Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357906 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

@tayfun net sayı olmasına gerek yok sence şuana kadar toplamda ne kadar kombine satıldı tüm tribünlerde
4600-4800 arası bir kombine satıldı şu ana kadar :ok:

Çevrimdışı Anıl

4 500 civarı benim hesaplarıma göre.
Geçen bir yönetici 4600 demişti sanırım :alala:

Çevrimdışı tayfun

Aslında VIP satışlarıda çok iyi değil. 2150 VIP koltuktan sadece 600 tanesi satılmıştı sanırım. Ama VIP koltuk alacakların ilk tercihi 1903 locasıda olabilir. 147 locanın 110 taneside satılmış durumda. Stad açıldığında tüm VIP ve locaları satmış oluruz. Birde en az 30.000 kombine yaptık mı tamamdır :super:
@anilt sendeki rakamlar ne zamanın bilmiyorum ama vip satışları 40-45 gün önce 550 civarıydı,değişmiş olabilir,umarım değişmiştir. :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Salih A.

4600-4800 arası bir kombine satıldı şu ana kadar :ok:
ümitlerimiz aybaşına desene  o zaman bayramdı tatildi falan derken belki ağustosta daha iyi bir seviyeye gelir
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı tayfun

Geçen bir yönetici 4600 demişti sanırım :alala:
o kadarda şaşsın artık :),o yönetici her şeyden haberi var,ben kör topal :)

Çevrimdışı Anıl

@anilt sendeki rakamlar ne zamanın bilmiyorum ama vip satışları 40-45 gün önce 550 civarıydı,değişmiş olabilir,umarım değişmiştir. :)
550-600 arası desek daha doğru olur sanırım :) Ama tabiki elde kalan 37 loca ve 1600 VIP koltuk için önümüzde tam 1 yıl var. Rahatlıkla hepsi satılır. Önemli olan kombine bu sene yakalayacağımız başarıya görede ben en az 30.000 kombineyle açarız diye düşünüyorum stadı :ok:

Çevrimdışı Efe

Allahtan loca vip alan durumu iyi olan insanlar varda işler yürüyor

onlar olmasaydı çok zordu işimiz başkan akıllı önceden  lanse etti sattı para kazandı şimdide kombine satarak işlerin yürümesini sağlıyor ligler başlayana kadar kombinelere yüklenmek gerek ne kadar para o kadar iş
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

ümitlerimiz aybaşına desene  o zaman bayramdı tatildi falan derken belki ağustosta daha iyi bir seviyeye gelir
Şampiyonlar Ligi gruplara kalırsak anında 10.000 i bulur kombine sayısı :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Yabacagımız Transfer de Roni vs hangisi ise artırır...!

Çevrimdışı tayfun

550-600 arası desek daha doğru olur sanırım :) Ama tabiki elde kalan 37 loca ve 1600 VIP koltuk için önümüzde tam 1 yıl var. Rahatlıkla hepsi satılır. Önemli olan kombine bu sene yakalayacağımız başarıya görede ben en az 30.000 kombineyle açarız diye düşünüyorum stadı :ok:
başkan locaları istediğimiz zaman tüketir zaten diyordu.önemli olan bizim gibi taraftarın alması benim içinde.tabi localardan gelen para müthiş önemli,lakin localardan boş tribün izlenirse o iş olmaz,satışlar az kıpırdansa almam diyenlerde alacak,açıkda 107,numarlı 401-430 bitmeye yakın,bitmeleri önemli,bir klişeyi kıracak çünkü,numaralı ortadan kombine istiyorum dedin mi sistem diyecekti yok hemşerim,sonra tutuşsun millet :)

Çevrimdışı Efe

eldeki imkanları düşünecek olursak aslında çok iyi durumda şu an stad inşşaatı

tabi hemde çok iyi 7. ay bitiminde %60 ı geçik kaba inşaat yapılmış olacak ki bunu 2-3 ayı obitaşın ve hafriyatın gecikmesinden yaşanan sıkıntılarla geçti artık öyle bi sıkıntı yok kolon kiriş dikip ilerleyecekler başka bişeyle uğraşılmayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu sene  zor olimpiyatta olduğumuz için kombine almaktan kaçınacak bir çok kişi stad bitişe yaklaştığı an satışlar artar 20 ila 25 bin kombine ile açarız stadı :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

30 ağustosta bence şöyle diyeceğiz;hakikaten para olsa bitecekmiş.bayramda sonra 30 ağustosa kadar olacak rallide ciddi ilerleme bekliyorum.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bu sene  zor olimpiyatta olduğumuz için kombine almaktan kaçınacak bir çok kişi stad bitişe yaklaştığı an satışlar artar 20 ila 25 bin kombine ile açarız stadı :ok:
aslında avrupa maçlarında passo kart uygulanmayacağı için olimpiyattaki maçlarda makul bilet fiyatlarıyla iyi bir doluluk oranı yakalanabilir
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Necmi

Yabacagımız Transfer de Roni vs hangisi ise artırır...!
Arttırmaz emin ol kombine satışı stadın bitme ışığına bağlı her ne olursa olsun
satacağımız kemik kombine sayısı 10-12 bin gerisini alacak olanlar ehli keyif tabakadır
onlar olimpiyata gelmeyi düşünmez o yüzdende stadın bitmesini beklerler :bandit:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

satacağımız kemik kombine sayısı 10-12 bin gerisini alacak olanlar ehli keyif tabakadır
onlar olimpiyata gelmeyi düşünmez o yüzdende stadın bitmesini beklerler :bandit:
ronaldo bile gelse artmaz
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

aynen o şekilde necmi abi açıklamış bu sezon 8-9 bini bulalım (sponsorlar falan hariç) iyi yine :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

inşallah yönetim kombineleri olimpiyatta kuzeyden alanı kuzeye güneyden alanı güney tribüne olacak şekilde ayarlamaz.kışın güney tribün çekilmez.

Çevrimdışı tayfun

@Necmi abi yok mu hiç forma satışlarını öğrenecek tanıdık falan,onları saymak malum mümkün olmuyor :)

Çevrimdışı tayfun

inşallah yönetim kombineleri olimpiyatta kuzeyden alanı kuzeye güneyden alanı güney tribüne olacak şekilde ayarlamaz.kışın güney tribün çekilmez.
öyleyse ayvayı yedik zaten,artık kapalıdan alan arkadaşlar whatsapp dan anlatırlar maçı bize.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

@Necmi abi yok mu hiç forma satışlarını öğrenecek tanıdık falan,onları saymak malum mümkün olmuyor :)
BA nın transfer olduğu ilk gün twitterde yılmaz canpolat demba ba formasından 8 bin adet satıldı demişti

Çevrimdışı tayfun

BA nın transfer olduğu ilk gün twitterde yılmaz canpolat demba ba formasından 8 bin adet satıldı demişti
bugünde fener 22 000 beşiktaş 5 000 satmış diyorlar abi internette,şaşırdım iyicene.

Çevrimdışı Efe

numaralıda grobetona geçtiler galiba bişeyler yapıyorlar diğer fışkırtıcı işini bitirip gitti
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bugünde fener 22 000 beşiktaş 5 000 satmış diyorlar abi internette,şaşırdım iyicene.

kartal yuvasından net açıklama gelmeden inanmamak lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

öyleyse ayvayı yedik zaten,artık kapalıdan alan arkadaşlar whatsapp dan anlatırlar maçı bize.
maçtan ziyade yiteceğimiz soğuk düşndürüyor.ağustos ayında mont alıp gidiyoruz.en azından kombinesi olanları kuzey tribününe versinler.

Etiketler: