Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323438 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı EagleForce

Valla duygularıma tercüman oldun hocam.Bir günde gs'nin - fb'nin forma almadığını,maça gitmiyorum protesto ediyorum dediğini,e-bilete fişlenmeye karşıyız dediğini duymadık.

Maddi durumu musait olup en son aldigi forma 100.yil formasi, en son aldigi urun iki kupali t-shirt olan Besiktasli arkadaslarim var. Takimi en cok elestiren de onlar. Bildim bileli bizim taraftar boyle ve degismez gibi.

Çevrimdışı ilhan mansız

Valla duygularıma tercüman oldun hocam.Bir günde gs'nin - fb'nin forma almadığını,maça gitmiyorum protesto ediyorum dediğini,e-bilete fişlenmeye karşıyız dediğini duymadık.
kesinlikle haklısın ben de esasen passolige karşıyım ama öncelikle beşiktaşlıyım kıytırık bir kart yüzünden Beşiktaş'ı asla yüzüstü bırakmam. Daha önce de yazdım defalarca şimdi ençok destek verilmei gereken zaman ve maalesef birileri büyük kötülük yapıyor takıma

Çevrimdışı asyakartalı

Evet benimde dikkatimi çekmişti bu.

üst kısımlardan su elektrik vs.tesisatlar geçicek.onlarıda kapatmak için alçıpan yada taşyününden tavan yapılacak.tavan yapıldığında mevcut duvarın üst hizasına gelir zaten.hçbir yerde boşluk kalmaz.yani duvarı tavana kadar yapmak boşa vakit ve para kaybından başka bişey olmaz.

Çevrimdışı Efe

şimdi mustafanın fotoları inceledim yeni açık numaralı birleşimi grobetonu bitmiş bugün yarın izolasyon çalışması bitirilir  ve temel örme işlemi başlar yeni açıkta grobeton bekleyen sadece ön bölümdeki alan kaldı bundan sonra söz obitaşta dikine büyüme hızlıca başlamalı temel alnları bittikten sonra
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

mustafanın videoda rock müzikte iyi gitmiş  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sahinnd

İyi geceler merhabalarrr uzun zaman sonra kavustum sizlere Ailem :)
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Furkan Sarper

@Efe abi ilk seni gördüm sana sorayım :)

eski açıkta testere kirişler direk dış kolonlara bağlanmıycak  diyorduk sanki, hala öylemi orası

öyleyse neden hala başlanmadı testere kirişlerin tutturalacağı kolonlara?

Çevrimdışı Furkan Sarper

İyi geceler merhabalarrr uzun zaman sonra kavustum sizlere Ailem :)

aynen yoktur bayadın nerelerdeydin?

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

eski açıkta testere kirişler direk dış kolonlara bağlanmıycak  diyorduk sanki, hala öylemi orası

Orası biraz karışık sanırım, köşe bölümlerde direk dış sütuna bağlı ama ortalarda ek kolon var görmüşsündür zaten filizlerini :) Ama orta ve köşenin arasında kalan kısımda nasıl bir uygulama olacak bilmiyorum :ebebe: @bjk_mabet abi Kapalı üstten Eski açık üstü çekerse karışıklık ortadan kalkar gibi :ok:

Efe  sonunda yenı acık numaralı birleşimine gro beton attırdın diye diye :)) Artık oranın birleşmesini cok istiyorum stat iyice ortaya çıkacak..

Çevrimdışı Efe

dönüş bölümleri bağlanacak ama ortaya doğru gelindikçe dış sütünlar bağımsız kalıyor ek kolon çıkıyor orta taraftan ona bağlanacak ortalar önemli olan bölüm numaralı olduğu için o bölüme yoğunlaşıldı eski açık bir müddet ağar ilerler üst kat testereler ağar gider :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Furkan Sarper

anladım telefonda böyle bir resim vardı kafamda canlandı şimdi sağolun ikinizede...

Çevrimdışı Efe

Efe  sonunda yenı acık numaralı birleşimine gro beton attırdın diye diye :)) Artık oranın birleşmesini cok istiyorum stat iyice ortaya çıkacak..

dün gece demiştim atılıyor diye ama tam emin olamadım ne zaman fazla kalırsa fışkırtıcı grobeton atıyor zaten yer kalmadı yeni açıkta ön bölümde az biyer var belki orayada atılır bu gece :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sahinnd

aynen yoktur bayadın nerelerdeydin?
  kendimi köy hayatına adadım. 1 aydır köydeyim. Feyenoord maçı için şehre geri indim :)
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafanın videoda rock müzikte iyi gitmiş  :lol:

Ondan önce full Hükümete saydırdılar bekledim iki saat onları adamlar konsere değil siyaset yapmaya geliyorlar  :lol:

dün gece demiştim atılıyor diye ama tam emin olamadım ne zaman fazla kalırsa fışkırtıcı grobeton atıyor zaten yer kalmadı yeni açıkta ön bölümde az biyer var belki orayada atılır bu gece :icool:

Evet resımlerde görülen ön bölümde az bir kısım kalmış.. Orayada beton atıp demir örmeler başlasın..

Tam kapasite yarın başlanacakmı bilgin varmı.?

Çevrimdışı Furkan Sarper

Ondan önce full Hükümete saydırdılar bekledim iki saat onları adamlar konsere değil siyaset yapmaya geliyorlar  :lol:

abi senin mesele halloldumu güvenlikçilerle :) neden arıyolarmış seni

Çevrimdışı Oktay

@SDemirsoy ortadoğu terk et gel bizle akdenizin serin sularında güneş ve kumsalın tadını çıkar :biggrinking:

Çevrimdışı asyakartalı

fışkırtıcı kameraya değdi değecek an itibari ile  :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

anladım telefonda böyle bir resim vardı kafamda canlandı şimdi sağolun ikinizede...

kırmızı yuvarlakta sütünlarla son birleşen kirişlerin yeri var yeşil ok ise sütünun önünde yer alan kolonu gösteriyor dikkatli bak eski açıktada buna benzer ama orası kısa olduğu için kolonu daha önde sanırım :iwink:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

abi senin mesele halloldumu güvenlikçilerle :) neden arıyolarmış seni

Yok abicim Mabetle dek gelemedik bir türlü  :)

Çevrimdışı Ekrem

Ziya D. foursquare hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy ortadoğu terk et gel bizle akdenizin serin sularında güneş ve kumsalın tadını çıkar :biggrinking:
çıktık geldik abi :D Anıl buralardayım gizli takipçiyim bu aralar

Etiketler: