Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8368845 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

efe hocam yenı acık arkada harfıyat basladı  bır kamyon doldu gıdıyo ıkıncısı doluyoo  bakamıyosun bılgı verıyım dedım
Sagol isteyim 4gb internetim bitmek uzere yarin yenilenecek disaridan seyredemiyorum iyi oldu

Gif imzalar sömürmüştür internetini  ;D
kaldırmalarını istiyoruz arkadaşlardan yasaklama yoluna gitmek istemiyoruz
burada yasakçı zihniyeti hortlatmıyalım arkadaşlar kendi sağ duyularıyla haraket etsin istiyoruz

Çevrimdışı Efe

Aynen necmi abi bide evdede internet yoktu modem yaptim telefonu insaati seyrettim bi bolum sonra baktim bitiyor kapattim  8)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

bırı mabetı uyandırısın nası yorulduysa uyumadan calısıp yataga yapıstı sanrım sesı cıkmıyorr :P
sabah 6.30 da sitede dolaşıyordu  ;D
adam dark man yaa mılleetın totosunda pıreler ucusurken sıtede dolasan hayalet gıbı dolasıyo desene  abı tırstım ben:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

efe hocam yenı acık arkada harfıyat basladı  bır kamyon doldu gıdıyo ıkıncısı doluyoo  bakamıyosun bılgı verıyım dedım
Sagol isteyim 4gb internetim bitmek uzere yarin yenilenecek disaridan seyredemiyorum iyi oldu
ben ısteyken sen bıze az canlı anlatım yapmadın lafımı olurr senınkının yanında
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

yetkıllılere seslenıyorum su canlı yayını kapatsınlar ne dızı ne mac ne fılım ne magazın ne evlendırme programları hatta muge anlıyı bıle ızleyemez oldumm sosyal hayatım coktuu:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

Aynen necmi abi bide evdede internet yoktu modem yaptim telefonu insaati seyrettim bi bolum sonra baktim bitiyor kapattim  8)

Tapa talkı kullanırsan çok daha az kota gider
mobil versiyon şu aralar pek mümkün değil

Çevrimdışı quentine83

şuan eski açığın alınan yerinde bir çukur oluştu.ordaki o çıkıntı veya kademe numaralının fazlalığı olan yükseklik mi .oramı traşlanacak numaralı boyunca ???
İsmet Yarkın ONUR

ysariusta

• Ziyaretçi

Beni duyan var mı? Eski açığın oradaki üçgen kısım nedir? Allah aşkına cevap verin.

Eski değilde yeni açıkta üçgen bir yer var orasıda çeşitli stadyum malzemeleri için depo olarak kullanılacakmış.

Ayrıca çiçekler kamera önündeki kolonları ne ara betonladı da kalıpları söktü  :o
evet ya yeni açık. olacaktı yanlış olmuş. Eyvallah sağ olun

Çevrimdışı quentine83

yokmu hiç resim falan.yeni inönüye bi haber salsanız tanıyanlar olarak...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Burak2

burada yasakçı zihniyeti hortlatmıyalım arkadaşlar kendi sağ duyularıyla haraket etsin istiyoruz

bu dinazor da çok sömürenler arasında mı acaba  :-[

Çevrimdışı megiddo

estadio nacional ın çatı montajı hızlı çekim, bizimki hakkında fiikir verir :)

https in s sini kaldırarak lingi verirsen video sitede görünür  ;D
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2014, 16:38:51 Necmi ]

Çevrimdışı empisayn

Bizim çatı montajının sonbahar-kış mevsimlerine denk gelmesi süre bakımından bir tedirginlik yaratmıyor değil :/
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimiçi Necmi

bu dinazor da çok sömürenler arasında mı acaba  :-[

Çevrimdışı dogu1903

aynı çatının smilasyonu var bir de, bizimki de böylemi olacak?

Çevrimdışı Furkan Sarper

ben önceden mx player'dan izleyebiliyordum şimdi izleyemiyorum. programdan izleyenler tekrar linkini paylaşabilirmi bizim kameranın?

Çevrimdışı GkhnDsc1903

sanırım buna benzer olacak belki de aynısı :)

çok basit görünüyor ama oldukça zahmetli ve zaman alıcı bir montaj olacak... umarım çatı montajı işlemini hızlı yapabiliriz :)
Ölüm Yaşam Siyah Beyaz

Çevrimdışı svsgndgd

''Asıl olan hayattır; hayat ise BEŞİKTAŞ''

xuz

• Ziyaretçi

Merhaba, iki gündür yoktum. 5 dakikalığına girebildim, yeni gelen mesajları okuyacak vaktim yok. Bir özet geçebilecek var mı?

Çevrimdışı quentine83

bu çatı işi çok meşakkatli ve uzun bir iş. gecemiz gündüzümüze girecek çatı yapılırken .ne filimler dönecek dur bakalım...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Merhaba arkadaslar,
Dh den buraya gelmissiniz araniza kabul ederseniz sevinirim :)

Çevrimdışı quentine83

eski açıkta ortadaki kolonu niye kalıplamıyorlar sinir oldum sabahtan beri.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı knzr

herkese merhaba aranıza yeni katıldım. daha doğrusu bugün yakalayabildim. yanılmıyorsam 3. forum :D iyi forumlar dileyim :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Oktay

Stadın ne zaman bitecek sitresi üzerimden kalktı zevkle inşaatı takip ediyorum ben kendi adıma konuşuyorum bi aksilik olmadan hayırlısıyla bitsinde 3-4 ay geç bitsin

Etiketler: