha inceydi ses testlerinde kolonların kalınlaştırılması zorunluluğu oldu ve daha kalın kolon kullanıldı benim en başta gördüğüm projeyle şimdi yapılan iş arasında bir sürü değişiklik var
merak ettiysen sorarsın ama daha nelerde kaliteyi düşürdüler dediğin anda çamur atmış olursun
Necmi bey yerin 30 metre altından harfiyat alıp temeli atiyorsan yapacağın sondajla araştırma çukurları ile orada zemin de ne olduğunu hangi formasyonun olduğunu bilirsin ona göre etüt yapar ona göre projelendirirsin gelişi güzel en kötü duruma göre projelendirme olmaz mühendislik bunun icin vardır.saygılar

Çevrimdışı KAP

asıl baskıyı üst kat yapıcak o sadece alt kattan gelen ses idi :)

Yalnız bizim oyuncuların da ayakları titriyor bizim sahadaki maçlarda şimdi daha da zor onların işi :D
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı emre

Bir sorum olacak; Kombine satış hesaplayan arkadaşların verdiği raporlardan yola çıkarak bütün blokların koltuk sayılarını topladım (rakip takım dahil) Toplamda 30.710 gibi bir rakama ulaştım. Görünürde başka açılacak bir blok da yok... Biz 48 binlerin hayallerini kurarken 42 bin e nasıl ulaşacak bu stat anlamış değilim.

Çok yazan biri değil genelde okuyan biriyim. Ameliyat sürecimden dolayı bu konuda bazı yerleri kaçırmış olabilirim... Açıklarsanız sevinirim.

Not: Rakip takım tribününü 410-411-412 nolu bloklarla aynı olduğu için ve 118 nolu tribün 124 e yakın olduğu için çarpı 2 yaparak buldum temsili bir şekilde buldum kesin sonuç değildir.

Ayrıca Hepimizin Başı Sağolsun.

Çevrimdışı izorlu85

foto da kırmızı daire içine almış olduğum büyüğümüz kimdir? Onun yıkılışı beni bi kat daha üzüyor sanki gitme der gibi bakıyor Büyük başkanımıza..  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ilhan mansız

Bir sorum olacak; Kombine satış hesaplayan arkadaşların verdiği raporlardan yola çıkarak bütün blokların koltuk sayılarını topladım (rakip takım dahil) Toplamda 30.710 gibi bir rakama ulaştım. Görünürde başka açılacak bir blok da yok... Biz 48 binlerin hayallerini kurarken 42 bin e nasıl ulaşacak bu stat anlamış değilim.

Çok yazan biri değil genelde okuyan biriyim. Ameliyat sürecimden dolayı bu konuda bazı yerleri kaçırmış olabilirim... Açıklarsanız sevinirim.

Not: Rakip takım tribününü 410-411-412 nolu bloklarla aynı olduğu için ve 118 nolu tribün 124 e yakın olduğu için çarpı 2 yaparak buldum temsili bir şekilde buldum kesin sonuç değildir.

sanırım yanlış hesapladınız.stad kapasitesi muamma olmakla birlikte 45.000 civarı olacak

Çevrimdışı TØLGA

Prekastlari sprey boyayla boyamislar yaziktir gunahtir ya sanki bizim stadimiz degil
Anlam veremiyorum boyle hareketlere suleyman sebayi en guzel sekilde onure ederler zaten
stad`da oraya yazmanin alemi ne, ne olucak simdi o prekastlar???
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

foto da kırmızı daire içine almış olduğum büyüğümüz kimdir? Onun yıkılışı beni bi kat daha üzüyor sanki gitme der gibi bakıyor Büyük başkanımıza..  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
bende her seferinde soracağım diyorum sanırım o büyüğümüz rahatsız gibi görünüyor kim oldugunu da bilmiyorum

Çevrimdışı emre

sanırım yanlış hesapladınız.stad kapasitesi muamma olmakla birlikte 45.000 civarı olacak

İnşallah yanlış hesaplamışımdır :) Bakalım başka hesaplayan varsa benim gibi yazar yakında, ne sonuç çıkcak acaba :)

Çevrimdışı Anıl

Vodafone'un teklifi kabul ettiği söyleniyor. Eğer doğruysa yeni stadımızın adı "Süleyman Seba Vodafone Arena"

Çevrimdışı Efe

evt yeni açıkta tabla betonu dökülüyor baya uzun orası uzun sürer
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Vodafone'un teklifi kabul ettiği söyleniyor. Eğer doğruysa yeni stadımızın adı "Süleyman Seba Vodafone Arena"
:claps: inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

bende her seferinde soracağım diyorum sanırım o büyüğümüz rahatsız gibi görünüyor kim oldugunu da bilmiyorum

Ama rahatsızlıktan ziyade çok bitkin görünüyor sanki ondan bir şeyler götürmüş Başkanın bu gidişi...

Çevrimdışı izorlu85

SS Vodofone Arena harika bence..

Çevrimdışı TØLGA

Stad`da isler guzel gidiyor yeni acikda aktar takviyesi var hizlanmislar :evillol:
Numaralida kaliplar cila gibi  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

1 ağustosta ufaktan başlayan işler 15 günde doruk noktasına çıkmış yeni açıkta kalıpçıların hızlandığı belli oluyor iyi iş çıkardılar numaralıda çiçekler iyi gidiyor eski açıkta son bölüme girildi önümüzdeki 15 gün çok verimli geçecek  inşallah ay sonuna kadar baya bi değişim gözlenecek atılan betonlarla sonrasında 120 gün kalıyor bu sene heralde biter  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

kombine satışına göre yaparsan yanlış olur çünkü her blokta kombineye açılmamış koltuklar var daha kombine satışı başladığı anda bir çok koltuk kırmızıydı
artı kombine dışı satılan VIP koltuklar var stadın kapasitesi stadda maç seyreden kişi sayısıdır bunların içinde protokol Basın loca ve engelli koltuklarıda yok yoksa yıkılan stadımızın kapasitesi 32000 di :D

Etiketler: