Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334836 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı karakartalım

Biga bence de çok güzel biraz da denizi güzel olsa çok daha güzel olurdu  :by2:
şahmelek bide içtaşın kuruldu yer adı aklıma gelmedi oralar sağlam tavsiye ederim deniz olarak  :icool: :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Anıl

şahmelek bide içtaşın kuruldu yer adı aklıma gelmedi oralar sağlam tavsiye ederim deniz olarak  :icool: :D
Karabiganın denizi bizim o tarafa göre daha güzel zaten :s20:

Çevrimdışı Adanali_Kartal

beyler biraz konu disi kacacak ama wow da Yakup diye bi arkadas vardi , onun mesajlarini özledim ben yaww  :biggrinking: oda gelse , bence proje/hesap falan bayaa bi boslugu doldurur  :D

Çevrimdışı Anıl

Bu arada birşey sormak istiyorum, şu sistemin adını bilen var mı ? Emaar inşaatın da görmüştüm ilk olarak ama haftalardır adını bulamadım  :iscrewy:

Çevrimdışı karakartalım

Yarın akşam yazlıktayım kısmetse  :bandit:
olur görüşürüz inşallah yazdım özelden  kardeşim :ok:

Çevrimdışı karakartalım

Karabiganın denizi bizim o tarafa göre daha güzel zaten :s20:
aynen katılıyorum güzel o tarafın denizi   :icool:

Çevrimdışı Efe

Başkan 50 bin forma satıldığını söylemiş. Dün Maltepe Carrefour'daydım. Biraz bakındım küçük bir iki bişey de aldım. Gerçekten de ilgi gayet iyi görünüyodu.

50 bin satıldıysa normal şimdilik lig başlangıcına kadar 150 bini bulursak yıl içerisinde 500 bin hayal olmaktan çıkar ama pek sanmıyorum :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

50 bin satıldıysa normal şimdilik lig başlangıcına kadar 150 bini bulursak yıl içerisinde 500 bin hayal olmaktan çıkar ama pek sanmıyorum :bandit:
Ronaldinho gelene kadar 70.000 olsa, Ronaldinho geldikten sonra 400.000'i geçeriz rahat  :bandit: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

beyler biraz konu disi kacacak ama wow da Yakup diye bi arkadas vardi , onun mesajlarini özledim ben yaww  :biggrinking: oda gelse , bence proje/hesap falan bayaa bi boslugu doldurur  :D
Kapımız her Beşiktaşlıya açık arkadaşlar. Arada bir tartışmalar olur ama her Beşiktaşlı kardeşimiz değerlidir bizim için

Çevrimiçi Necmi

Ronaldinho gelene kadar 70.000 olsa, Ronaldinho geldikten sonra 400.000'i geçeriz rahat  :bandit: :evillol:
zaten olmuş anıl 50000 satılmış artı 15000 de vodafone alıyormuş maça kadarda 20000 satılır diye tahmin ediyorum
bizde oyuncuya göre forma satılmaz anca yaşı küçük taraftarlarımız alır onların sayısıda az :by2:
şu ana kadar alanlar ekonomik seviyesi iyi olan taraftardır yakında çoğu ikinci üçüncü formalarınıda alacaktır.
aslında kulüp her maçta takımın giyeceği formayı açıklasa bu forma satışına katkı sağlar. En azından ben o gün takımın giyeceği
formayla maça gelirim siyah hariç hiç ısınamadım o formaya :bandit:

Çevrimdışı Anıl

zaten olmuş anıl 50000 satılmış artı 15000 de vodafone alıyormuş maça kadarda 20000 satılır diye tahmin ediyorum
bizde oyuncuya göre forma satılmaz anca yaşı küçük taraftarlarımız alır onların sayısıda az :by2:
şu ana kadar alanlar ekonomik seviyesi iyi olan taraftardır yakında çoğu ikinci üçüncü formalarınıda alacaktır.
aslında kulüp her maçta takımın giyeceği formayı açıklasa bu forma satışına katkı sağlar. En azından ben o gün takımın giyeceği
formayla maça gelirim siyah hariç hiç ısınamadım o formaya :bandit:
Necmi abi şu attığım şeyin adını biliyor musun sen :ssss:

Çevrimiçi Necmi

siyah kaleci forması satışa çıkarsa hemen alırım :D :D

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi şu attığım şeyin adını biliyor musun sen :ssss:
smileyin mi ? ssss ismi sanırım sus sessiz ol anlamında kullanılıyor

Çevrimdışı Anıl

smileyin mi ? ssss ismi sanırım sus sessiz ol anlamında kullanılıyor
:kop::kop::kop: Şu vinç şeklindeki beton pompasını demiştim ben  :by2:

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı TØLGA

Necmi abi bayramda flen geliyorsan bandirmaya goruselim abi  :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı izorlu85

Bu arada birşey sormak istiyorum, şu sistemin adını bilen var mı ? Emaar inşaatın da görmüştüm ilk olarak ama haftalardır adını bulamadım  :iscrewy:

onun adı türkçesi kule beton pompası olabilir ama firma adı :Putzmeister - MXR 28 dir :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Anıl

onun adı türkçesi kule beton pompası olabilir ama firma adı :Putzmeister - MXR 28 dir :D
Söylediğinizden yola çıkarak buldum sonunda :super: Beton Dağıtıcı Boom  :ok:

Çevrimiçi Necmi

:kop::kop::kop: Şu vinç şeklindeki beton pompasını demiştim ben  :by2:
  :D
hidrolik sabit tip beton dağıtıcısı
olarak ararsan internette bulursun     BSD 24 XRT diyede aratabilirsin :ok:

Çevrimdışı Anıl

:D
hidrolik sabit tip beton dağıtıcısı
olarak ararsan internette bulursun     BSD 24 XRT diyede aratabilirsin :ok:
Tamam Necmi buldum bende, teşekkür ederim  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bayramda flen geliyorsan bandirmaya goruselim abi  :tabe:
bir günlüğüne Manyas kuş cenneti tarafında olacağım Bandırmaya uğrarmıyım bilmiyorum
özelden telefonunu gönder uğrarsam alo derim Bandırmanın neresindesin
Bandırmayı iyi biliyormuş gibi sordum :evillol:
@1903tolga

Çevrimdışı pascal26

Vodafone bayilerinden de satış yapılacak. Bu kulüp için büyük adım. Kemik taraftar zaten alır ama çemberin daha dış halkasında bulunan bağlılığı daha gevşek milyonlara ulaşmak için iyi fırsat. Ama bu kesim taraftar için spektaküler bi transfer de lazım güdülemek için. Ya da başarı.
Vodafone anlaşmasının ne kadar stratejik bir ortaklık olduğunu 2-3 ay sonra daha net anlayacağız.

Çevrimdışı TØLGA

bir günlüğüne Manyas kuş cenneti tarafında olacağım Bandırmaya uğrarmıyım bilmiyorum
özelden telefonunu gönder uğrarsam alo derim Bandırmanın neresindesin
Bandırmayı iyi biliyormuş gibi sordum :evillol:
@1903tolga
bandırma merkez abi :D sen bandırmadayım dee edincik gönen farketmez bulurum manyasada gelirimde 1 saat yol şimcik bayramda araba bulunmaz atıyorum abi özelden
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

bandırma merkez abi :D sen bandırmadayım dee edincik gönen farketmez bulurum manyasada gelirimde 1 saat yol şimcik bayramda araba bulunmaz atıyorum abi özelden
ne yaptın öyle 1 saat en fazla on dakika tutar 15 km yol kuş cenneti milli parkın orda olacağım
ama büyük ihtimal bandırmayada uğrarım o zaman senide ararım :ok:

Etiketler: