Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340075 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu turu bi geçelim de en azından uefa gruplarına kalmak bile başarıdır bu şartlarda ekstra 3 5 milyon euro gelir olur en azından sponsor vs içinde iyi olur.

Çevrimdışı Deniz

Arsenal
Athletic
Leverkusen
Napoli
Porto

seç beğen al :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Arsenal
Athletic
Leverkusen
Napoli
Porto

seç beğen al :D

Gündemdeki transferler gerçekleşirse Arsenal dışındakilerle başabaş mücadele edebiliriz hatta eleyedebiliriz.

Çevrimdışı Deniz

Gündemdeki transferler gerçekleşirse Arsenal dışındakilerle başabaş mücadele edebiliriz hatta eleyedebiliriz.
ben bu sezon transferlerden ümidi kestim.ümidi transfere bağlarsak bu takımların hiçbirini eleyemeyiz.Eldeki oyuncuları düşününce eğer ARMA nın hakkını vererek oynarlarsa Arsenal dahil hepsini eleriz.Biz Beşiktaşız  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Portoyu rüyamızda eleriz Arsenal ve porto dışında bir ihtimal ama önce buradan çıkmak lazım
neyse bu konuda bu sohbeti yapmayalım bu aralar sayfa denetçilerinin acıması yok :D

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

ben bu sezon transferlerden ümidi kestim.ümidi transfere bağlarsak bu takımların hiçbirini eleyemeyiz.Eldeki oyuncuları düşününce eğer ARMA nın hakkını vererek oynarlarsa Arsenal dahil hepsini eleriz.Biz Beşiktaşız  :bandit:

Bu takım Barcelona'yı yendi ama o zaman Deli İbo'nun ruhu vardı şimdikilerinde pek öyle bir şey göremedik keşke olsa.

Çevrimdışı bjk_mabet

eski inönü stadından daha önce 3000 ton demir çıktığı söylenmişti.başka bir söyleşide çıkan demir miktarının 10 katı demir kullanılacağı söylendi.şimdi 1800 küsür demir çıktığı söyleniyor.yaklaşık 18 bin ton civarında yeni stadımızda demir kullanılacakmış.bursa stadında ise 12500 ton civarında kullanılacakmıi.yaklasık bursa stadına göre yüzde 50 daha fazla demir kullanılacak sonucu çıkıyor.
benim bildiğim bizim stad ta 40,000 ton demir ve çelik kullanılması öngörülüyor :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

benim bildiğim bizim stad ta 40,000 ton demir ve çelik kullanılması öngörülüyor :)

çatıda dahildir ona :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih gibi Avrupa’nın dev futbol kulüplerinin stadları, aralarında Türkler’in de bulunduğu milyonlarca turistin akınına uğrarken, Türkiye’de üç büyükler dahil hiçbir kulübün stadını ziyaret eden yok. Ancak Beşiktaş, yeni stadı Vodafone Arena ile bu olumsuz tabloyu kırmayı hedefliyor. Bunun için de hayli iddialı bir proje üzerinde çalışıyor. Beşiktaş’ın yeni forma lansmanı için geçen hafta gittiğimiz İngiltere’nin Leeds şehrinde Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, sohbet sırasında üzerinde çalıştıkları projeyi anlatmaya ‘Dolmabahçe’nin 1 milyon turisti’ var sözleriyle başladı. Orman’ın anlattıklarına göre Dolmabahçe Sarayı’na gelen yılda 1 milyon turistin uğrak noktalarından biri de Vodafone Arena olacak.

Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, yeni stadla birlikte Dolmabaçe’yle ilgili gönlünde yatan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Tobbaş’la paylaştığı projeyi şöyle anlattı: “Dolmabahçe Sarayı’na yılda 1 milyon turist geliyor. Dolmabahçe’de şimdi turistleri getiren otobüslerin yarattığı görüntü kirliliği var. Acentelerle görüşüyoruz, otobüsleri bizim parka bırakabilirler. Buradan turistler hem Dolmabahçe’yi hem de Vodafone Arena’yı ziyaret etme imkanı bulabilir.”

Kadir Abi sıcak bakıyor

Fikret Orman, stadla ilgili projeyi anlatırken, bölgeyle ilgili hayalini de paylaştı. Orman “Vodafone Arena ve Dolmabahçe’yi kapsayan bölgedeki yollar yer altına alınabilir. Böylece stad ile Dolmabahçe arasındaki bölge güzel bir meydan haline dönüşebilir” dedi. Bu düşüncesini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile paylaşıp paylaşmadığını sorduğumuzda ise Orman, şu yanıtı verdi: “Kadir Abi’ye anlattık. Kendisi biliyorsunuz mimar. Projeye de sıcak baktı.”

Müze, SPA, konser ve moda gösterileri olacak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’nın Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu olacağını söyledi. Orman, şu bilgileri verdi: “Taraftara ve ziyaretçilere 7 gün açık olan bir kompleks tasarladık. Restoranlar konusunda Ferit Şahenk’in sahibi olduğu D-ream ile temastayız. Ayrıca moda defileleri ve konser etkinlikleriyle ilgili de Doğuş Grubu şirketlerinden IMG ile anlaştık. Vodafone’un katkısıyla dijital müze olacak. Ayrıca 800 metrekare alanda SPA merkezi yer alacak.” Vodafone Arena’nın hizmete girmesiyle birlikte stad gelirinde rakipleriyle arasındaki farkı kapatacaklarını söyleyen Orman “Rakiplerimizin 120 milyon liraya ulaşan stad geliri var. Biz de Vodafone Arena ile 130 milyon lira gelir hedefliyoruz. Yeni stadda yer alacak 146 adet locanın 110 tanesi şimdiden satıldı” dedi.

kaynak:star gazetesi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sağ bek almazsak bu sene gene saç baş yolarız  :bawling:

Çevrimdışı Efe

http://besiktasarena.com/index.php?topic=467.new#new
yarın maç var şu maç konusunu biraz şenlendirelim :D

maçla pek ilgilenilmiyor şuan pek umutsuz gördüm forumu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Bizler VAN a güneşi götürmüş taraftarız .Bize umutsuzluk yakışmaz :bandit:

Çevrimdışı Haldun

transferde çok geç kaldık o yüzden milletde bir heyecan yok, şu an ki kadromuz geçen seneye göre güç kaybetti bence,şampiyonlar ligine katılma fırsatımız varken transferlerde geç kalmamız çok büyük hata,ola ki allah göstermesin ş.ligine katılamazsak 40 milyon avroya yakın paradan olacagız

Çevrimdışı Haldun

buna türkçede çok güzel deyim ve atasözü örnekleri var kaş  yapayım derken göz çıkartmak,yagmurdan kaçarken doluya tutulmak,pirince giderken evdeki bulgurdan olmak..... :D tabi allah göstermesin 

Çevrimdışı murat

mabet ben basında çıkan haberlere göre hesap yaptım sen doğrusunu biliyorsundur.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

@Necmi abi hani maçı beşiktaşta bir yerde izleme gibi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Salih A.

@bjk_mabet CL de gruplara kalırsak sence bunun stad inşaatına yansıması nasıl olur
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi hani maçı beşiktaşta bir yerde izleme gibi
Köy içinde izleyeceğiz gelmek isteyen varmı dedim kimseden ses gelmedi
ben ve mabet yarın akşam köy içinde olacağız bekleriz :)

Çevrimdışı Deniz

Gunaydin :).bugun mac gunu uyanin..herkese benden çay botoksluya yok :)

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi kaçta nerede buluşacaksınız abi. evde 20 TL ekstra para verip izlemektense beraber izlemek gayet mantıklı. Ben uyarım

Etiketler: