Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357051 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

:alala: şu anda hem stad başlığı hemde transfer nöbeti açık ikisindede aynı kişilerle aynı sohbeti yapıyorum :bandit:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

:alala: şu anda hem stad başlığı hemde transfer nöbeti açık ikisindede aynı kişilerle aynı sohbeti yapıyorum :bandit:
@Necmi abi kibarca get out diyor bize  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

arkadaşlar bana düşmez ama transfer muhabbetini transfer bölümünde yapalım pleaseee :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi kibarca get out diyor bize  :tabe:
nereye ne yazacağımı şaşırdım  :iscrewy:

Çevrimdışı Deniz

Lanzini & Balanta kimdir necidir hic bikac macini 90dk izleyen warmi beyler , hep 1 dk lik özetlerden gördük adamlari , yaslarida genc elde patlama ihtimalleride war ... söle saglam bilgi verebilecek kimse varmi forumdan  :super:
sağlam bilgi bizim işimiz  :bandit:

http://www.besiktasscout.com/manuel-lanzini/

Çevrimdışı ALI RIZA

O zaman forumun tek Kara Kartalı olarak forumun anahtarını bana teslim edebilirsiniz  :bigstar: :bigstar:
Mesaj hanesini 10000 yapayım mı kara kartal uçsun :)

Çevrimdışı ALI RIZA

sen Beşincisin :evillol: Ben Efe Salvator Murat sonra sen :D
salvator :) sen the vampire diarles i mi izledin salvator kardeşler vardı "d" kullanmıyorsun :)  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: @Necmi Abi

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

Aynen valla kafam karıştı oraya mı buraya mı yazsak karar veremedim :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

salvator :) sen the vampire diarles i mi izledin salvator kardeşler vardı "d" kullanmıyorsun :)  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: @Necmi Abi
bu kadar transfer muhabbeti içinde o kadar hata yaptığıma şükret
birazdan denizin mesajları bire getireceğim her şeye sıfırdan başlayacak :evillol:
tabiki anılında :bandit:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ALI RIZA

bu kadar transfer muhabbeti içinde o kadar hata yaptığıma şükret
birazdan denizin mesajları bire getireceğim her şeye sıfırdan başlayacak :evillol:
tabiki anılında :bandit:
önce ben yaptım :) tekrar yazsın emek harcasın yavru kartalımız @Necmi Abi

Çevrimdışı Deniz

Son olarak LANZİNİ hayırlı olsun diyor bombayı ortaya atıyor ve kaçıyorum  :bandit:  (kaynak sağlam  :super:)

Çevrimdışı Deniz

Madem canım sağolsun :) yavru kartalım benim :)
Biz burada 100 yılın bombasını patlatalım bizi yavru yapın  :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ALI RIZA

Sağlık olsun  :bandit:
düzeltsem mi ne yapsam @Necmi abi _? 1 de mi kalsa hep :) 2 görmese  :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Akcatas45

Merhaba arkadaşlar önceden wowda dh cok mesaj yazdım süreklı aktıftım bılen bılır bu aralar zıyaretcı olarak bakınıyorum sıteye uyelıgım de vardı aslında ama bugun gırme fırsatı buldum herkese hayırlı geceler  :)

Çevrimdışı Deniz

Merhaba arkadaşlar önceden wowda dh cok mesaj yazdım süreklı aktıftım bılen bılır bu aralar zıyaretcı olarak bakınıyorum sıteye uyelıgım de vardı aslında ama bugun gırme fırsatı buldum herkese hayırlı geceler  :)
Hayırlı geceler hoş geldin

Çevrimdışı ALI RIZA

Hoş geldin iyi geceler

Çevrimiçi murat

iyide neden bu uzun süreli ayrılık :alala:

Etiketler: