Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8338745 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Passo şampiyonlar liginde uygulanacaksa almasınar...! protestoya devam klüp akıllanana kadar..!

Bunun kuluple ne alakasi var salvador neyin protestosu bu olayi bu sekilde kabul ettiler para kazandi kulupler 16 kulup suan kombine satiyor besiktasa yarari olacaksa ben herseye varim beni baska hic birsey ilgilendirmez
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Olumlu manada etkiler bence.
e bilet yüzünden artık iki kişi bir kombineyle giremez sistemi buna nasıl uyduracaklar

Çevrimiçi Necmi

Stad dolmaz bare kombine sahiplerini kale arkasina atmasalar dogu tribunene ciksak dolu gorunsun biraz :)
zaten bilet satılmazsa sanırım öyle yaparlar

Çevrimiçi Necmi

Passo şampiyonlar liginde uygulanacaksa almasınar...! protestoya devam klüp akıllanana kadar..!
avrupa maçlarında uygulanmıyor sadece ligi kapsıyor

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

abi bilet satışı sıkıntı istanbula gelip bilet almak gerekecek passo sahibi değilsen passo sayısı bu yüzden artacaktır bilgisayardan almak daha mantıklı gelecek doğal olarak bakalım zaman ne gösterecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Anıl

Herkes nerde ? :alala: Forumda mı tatile girdi  :akuma:

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı megiddo

kameralar yeni açı ile geri gelir umarım.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

yoo site çöktü :D :alala:
Aynen Necmi denedim hata verdi bidaha denedim bi baktım sitede sadece ben varım :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bunun kuluple ne alakasi var salvador neyin protestosu bu olayi bu sekilde kabul ettiler para kazandi kulupler 16 kulup suan kombine satiyor besiktasa yarari olacaksa ben herseye varim beni baska hic birsey ilgilendirmez
şampiyonlar ligi  nerden çıktı takım a destek için önemli zorla herkesi şartlıyorlar bunu alacaksın almazsan yok giremezsin baskete hentbol vs branşlara da uygundur...

Çevrimdışı ALI RIZA

Avrupayı da sanırım destekliyor.... Bilet nasıl satılacak o zaman

Çevrimdışı murat

herkes değilsede çok giden oldu.ben gittiğimde dahil takibi bırakmamıştım.bence gidenlerin bir gözü buradadır yine.

Çevrimdışı Anıl

Vodafone Arena kombine satış merkezinden satılacak :ok:

Çevrimdışı Efe

Aynen Necmi denedim hata verdi bidaha denedim bi baktım sitede sadece ben varım :evillol:

olur o kadar tatil modu herkeste kamera bile çalışmıyor daha ne olsun :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Vodafone Arena kombine satış merkezinden satılacak :ok:
Dayatma degilse nedir...

Beşiktaşımızın 6 Ağustos’ta Feyenoord ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı maçın biletleri 28 Temmuz’da satışa çıkacak.

Futbol Takımımız, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında 6 Ağustos Çarşamba günü saat 20.30’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Feyenoord’u ağırlayacak.

Karşılaşmanın biletleri, 28 Temmuz Pazartesi günü saat 11.00’den itibaren passolig kartı bulunan taraftarlarımız için passolig web adresinden satışa sunulacaktır.

Passolig kartı almak isteyen taraftarlarımız, aşağıdaki linkten anında kart başvurusu yapabilir ve Feyenoord karşılaması için biletlerini satın alabilirler.

Passolig kart başvurusu yapmak için lütfen tıklayınız.... 

Passolig kartı bulunmayan taraftarlarımız ise 30 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00’den itibaren Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi’nden kağıt biletlerini satın alabileceklerdir.

Beşiktaş-Feyenoord maçı için bir kişi en fazla 2 adet bilet satın alabilecektir.

Bilet kalması durumunda maç günü Atatürk Olimpiyat Stadı bilet satış gişelerinden bilet satışına devam edilecektir.

6 Ağustos Çarşamba günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.30’da oynanacak Beşiktaş-Feyenoord UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının bilet fiyatları şöyle:

Batı VIP:         150TL
Batı Tribün:     75TL
Doğu Tribün:  50TL
Kuzey Tribün: 25TL

Çevrimdışı SDemirsoy

Necmi abi maçta beyaz saçlı biri vardı başakşehirde sen zannettim bir anda beyaz takımda  :D @Necmi

Çevrimiçi Necmi

şimdi satıldığı gibi kulüp tarafından satılır daha sonraki maçlarda kartal yuvalarından satılabilir
bunun çözümü bulunur stad gişelerinde satılır

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi maçta beyaz saçlı biri vardı başakşehirde sen zannettim bir anda beyaz takımda  :D @Necmi
ne maçı :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

şimdi satıldığı gibi kulüp tarafından satılır daha sonraki maçlarda kartal yuvalarından satılabilir
bunun çözümü bulunur stad gişelerinde satılır
Öyle değil abi yukarda resmi site yazısı...

Çevrimdışı SDemirsoy

ne maçı :alala:
abi bu başakşehir stadyumu açılış maçı vardı turuncu takım beyaz takım diye orda :D

Etiketler: