Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323785 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Salih A.

Bence yanlış bir düşünce bu stadın bitmeyeceğini düşünenler neden bu yıl alacakları kombinenin 2 yıllık olacağını düşünmüyor ? Standart fiyattan 2 yıl maç göreceksin buna Avrupa kupalarıda dahil ayrıca bir sonraki yılda da kombine almada öncelik olacak bence bu fırsat kaçırılmamalı.
herkes aynı düşünmüyor adam kombine almıyor gidiyor forma alıyor birden fazla dağıtıyor yani mesele haklı haksız değil burda ama maç saati çok daha iyi olacaktır. avrupa kartal görsün bu sene. ve bunu bir kaç seneye üst üste yaparsak CL ye kalırsak 3. veya 4. sene başarı veya başarı sayılabilecek bir derece geleceğine inancım tamdır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ilhan mansız

herkes aynı düşünmüyor adam kombine almıyor gidiyor forma alıyor birden fazla dağıtıyor yani mesele haklı haksız değil burda ama maç saati çok daha iyi olacaktır. avrupa kartal görsün bu sene. ve bunu bir kaç seneye üst üste yaparsak CL ye kalırsak 3. veya 4. sene başarı veya başarı sayılabilecek bir derece geleceğine inancım tamdır.
yine de bu yıl alınacak kombineye klübün çok ihtiyacı var. Zor bir yıl olacak takımı ne kadar destekleyebilirsel o kadar iyi olur

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

04.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Vİdeolu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı Oktay

taraftarın çogu stad dan gidip  bilet yada diğital ortamda bilet almaya fırsatı olmayabilir tahminim stadda ciddi bir bilet satış olacaktır

Çevrimdışı A_Aydin

Evet benimde dikkatimi çekmişti bu.

Örnek resim gösterirsen açıklayıcı cevap gelecektir dedik ama bilen yok herhalde.

Çevrimdışı Salih A.

yine de bu yıl alınacak kombineye klübün çok ihtiyacı var. Zor bir yıl olacak takımı ne kadar destekleyebilirsel o kadar iyi olur
malesef kombineler bayram öncesine denk geldi ve bayram tatili olduğundan açıkcası bir çok insan henüz fiiliyatta aybaşını göremedi bile ağustos ayı içerisinde bu rakam çok daha iyi olacaktır.

Çevrimdışı ilhan mansız

1903 tribününün son satış rakamını bilen var mı?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Örnek resim gösterirsen açıklayıcı cevap gelecektir dedik ama bilen yok herhalde.

iskeleye dek geldiğinden olabilir.

Çevrimdışı Salih A.

1903 tribününün son satış rakamını bilen var mı?
malesef bilgi verilmiyor çünkü klüp sağolsun vip loca ve 1903 tribünlerinin satışı konusunda haddinden fazla aşırı titiz davranıyor parasını veriyorum alıyorum yok anlıycağın

Çevrimdışı ilhan mansız

malesef bilgi verilmiyor çünkü klüp sağolsun vip loca ve 1903 tribünlerinin satışı konusunda haddinden fazla aşırı titiz davranıyor parasını veriyorum alıyorum yok anlıycağın
aslında pahalı koltuklardan satışımız çok umut verici. Eski ve yeni açıkların nasılsa biteceğini düşünüyorum. Turu geçersek 25 Ağustos'a kadar satışların sürekli artacağını ve 1903 tribünü ile birlikte 15.000 i bulacağını düşünüyorum transfer falan derken satışlar artacaktır. Yönetim bu yıl 400 bin forma satışı bekliyor. Bence bu rakamı yakalayabiliriz

Çevrimdışı okansosa

olimpiyat stadı = 78000
güney tribünü  = 11000
                         ---------     şu an 25000 kişi var şu iki gün içinde ne kadar satılabilir ki bence 40000 i zor buluruz
                          67000         
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı CanEmre

gh

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel

Diğer

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ilhan mansız

olimpiyat stadı = 78000
güney tribünü  = 11000
                         ---------     şu an 25000 kişi var şu iki gün içinde ne kadar satılabilir ki bence 40000 i zor buluruz
                          67000       
çarşamba görürüz. 50 binin altına kesinlikle düşmez. İnsanlar bilet almak için önce vodafone sonra da maça olimpiyata gitmek istemeyebilir ve bu çok normaldir. Herkesin işi gücü var sonuçta ama doğrudan maça gelip bilet alan çok insan olacaktır

Çevrimdışı ilhan mansız

Örneğin Bakırköy'de oturan bir Beşiktaşlının bilet almak için vodafone a gitmesi hiç akıllıca değil

Çevrimdışı quentine83

peki neden başka kulüplerde böyle şeyler çıkar çıkmaz bitiyor .şu kadar satıyor falan da bizde böyle gıdım gıdım gidiyor.stad yapıyoruz diyoruz ıkına ıkına 6 bine geldik.aynı stadı fb yapsaydı abartısız söylüyorum şuan 30 bin satmıştı ve durdurmuşlardı...maalesef biz illa bi kıvılcım bekliyoruz...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Salih A.

yemin ediyorum  bayram bekleyen çocuk gibiyim gel çarşamba 20:30 gelllllllllllll

Çevrimdışı okansosa

Örneğin Bakırköy'de oturan bir Beşiktaşlının bilet almak için vodafone a gitmesi hiç akıllıca değil
sat kartal yuvalarında bakırköy de var güneşli de var orda burda istanbulda bir çok yer de  var ulaşımı da kolay olur
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ilhan mansız

peki neden başka kulüplerde böyle şeyler çıkar çıkmaz bitiyor .şu kadar satıyor falan da bizde böyle gıdım gıdım gidiyor.stad yapıyoruz diyoruz ıkına ıkına 6 bine geldik.aynı stadı fb yapsaydı abartısız söylüyorum şuan 30 bin satmıştı ve durdurmuşlardı...maalesef biz illa bi kıvılcım bekliyoruz...
biz yeni yeni toparlanıyoruz. Güvenini kaybetmiş çok fazla taraftar ve açıkçası borca batmış bir klüp var. Önümüzdeki yıl bu aylarda inşallah hepimiz göreceğiz vodafone da yaklaşık 30 bin kombineli olacak. Bu kadar dağınık bir camianın toparlanması zaman alıyor

Çevrimdışı ilhan mansız

sat kartal yuvalarında bakırköy de var güneşli de var orda burda istanbulda bir çok yer de  var ulaşımı da kolay olur
kartal yuvalarında satılması mükemmel olur

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Valla duygularıma tercüman oldun hocam.Bir günde gs'nin - fb'nin forma almadığını,maça gitmiyorum protesto ediyorum dediğini,e-bilete fişlenmeye karşıyız dediğini duymadık.

Çevrimdışı brci

olimpiyatta en son yok bakım nedeniyle dogu tribünü kapalı falan öle bişeyler vardı şuan yok dmi emin olıyım diye sordum .. yani her tribün açık taraftara?

Çevrimdışı okansosa

olimpiyatta en son yok bakım nedeniyle dogu tribünü kapalı falan öle bişeyler vardı şuan yok dmi emin olıyım diye sordum .. yani her tribün açık taraftara?
açık sadece güney kapalı işte o da deplasman tribünü
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı brci

açık sadece güney kapalı işte o da deplasman tribünü

bi tromsö maçı kalabalığı olsun yeter ya içimde bi sıkıntı var olmycak diye ama inşallah yanılırm

Çevrimdışı brci

bu arada rakam 14 000 den 18 000 e çıkmış suan son durum bu bi 10 bin yarın satılsa maç günü ne kadar olur acaba ??

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Valla duygularıma tercüman oldun hocam.Bir günde gs'nin - fb'nin forma almadığını,maça gitmiyorum protesto ediyorum dediğini,e-bilete fişlenmeye karşıyız dediğini duymadık.

Altına imzamı atarım hocam bravo  :claps:

Etiketler: