Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8345512 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

bende bir an öyle zannettim sinirim bozuluyordu
Başkan da öyle sandı ilk başta.Sonra olayı anladı inşallah dedi teşekkür etti bitirdi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Eski açıkta insanlar var. İnşaat sahasında. Çalışanlar mı yoksa taraftar mı bilemedim

Çevrimdışı SDemirsoy

Başkan da öyle sandı ilk başta.Sonra olayı anladı inşallah dedi teşekkür etti bitirdi
evet anladı sonra inşallah dedi valla bende öyle ilk başta anladım Deniz

Çevrimdışı frkndgnr

Başkan arkadaşlar diye bağırınca aha dedim sövecek herhalde

Çevrimdışı ALI RIZA

Başkan arkadaşlar diye bağırınca aha dedim sövecek herhalde
başkan zannediyor bizim taraftar alo velo insanın aklını böyle alır karıştırır...!
fark etti tabi başkan inşallah diye geçiştirdi

Çevrimdışı Deniz

evet anladı sonra inşallah dedi valla bende öyle ilk başta anladım Deniz
bu hüzünlü günde Seba Başkandan başka tezahurat yakışmazdı.Valla ben de ilk anda korktum ama sonra sloganı duyunca derin bir oh çektim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

bu hüzünlü günde Seba Başkandan başka tezahurat yakışmazdı.Valla ben de ilk anda korktum ama sonra sloganı duyunca derin bir oh çektim
tüm Beşiktaşlılar aynı şeyi yaşamıştır o an Deniz

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar burda yapmış olduğunuz paylaşımları Süleymen Seba bölümünede yaparsanız orda bilgileri korumuş
oluruz.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

http://besiktasarena.com/index.php?topic=452.0 Evet Arkadaşlar Buyrun..

Tören bitti sebayla ilgili görüs oneri foto larinizi yukaridaki basliktan paylasiniz stad basligi normale donecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta işler başlamış vinçler dönüyor çiçeklerde bi hareket yok şuan için
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

tribünde ilk kez taraftarla birlikte bu fotoda

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni stadda safları sık tutacagız desene...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı LifesGood®

Hayatımda hiç yan yana gelmediğim, başkanlık dönemlerini hatırlamadığım bir insanın ölümü için çok üzüldüm, ne zaman haberlerde veya sosyal medya da görsem gözümden bir kaç damla yaş geliyor, boğazım düğümleniyor. Bu kulüp bize böyle güzel insanlardan kalan mirastır, ne zorluklardan getirmişler buralara arkadaşlar, ne olursa olsun destek vermeliyiz. Kusura bakmayın buraya yazmak istedim bir kez.

Çevrimdışı asi_kartal

Acimiz buyuk tum turk sporunun basi saolsun, olenle olunmuyor hayat devam ediyor bu sebeple calismalarin baslamasi dogru karar. Bir cok sey soylenmistir anlatmaya kelimeler yetmez zaten affiniza siginarak biraz farkli yaklasacagim. Cenaze nedeniyle bir cok kisi stada girdi muhtemelen incelemeler olmustur onlarin stadla ilgili goruslerini açıkçası merak ediyorum. Su haliyle bile taraftarin sesi muhtesemdi. Ayrica yer seviyesinden cekilen goruntulerde yapinin ne kadar buyuk olduğunu gorduk. Ufak dedigimiz eski acik bile devasa buyuk geldi tek sikinti ust katin kisa kalmasiydi. Son olarak benim gorusum stad kapasitesi resmi rakamdan daha fazla olacagi yonunde..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Efe

Acimiz buyuk tum turk sporunun basi saolsun, olenle olunmuyor hayat devam ediyor bu sebeple calismalarin baslamasi dogru karar. Bir cok sey soylenmistir anlatmaya kelimeler yetmez zaten affiniza siginarak biraz farkli yaklasacagim. Cenaze nedeniyle bir cok kisi stada girdi muhtemelen incelemeler olmustur onlarin stadla ilgili goruslerini açıkçası merak ediyorum. Su haliyle bile taraftarin sesi muhtesemdi. Ayrica yer seviyesinden cekilen goruntulerde yapinin ne kadar buyuk olduğunu gorduk. Ufak dedigimiz eski acik bile devasa buyuk geldi tek sikinti ust katin kisa kalmasiydi. Son olarak benim gorusum stad kapasitesi resmi rakamdan daha fazla olacagi yonunde..

kapasite 44 binden az olmayacak bana görede resmi olarak 41.903 ama çok daha fazla olacak koltuklar takılsın gidip sayarız
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekesicil

Bir sürü kolon var stadta, o kolonlara stad bittiginde efsane olmus futbolculalrin resmi koyulsa güzel bi sekilde iyi olmaz mi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

TRİBÜN GİRİŞ ÇIKIŞLARINI GÖREN .

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaş Trinity , Hakkı Yeten , Şeref Bey  ve Süleyman Seba heykelleri olmalı yanyana deniz tarafındaki terasta

Çevrimdışı Efe

ortanca enişte yutongları taşıyor kapalı tarafına
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: