Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340707 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

mabetin yanında oturacaklar dikkatli olun ben fb maçında oturdum darp edilebilirsiniz :icool:
@Efe ben varım yanında tavsiyen var mı başka, çelik yelek baret

ysariusta

• Ziyaretçi

[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2014, 00:52:32 Necmi ]

Çevrimdışı Efe

fotoyu ters attınız ama kerim düzeltti maçta :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Çok güzel galibiyet aldık.Çok mu iyi oynadık ?tabi ki hayır.ama deplasmanda oynanacak en güzel oyunu oynadık.

Atiba ya dipnot düşüyorum ;

Stadda çalışsa stad ağustosa yetişir  :lol: :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

arkadaşlar maç sonu oyun ve oyuncuları değerlendirmek için http://besiktasarena.com/index.php?topic=472.new#new hizmete girmiştir.

Çevrimdışı murat

Çok güzel galibiyet aldık.Çok mu iyi oynadık ?tabi ki hayır.ama deplasmanda oynanacak en güzel oyunu oynadık.

Atiba ya dipnot düşüyorum ;

Stadda çalışsa stad ağustosa yetişir  :lol: :lol:
penaltıda kaleye geçse kurtarırdı :evillol:

Çevrimdışı ALDENYX

STAD ÇALİŞMALARI SAAT 8:00 DEMİ BAŞLAYACAK...?
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı brci

ooooooOOoOOOOooOOoooOOooOoooo BESIKTASIMMM OLEEEYYYYYY  :ebebe:  hepimize kutlu olsunn abilerim kardeslerim  :super:

Yarın çalışmalar son sürat başlayacakmı yoksa ptesimi başlayacak? Artık bu galibeyetin üstüne çalışmalar başlasın:)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Salih A.

yarında @bjk_mabet güzel haberler verirde işçi sayımız arttı derse varya dadundan yenmez :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı onurt

önümüzdeki 1 ay çok önemli.
Başkana mutlaka soracaklardır, ağustosta biter hedefinin baştan beri tutmayacağını biliyoruz ama ağustos sonu itibariyle eğer stad ciddi bir ivmeyle kabasında önemli bir noktaya gelmezse akbabalar bunu kullanacaktır.
Hava muhalefeti de olmayacak agustos ayının verimli geçmesi için başkan da ciddi baskı uygulayacaktır.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Salih A.

önümüzdeki 1 ay çok önemli.
Başkana mutlaka soracaklardır, ağustosta biter hedefinin baştan beri tutmayacağını biliyoruz ama ağustos sonu itibariyle eğer stad ciddi bir ivmeyle kabasında önemli bir noktaya gelmezse akbabalar bunu kullanacaktır.
Hava muhalefeti de olmayacak agustos ayının verimli geçmesi için başkan da ciddi baskı uygulayacaktır.
merak etme istanbulda turu geçersek başkan ne eder bulur para sorununu çözüp o stadı hızlandırır. valla benim için bayram bugün başladı yeminlen kaç gündür gergin birşekilde ne olur acaba diyordum

Çevrimdışı ALI RIZA

@Bu alemte 2 büyük var birisi de @Necmi abi de (masa da )  :)

Çevrimdışı Salih A.

@Bu alemte 2 büyük var birisi de @Necmi abi de (masa da )  :)
erken haber vereydi iki büyüğüde görecektik ama maça birkaç saat kala yazmış cep nosunu @Necmi abi bizde mecburen kaldık tek büyüğe :)

Çevrimdışı tayfun

selamun aleyküm ben geldim.yarın kombine rakamları önünüzde olacak(az satış varsa güncellemem,moral bozmasın maç önü).
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2014, 00:39:37 tayfun ]
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı murat

selamun aleyküm ben geldim.yarın kombine rakamları önünüzde olacak(az satış varsa güncellemem,moral bozmasın maç önü).
umarım bu maç biraz ivme kazandırır. :baris:

Çevrimdışı Efe

Tüm kombine ve hasilatlari hesaplarsaniz basligi yeniledim bolumunde oraya yazarsiniz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

2 gün sonra güncellesen abi?1 günde zaten o minicik ofiste 500den fazla satılması mucize oluyor ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

erken haber vereydi iki büyüğüde görecektik ama maça birkaç saat kala yazmış cep nosunu @Necmi abi bizde mecburen kaldık tek büyüğe :)
hadi canım bir gün önce yazdım :bandit:

Çevrimdışı Ekrem

[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2014, 01:24:42 ekrem86 ]

Çevrimdışı bjk_mabet

Gelmiyen\ gelemiyen cok buyuk eğlence kaçırdı...( yine @Necmi abi izlediğimiz bi macı kaybetmedik)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

2 gün sonra güncellesen abi?1 günde zaten o minicik ofiste 500den fazla satılması mucize oluyor ..
sadece ofisten satilmiyor ki kombine internetten belki 2 bin kisi aldi mactan sonra bilemezSinki guncelleme iyidir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

hadi canım bir gün önce yazdım :bandit:
@Necmi abi ben sana yazdığımda gece saat 3 tü zaten nasıl bir gün önce yazıyorsun maya takvimimi kullanıyorsun abi :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: