Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357171 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

forma satılır burda önemli olan kombine sıcak para direk kulübe gidiyor ağustos sonuna kadar 3-4 bin daha satsak çok iyi olur temiz para girer kasaya forma satışları ancak gelecek ay sonuna doğru ivme kazanır daha erken bence
formada ciddi gelir kapısı efe,biliyorsun snejder ile drogba maliyetlerini çıkardılar oradan,geçen sene adidasdan 44 e alıp kartal yuvalarına 66 ya satıyorduk,sırf klübe kalsın diye internetten alıyordum genelde,118-44 desen forma başına kafam çalışmadı sen hesaplayıver :D
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Necmi

bugünde fener 22 000 beşiktaş 5 000 satmış diyorlar abi internette,şaşırdım iyicene.
dembaba transferinin en cavcavlı anında Beşiktaş kartal yuvasındaydık ben
bir kişinin bile DembaBa yazdırdığını görmedim bizde forma arma için alınır bu seneki
formaları bile aldığımıza göre  :D oyuncu hikaye bizde oyuncu forma satmaz kim gelirse
gelsin formasını alacak olan gider alır.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı tayfun

neyse beyler size doyum olmaz,benim sporum bitti,sabahda 6.20 de kalkıcam ufaktan kaçıyorum artık.sağlıcakla kalın.iyi geceler.

Çevrimdışı ALI RIZA

8000 forma satılmış ama sayı çok az.Feyenoord maçından önce Olimpiyat stadına Tırlar gelecekmiş.en az 5000 de stadda satarız 1 günde.
8000*130 = 1040000 M TL yapıyor temiz para...! bunun kaçı adidas a kaçı bizde onu bilmek lazım...! 7-8 kalıyorsa süper temmiz para...! yarı yarıya ise hikaye...!

Çevrimiçi Necmi

neyse beyler size doyum olmaz,benim sporum bitti,sabahda 6.20 de kalkıcam ufaktan kaçıyorum artık.sağlıcakla kalın.iyi geceler.
iyi geceler

Çevrimdışı tayfun

bir kişinin bile DembaBa yazdırdığını görmedim bizde forma arma için alınır bu seneki
formaları bile aldığımıza göre  :D oyuncu hikaye bizde oyuncu forma satmaz kim gelirse
abi çıkmadan yazayım bende forma 18 oldu galiba sadece birinde oğlumun adı yazıyor(geçen seneki gri),büyük konuşmayayım ama hakkı yeten,süleyman seba gibi değerlerin dışında isin yazan forma bana uymaz.alana saygı duyarım.dediğin gibi bizim taraftarda öyle bir kültür yok ama Q7 ile iyi satış yakalanmışdı.

Çevrimdışı ALI RIZA

Forma arkasına Ronaldinho yazman havadır :I Serdar yazman intihardır :) bir de öyle bakmak lazım

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca arkadaşlar bizim senelerdir renklilerden az forma satmamızın en büyük sebebi kartalyuvalarının sayısının az olması.Birçok ilde kartalyuvası yok bile .

Mesela Adana için konuşuyorum;ilk kartal yuvasının yeri ara sokakta kötü bir yerdeydi,fenerin ve cinconunki de Real ve Optimum alışveriş merkezlerindeydi.AVM de kartalyuvası yok diye emin olun satacağımız formanın 10 da birini satamadık Adanada.İnsanlar Adanada kartalyuvası olduğunu bile bilmiyordu.

Ailece kulüple iletişime geçtik.Kuzenin kulüpte ve dernekler üstünde sözü epey bir geçer.Kuzen işin peşine fena düştü.Yöneticilerle iletime geçti ve Adana ya 2. kartalyuvasını açtırdı.Hem de en işlek bulvarlardan birinin üstüne.Keşke AVM lerden birinin içine açılsaydı ama bu da güzel bir sonuç neticede.

Son 2 senedir kartalyuvalarına iyi yatırım yapılıyor sayılar arttırılıyor.Emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Sizlerin de bulunduğu şehirlerde Kartalyuvaları yoksa kulübe bunu bildirin.İlgilendiklerini göreceksiniz.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tayfun

8000*130 = 1040000 M TL yapıyor temiz para...! bunun kaçı adidas a kaçı bizde onu bilmek lazım...! 7-8 kalıyorsa süper temmiz para...! yarı yarıya ise hikaye...!
çıkmadan sana da cevap yetiştireyim,geçen seneye oranlasak adidas 50 civarı verir bu formaları,çoğu kulübe ait olmayan kartal yuvalarından satılıyor ama ondan gelir düşük kalıyor,anca stad açılınca stadın altından satış yaparak çoşarız.

Çevrimdışı LifesGood®

Toplam 17 bin kombine satışa sunulmasının sebebi nedir ? Renklilerde neredeyse kapasitenin %80i kadar kombine satılıyor.

Vodafone Arena 21.07.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimiçi hasankale

Herkese iyi geceler selamlar.
Wowdan bu yana sizleri takip etmeme rağmen üye olmak bugüne kısmet oldu.
Bu güne kadar bildiklerini bizimle paylaşan,fotolarını bizden eksik etmeyen tüm
beşiktaş sevdalılarına yürekten teşekkürler...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Toplam 17 bin kombine satışa sunulmasının sebebi nedir ? Renklilerde neredeyse kapasitenin %80i kadar kombine satılıyor.
35 bin satışa sunuldu 17 bini nerden çıkardın hocam
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

şuan nabız yokluyorlar talebe göre hareket ediyorlar anca o kadar satılır zaten belki 1-2 bin artı olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı LifesGood®

35 bin satışa sunuldu 17 bini nerden çıkardın hocam
Az önce forumda bi arkadaş yazmış orda okudum herhalde yanlış anladım. Teşekkür ederim. :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca gs store ve feneryum la Kartalyuvalarının farkını da söyleyim;

Cincon ve fener storelerine maddi destek yapıyor.Ürün satamasalar bile zarar etmek gibi bir şansları yok.Ama Kartalyuvalarında durum böyle değil.Kulüp destek vermiyor.Aslında veremiyor(maddi durumumuz malum).Kartalyuvalarını açan kişiler risk alarak açıyor.Adanaya yeni açılan Kartalyuvasının sahibini tanıyorum çok kral Beşiktaşlıdır.Hatta aracının plakası bile BJK çocugunun ismi Kartal.Risk alarak açtı kendisi Kartalyuvasını.O anlattı bana durumu.

Aslında forma almak aynı zamanda bu insanlara da yardımcı olmaktır.Adamlar gidip feneryum ya da gsstore da açabilirdi.Daha çok kar edebilirlerdi,zarar etme şansları olmazdı.Ama bu adamlar risk alıyor ve bunu yapıyorsa bize düşen destek vermektir.Bizler forma alalım ki bizlere hizmet getirmek için risk alan insanlar kazansın,bizler forma alalım ki BEŞİKTAŞ kazansın.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

iyi geceler yarın yeni grobetonlarda görüşmek üzere bu ara bunlara taktım :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı testerekiriş

Hay çok yaşa unuttum sorayım iyiki hatırlattın...! set yok sanırım nasıl olacaksa orası öyle...! düşen düşene olur...! sıırf taraftar koltukta oturmasın diye orada oturur...!

herşeyden öte kapalıda insanlar enine hareket edebileceği koltuğuna ulaşabileceği dolaşım alanı olmalı
acaba bizemi çok dar geliyor necmi abi seninde fikrini merak edıyorumm..
Bu Asla Veda Değil !

Çevrimdışı sallapati

kameranın önünden geçen kuşu yakaladım :D

Çevrimdışı sallapati

hoşgeldin eksik olma

Çevrimdışı Furkan Sarper

O prekesrlar asiri genis merak etmeyin sorun olmaz

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi Karakartaldan sonra bir rütbe var mı?  :bandit:

Çevrimdışı CanEmre

Hoşgeldin aramıza...  :)
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Karakartaldan sonra bir rütbe var mı?  :bandit:
Kara kartalın üzerine rütbe konurmu sence :alala:

Etiketler: