Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8327388 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Obitaşın yeni şantiye şefi Aktar İsmail olmuş diyorlar.. Özel karışımlarıyla işçilerin peşinden koşturuyormuş :D

Çevrimdışı AhmetY

ya zamanında bu işçiler 3 vardiya halinde 24 saat aralıksız çalışacak deniliyodu saat kaç oldu prekastçılar hariç hala daha hareket yok bu nasıl iş bari vardiya yapmıyonuz 7de falan başlayın

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Herkese  gunaydin.. Enerji  dolu,  hafriyattan tamamen arinmis,  bol iscili, numarali yeni acik  birlesimli  bir hafta  dilerim  :ok:
Yorgo

Çevrimdışı onurt

@kızılsakal 9-11 arası ankaradayım ...bilgilerinize :)

Ankara?
Kap açıklaması yaklaşıyor o zaman:)
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı AhmetY

Arkadaşlar günaydın. Kıyaslama yapabilmek adına 3 Ağustos 2013 - 3 Ağustos 2014 tarihlerine ait 2 fotoğrafı sizinle paylaşmak istedim. (eski foto wowdan, güncel foto mustafanın sitesinden alıntı)

Obitaşın yeni şantiye şefi Aktar İsmail olmuş diyorlar.. Özel karışımlarıyla işçilerin peşinden koşturuyormuş :D
Sizleri üzdük kırdık artık telafi etmeye çalışacağız tüm gücümüzle  :lol:

Çevrimdışı onurt

Arkadaşlar günaydın. Kıyaslama yapabilmek adına 3 Ağustos 2013 - 3 Ağustos 2014 tarihlerine ait 2 fotoğrafı sizinle paylaşmak istedim. (eski foto wowdan, güncel foto mustafanın sitesinden alıntı)

1 senede inanılmaz bir değişim. Ne çok iş yapılmış. Yıkım, hafriyat ve inşaat. Çoğu gitmiş azı kalmış.
Biraz hızlanırsak 2014-2015 sezonu şampiyonluk kupasını stadımızda kaldırırız:)
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı riza calli

Bu kapasite konusuna taktim kafayi .alan 48binlik ama biz 42 bin koymak mi zorundayiz. Kim karisiyo buna anıtlar kurulumu belediye mi.neden simdi 43bin daha sonra 48 bin.simdi yapsak  48 bini kim karisa bilur ki.

Çevrimdışı aa.aslan

Kapasite Koltuk aralarından taviz verilmeden kaç olabiliyorsa o olsun, sıkıştırma olmasın. Hem 48 bin çok iyi rakam .
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Bu kapasite konusuna taktim kafayi .alan 48binlik ama biz 42 bin koymak mi zorundayiz. Kim karisiyo buna anıtlar kurulumu belediye mi.neden simdi 43bin daha sonra 48 bin.simdi yapsak  48 bini kim karisa bilur ki.
olimpiyat  stadındaki feyenord maçına 13,397 bilet satılmış taraftar ilgi göstermiyor
(passoliğ e bilet kimlik vs.. hiçbiri yokken) siz hala vodafone arenanın kapasitesini düşünüyorsunuz . maça gitmedikten sonra stad 20 bin kişilik olsa ne olur 60 bin kişilik olsa ne olur?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

olimpiyat  stadındaki feyenord maçına 13,397 bilet satılmış taraftar ilgi göstermiyor
(passoliğ e bilet kimlik vs.. hiçbiri yokken) siz hala vodafone arenanın kapasitesini düşünüyorsunuz . maça gitmedikten sonra stad 20 bin kişilik olsa ne olur 60 bin kişilik olsa ne olur?

Hakikaten şaka gibi 6.000 de kombine gelse 19.500 oluyor. şaka gibi gerçekten. Rezil rüsva olacağız kocaman stat bomboş.

Çevrimdışı Emre.Guler

Hakikaten şaka gibi 6.000 de kombine gelse 19.500 oluyor. şaka gibi gerçekten. Rezil rüsva olacağız kocaman stat bomboş.

Maça gitek isteyipte gidemeyen çok olacak malesef.

Bkz. ben.

Maç hafta içi 20:30 da olimpiyatta. Ben seyrantepede çalışıyorum araç sahibi değilim ve 7de paydos ediyorum seyrantepeden 7de çıkıp olimpiyatta ilk yarıya yetişmem imkansız. Buna benzer durumda olan çok taraftar vardır eminim. Maçın erken saatte olması en az bir 10bin taraftarın gelişini etkilemiştir.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Maça gitek isteyipte gidemeyen çok olacak malesef.

Bkz. ben.

Maç hafta içi 20:30 da olimpiyatta. Ben seyrantepede çalışıyorum araç sahibi değilim ve 7de paydos ediyorum seyrantepeden 7de çıkıp olimpiyatta ilk yarıya yetişmem imkansız. Buna benzer durumda olan çok taraftar vardır eminim. Maçın erken saatte olması en az bir 10bin taraftarın gelişini etkilemiştir.

Hocam 1 saat erken çıkamazmısın ?

Çevrimdışı Emre.Guler

Hocam 1 saat erken çıkamazmısın ?

Malesef maça gideceğim diyerek imkansız izin alamam.

Neyse buyurun bir yıllık değişim. bayağı bir inmiyiz yerin altına

Çevrimdışı tayfun

daha geçen hafta dedim,30 000 olursa iyi.

Çevrimdışı SDemirsoy

Malesef maça gideceğim diyerek imkansız izin alamam.

Neyse buyurun bir yıllık değişim. bayağı bir inmiyiz yerin altına

:bandit: :bandit:

Çevrimdışı Sarp

Daha bugün bir yazı vardı 76.000 kamyon hafriyat çıkardığımıza dair. Bu alan düzenleme adına bu kadar işlem görmeseydi bence kaba inşaat biterdi...

Çevrimdışı tayfun

kapalı ve numaralı orta (4) güncellendi.numaralıda işler tıkırında.
hasılat soranlara bakkal hesabı ile kötümser cevap(6 000 alıyorum rakamı);10 338 650.

Çevrimdışı Sarp

daha geçen hafta dedim,30 000 olursa iyi.
Üstadım bizler son dakika insanlarıyız. Nasılsa yer buluruz koca stat diyerek o akşam oraya gelecek binlerce insan olacak

Çevrimdışı quentine83

çalşımalar ne alemde.bir hışımla kalktım yataktan bugün, karınca sürüsü gibi adam görürüm diye .2 işçi gördüm sadece çiçeklerde...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı tayfun

Üstadım bizler son dakika insanlarıyız. Nasılsa yer buluruz koca stat diyerek o akşam oraya gelecek binlerce insan olacak
her maç olimpiyatta bi son dakikacılar oluyor zaten,inşallah dediğin gibi olur,boş olunca çekilmiyor o stad.

Çevrimdışı Sarp

Benim içim rahat, o stat dolacak  :tabe: kapasiteye ve bilet satılmadı haberlerine bakıp rahat hareket ediliyor.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Benim içim rahat, o stat dolacak  :tabe: kapasiteye ve bilet satılmadı haberlerine bakıp rahat hareket ediliyor.

Fener maçındada içimiz rahattı sonuç noldu bomboş stadda derbi oynandı 30.000 olursa öp başına koy.

Çevrimdışı SDemirsoy

geçen sene trömsö maçında kupadan ihraç edileceğimizi bile bile Zulümpiyatı doldurduk yine dolduracağız inşallah Abi

Etiketler: