Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8351418 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

peki bu çatının şeffaf olmayan da saydam olan kısmı beyaz olmak zorunda mı? küfeki taşlarına uygun krem, gri bir renk olamıyor mu? illa beyaz mı olacak?  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

döndüm tatilden teşekkür ederim:)

yurt dışından bi firma mühendisliğini yapıcak üretimi burada yapılıyor...

bursada büyük çelik üreticileri var bi tanesi aklıma geliyor ama onlar daha çok makina yapıyor heralde onlar değildir içimiz rahatlayabilir parçalar kaliteli olacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Furkan Sarper

@Efe abi buldum adresi :)

Beşevler Küçük Sanayi Sitesi 21. Sokak 34. Blok No: 65
Nilüfer / Bursa

Çevrimdışı bjk_mabet

drenaj için sahaya açılan yer ne zaman yapılacak veya nasıl bir işlem yapılacak orda. trafiğe engel oluyor gibi
yarın kapanır olmadı diyer gün çok bi işlemi yok oranın çakılı dökülüp drenaj boruları yerleştirilecek....
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Hoşgeldin abi ev de hayırlı olsun ulaşımın daha kolay olacaktır umarım

teşekkür ederim ,,

Çevrimdışı Efe

Mabet, peki Kasım sonu kaba inşaat bitebilir mi? 130 gün var kasım sonuna.

yıl sonu desek anca :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

mabet obitaşın iş teslim süresi ne zaman doluyor.sanırım 160 gündü süre.yetişmeyecek o belli.peki ceza-i işlem uygulanacak mı ?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı axioma

@bjk_mabet İyi geceler Mabet, Elektrik işleri başladı demiştin, bunun yanında zayıf akım ve elektro mekanik işleri de başladımı? Eğer bilgi vermende sakınca yoksa stadın kurulu trafo güce ne olacak merak ediyorum. :)

Çevrimdışı Tolga

mabet herkes soru soruyor biliyorum biraz zor oluyordur tüm sorulara tek tek cevap vermek bende 1 soru sormak isterim numaralı tribünün planlanan bitiş tarihi nedir  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet obitaşın iş teslim süresi ne zaman doluyor.sanırım 160 gündü süre.yetişmeyecek o belli.peki ceza-i işlem uygulanacak mı ?

ek süre aldılar bi protokol imzalayıp...

Çevrimdışı ilhan mansız

Mabet;
Aslında kapalı tribün erken bitmişti fakat üst kat biraz kalıplardan dolayı zorladı galiba. Diğer tribünlerde daha çabuk yapabilir miyiz?

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet İyi geceler Mabet, Elektrik işleri başladı demiştin, bunun yanında zayıf akım ve elektro mekanik işleri de başladımı? Eğer bilgi vermende sakınca yoksa stadın kurulu trafo güce ne olacak merak ediyorum. :)

çok fazla olucak:) yarın net rakam söylerim toplatıda öğrenirim çay dağıtırken :)

Çevrimdışı quentine83

peki ne zaman teslim edebiliriz diye süre aldılar belli mi .çünkü bizlere yeni açık hiç bitmeyecek gibi geliyor.senin bu konuda ki fikirlerin nelerdir...
İsmet Yarkın ONUR

İmzayı atar atmaz hareketlendik  :D

Çevrimdışı okansosa

çatının üzerinde vodafone yazıcak mı yoksa o tanıtımlarda reklam amaçlı mı ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı bjk_mabet

peki ne zaman teslim edebiliriz diye süre aldılar belli mi .çünkü bizlere yeni açık hiç bitmeyecek gibi geliyor.senin bu konuda ki fikirlerin nelerdir...

yeni acık büyük bir alan ve bitecek merak etmeyin..süre konusunda protokolü okumadım bilmiyorum..

Çevrimdışı Furkan Sarper

çatının üzerinde vodafone yazıcak mı yoksa o tanıtımlarda reklam amaçlı mı ?

bir tarafında vodafone bir tarafında beşiktaş yazıcak değişmediyse

Çevrimdışı Tolga

mabet herkes soru soruyor biliyorum biraz zor oluyordur tüm sorulara tek tek cevap vermek bende 1 soru sormak isterim numaralı tribünün planlanan bitiş tarihi nedir  :)
bir daha sorayım  :tabe:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı altan0348

yeni acık büyük bir alan ve bitecek merak etmeyin..süre konusunda protokolü okumadım bilmiyorum..

1- koltuklar ne zaman takılmaya başlanır?
2- işçilere genelde aylık ne kadar ücret veriyorlar?

@Necmi abi Vodafone Arena bittikten sonra stadımızdaki Kartal Yuvalarında, her hafta sonu ve sürekli olarak, eski ya da yeni bir futbolcumuz ya da Beşiktaş'lı taraftarların sevdiği herhangi bir kişi gelip forma imzalasa ne güzel olur dimi?
Mesela 1 ay öncesinden söylenir şu tarihte Pascal Nouma forma imzalayacaktır diye. Bence İstanbul'un heryerinden gelen olur, dinamizm kazandırır ve satışlar artar.
Bu tür fikileri ortak bir havuzda biriktip yönetime nasıl sunabiliriz acaba, belki @bjk_mabet bize yardımcı olabilir  :tabe:

Çevrimdışı Szgn_26

ihtimal var ama %100 diyemem para malzeme ve hava durumu gibi bir sürü kriter var işin içinde...
En erken nisan da biter bu uyuşuk obitaş sayesinde demiştim taşlarla sopalarla kovaladılar obitaş varken en iyi ihtimal 2015 o da çok iyi bi ihtimal yani bu firmaya gece gündüz sövsem içim yine soğumaz daha kalıpçıyı yeni alıyo uyuz herifler

Çevrimiçi Necmi

bayramda evi taşıyorum bu hafta sonu salı iş başındayım...
Yardıma ihtiyacın olurmu biliyorsun seve seve gelirim bu arada geldinmi
geldiysen hoş geldin :) @bjk_mabet

Çevrimdışı murat

Yardıma ihtiyacın olurmu biliyorsun seve seve gelirim bu arada geldinmi
geldiysen hoş geldin :) @bjk_mabet
benide ekleyebilirsin bayramda müsaitim :poke:

Çevrimdışı bjk_mabet

bir daha sorayım  :tabe:

son testere kiriş kalıpları söküldü içersinde ince işcilik devam ediyor elektirik işleride başladı prekastlar alt kat bitti sayılır üst katalara başlanıcak...eylül gibi bitmiş olur...

Etiketler: