Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8356630 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

Gece dunyaninn kamyonu toprak gitti eski açıktan sabahta 10dan fazla kamyon doldu bitmedi arkadass ne toptoprakmis bee bugun cakillari görsek eski açıkta
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

Prekascilardan bugun performans bekliyorum yarinda yatis onlara bugun acısını çıkarmaları lazimm
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı BJK_SU

yarın sabah 6:30-7 gibi seyrederseniz ne demek istediğimi anlarsınız belki! ben sabah çalışanların ağırlığından bahsettim genele yaymayın lütfen.
BjK Rh+

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yarın sabah 6:30-7 gibi seyrederseniz ne demek istediğimi anlarsınız belki! ben sabah çalışanların ağırlığından bahsettim genele yaymayın lütfen.

sürekli hareketli görünemezler ki . zaten devasa bi alan onlara verilen görev çerçevesinde hareket ediyolar. yani çalışıyo görünmek için koşuşturmalarına gerek yok. ayrıca gece iş makineleri çalıştığı için ben okadar vızır vızır çalışan emekçi görmedim geceleri.. bi mabet vardı işte. Allah korusun gecenin yarısı çıkmış kapalı üste :)

Çevrimdışı BJK_SU

sürekli hareketli görünemezler ki . zaten devasa bi alan onlara verilen görev çerçevesinde hareket ediyolar. yani çalışıyo görünmek için koşuşturmalarına gerek yok. ayrıca gece iş makineleri çalıştığı için ben okadar vızır vızır çalışan emekçi görmedim geceleri.. bi mabet vardı işte. Allah korusun gecenin yarısı çıkmış kapalı üste :)
iş makinalarını kullananları emekçiden saymıyor muyuz? mabet zaten çalışanların en emekçisi tartışmasız :)
BjK Rh+

Çevrimdışı Sutlas

Yeni açıkta hafriyat bitti denmiş ama duvara bitişik toprak yığını var sanki.

Onlar kaya parçacıkları, gro beton altına atılacak.

Çevrimdışı CharlieChaplin

Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Sutlas

Onlar kaya parçacıkları, gro beton altına atılacak.

Abi bunu bilgi olarak mı aldın yoksa tahminin mi çünkü Mustafa'nın çektiği resimlerde bildiğin toprak var orda.

Çevrimdışı cagdas44

Çiçekler betonlamanın 2. gününde kalıpları hazırlamaya başlamış :)

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydinlar herkese
Necmi abi chrome da mention isi olmuyor. Ve yazsak bile link olarak cikmiyor. Eski acikta cakil mi seriyorlar ben mi yanlis goruyorum acaba

Çevrimdışı szv

siyah beyaz yaşamlar - waiting for vodafone arena

Çevrimdışı BJK_SU

@CharlieChaplin eline sağlık.. Beşiktaşlı karizmatik kediler :)
BjK Rh+

Çevrimdışı ONUR KOLCU

eline sahip charlie abi.. :)

kapalı üst kat hızlandı.. kaldı 3 kiriş..

Çevrimdışı Sutlas

Bu resimde yeni açıkta dağ gibi hafriyat var, hiç öyle beton altına serilecek taş parçasına falan benzemiyor.

Çevrimdışı Sutlas

Eski açık ikinci loca katın üstündeki yatay demirler ne olacak?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu resimde yeni açıkta dağ gibi hafriyat var, hiç öyle beton altına serilecek taş parçasına falan benzemiyor.

onlar hafriyat değil.. çakıl yerine temelde kullanılacak.. oradaki hafriyat bitmiş olmalı..

Çevrimdışı Sutlas

onlar hafriyat değil.. çakıl yerine temelde kullanılacak.. oradaki hafriyat bitmiş olmalı..

Evet öyle dediler ama hafriyat bence bu. Yanlış bir bilgi var ortada.
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2014, 11:16:51 Sutlas ]

Çevrimdışı cagdas44

Eski açık ikinci loca katın üstündeki yatay demirler ne olacak?

Loca katı için örülen demirler yerleştirilmeden önce düzeltme yapılıyor gibi duruyor

Çevrimdışı eagleizm

Bir charlie chaplin klasiği.. Harika fotograflar eline sağlık..Akşama mustafanın fotolarıyla karşılaştırmak güzel olacak..
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı quentine83

o neyse de şu yeni açığınarkada kalan kısmı çok geri kaldı.ne ara numaralıya doğru ilerleyecek.ora çok canımı sıkıyor.hayır alanı da kapattılar arkada kalıyor ,hareket kısıtlanıyor..
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hocam sen kafana takma orada herhangi bir sıkıntı yok.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@CharlieChaplin eline sağlık kardeşim kediler çok güzeller eğer görürsem alıp seveceğim her birini :)

Çevrimdışı Sutlas

Hafriyat takıntı oldu hepimizde artık  ;D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hafriyat takıntı oldu hepimizde artık  ;D

aynen uzaması herkeste biraz takıntı oldu ama son demlerini yaşıyor inşallah :)

Etiketler: