Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8331107 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Eyvallah @Deniz. Tabiki herşeyin başı seviyeyi, saygıyı korumak, empati yapmak ve ortak paydayı unutmamak. Bak sevmiyorum dedim şimdi nötr oldum. bir iki mesaj daha yazsaydın, ben de Çarşı'da Gezmeye başlayacaktım neredeyse   :by2:
:kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Eyvallah @Deniz. Tabiki herşeyin başı seviyeyi, saygıyı korumak, empati yapmak ve ortak paydayı unutmamak. Bak sevmiyorum dedim şimdi nötr oldum. bir iki mesaj daha yazsaydın, ben de Çarşı'da Gezmeye başlayacaktım neredeyse   :by2:
Üslup düzgün olunca insanlar birbirlerini dinlemeye başlıyor sonrasındada anlamaya başlıyor :ok:

waww ! sadece bir kaç hafta ara verdim takip etmeye, inanılmaz değişmiş stadımız. tavsiye ederim biraz ara verince farkediliyor ilerleme
BjK Rh+

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gencecik bi insan daha öldü hiç mi değeri olmaz bi ülkede insanın pisi pisine ölümler ülkesi  :s20:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Üslup düzgün olunca insanlar birbirlerini dinlemeye başlıyor sonrasındada anlamaya başlıyor :ok:
Aynen Abi. tabi gezme işi biraz mübalağa oldu...  :busted_cop:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

waww ! sadece bir kaç hafta ara verdim takip etmeye, inanılmaz değişmiş stadımız. tavsiye ederim biraz ara verince farkediliyor ilerleme
Güzel diyorsun da yönetem nedir. duramıyoruz ki takip etmeden... Sahilde şezlongda uzanırken bile inşaat takip etmeye devam etmek nedir arkadaş...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Gencecik bi insan daha öldü hiç mi değeri olmaz bi ülkede insanın pisi pisine ölümler ülkesi  :s20:
Allah rahmet eylesin.. ne denir ki, gerçekten pisi pisine...

Çevrimiçi Necmi

Aynen Abi. tabi gezme işi biraz mübalağa oldu...  :busted_cop:
Yolun düşerse istanbula sana köyiçinde bir büyük eşliğinde yemek ısmarlayayım
barıştıralım seni orayla orasıda yurdun bir parçası :D

Çevrimdışı kral_bjk

:busted_cop: arkadaşlar sanırım numaralıyla yeni açık birleşiyor sanırım :super:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

prekastlar hergün takılıyor inşallah dahada hızlanırlar  :claps:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kapalı tribün inanılmaz bişey oldu ya insan bakmaktan kendini alamıyor :)

Çevrimdışı sallapati

gs klubüne tazminat davası açılmalı.. kapıya sensör koymaları gerekirdi

Çevrimdışı Efe

@Necmi Abi seni ve forum teknik ekibini atlamayalım..  :claps: :claps: :claps: ya aslında teşekkür edilecek çok kişi var. Canlı yayın muhabirimiz Efe hocam, küçük eniştesiyle kcptl, gifleriyle ve atarlarıyla renk katan deli duman Deniz... :hiho:

Biz ne yaptık ki sadece fikir ve olan olayları sunuyoruz asıl emek verenler belli  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kapalı tribün inanılmaz bişey oldu ya insan bakmaktan kendini alamıyor :)

Bi kac kişi aşsagiya ucmazsa sıkıntı yok :icool: :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bi kac kişi aşsagiya ucmazsa sıkıntı yok :icool: :icool:

Kapalıda prekast işi komple bitince delireceğimiz kesin bu ne güzelliktir Allahım  :lol:

Çevrimdışı megiddo

yine bir iş için yarın 4 te istanbula geliyorum, ertesi gün gece dönecem, bir buluşma varmı acaba planlanan? denk getirebilirsem gelmeye çalışırım.

Çevrimiçi Necmi

yine bir iş için yarın 4 te istanbula geliyorum, ertesi gün gece dönecem, bir buluşma varmı acaba planlanan? denk getirebilirsem gelmeye çalışırım.
Biraz geç söyledin daha önce olsaydı bir ayarlama yapabilirdik ama bu saatten sonra olmaz çok kişide istanbulda değil

Çevrimdışı izorlu85

Selamün Aleyküm forum  :friendship: işlerin yoğunlugundan pek aranıza giremiyorum sadece fotolara bakabiliyorum. önemli bi gelişme var mı kulelerin restorasyonu ile veya kapasite ile ilgili  veya bilmediğimiz bi değişiklik felan.  :D çok bişi istemiyorsam biri kısa bi özet geçer mi  :biggrinking:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Herkese selamlar.. Foruma şimdi üye oldum. Bugün kombinemi aldım, Eski açık 121 blok.

Bakalım hayırlısı olsun artık herkes için :)

Stadda biten herhangi bir yerden, seyir bölümü yapılsın da insanlar girip görebilsin stadı.. Bugün gittim, ancak tepeden görmeye müsade var. içerden görülebilse çok daha iyi olacaktır

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yolun düşerse istanbula sana köyiçinde bir büyük eşliğinde yemek ısmarlayayım
barıştıralım seni orayla orasıda yurdun bir parçası :D
Hmmm.. coook cazip geldi biranda daha bi kanim kaynadi. Nasip bakalim. :)

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Herkese selamlar.. Foruma şimdi üye oldum. Bugün kombinemi aldım, Eski açık 121 blok.

Stadda biten herhangi bir yerden, seyir bölümü yapılsın da insanlar girip görebilsin stadı.. Bugün gittim, ancak tepeden görmeye müsade var. içerden görülebilse çok daha iyi olacaktır

Öncelikle hoşgeldin,kombinende hayırlı olsun.İnşaat sürdüğü sürece yetkili kişiler dışında herhangi birinin girmesi yasak,inşaat güvenliği bakımından,C90 görüş açısına sahip bir stadımız olacak ayrıca tribün eğimleri renklilerin stadından daha fazla şöyle söyleyeyim hiç merak etme en iyi seyir zevki yine bizim stadımızda olacak.

Çevrimiçi Necmi

hoş geldin iş güvenliği nedeniyle o dediğin biraz zor

Çevrimiçi Necmi

Hmmm.. coook cazip geldi biranda daha bi kanim kaynadi. Nasip bakalim. :)
Ne zaman olursa haber vermen yeterli :)

ysariusta

• Ziyaretçi

hoş geldin iş güvenliği nedeniyle o dediğin biraz zor
Necmi Abi iftar yemekleri tekinsiz ortamlardı diyorsun o zaman.... Bi yerde bir yanlışlık var ama neyse!

ysariusta

• Ziyaretçi

Yağmur yağdı inşaat durdu, bayram geldi durdu, para bitti durdu.... of be çooook fena

Etiketler: