Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8359756 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Hayatında atmış mı Çiçekler İnşaat 1300 metreküp temel betonu  :evillol:
Amacım tartışma yaratmak değil sadece merhaba demek  :evillol:
oooo Hayatında derken geçmiş işleri de kastediliyor çocukluk yılları da :) su an kaç M3 atıyor bilmiyorum ama sağlam atıyorlar :) bizden iyisi yok diye  :kop: :kop:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

şuan 3 fışkırtıcıda fışkırtıyor numaralı yeni açık eski açık :claps:
sabahlayacaklar heralde
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı sallapati

sabah kombine satışlarını güncelledim,duyuruyu yaptım fakat sabah forum tenha olduğu için tekrar hatırlatmak gereği duymaktayım.

toplam kombine geliri ne kadar loca ve vip hariç

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Oktay

Bu devirde dost bulmak ve değerini bilmek bizim için en büyük zenginliktir.  :tabe:

Aktar demekki sen çok zenginsin;)

Çevrimdışı Efe

sabahlayacaklar heralde

kapattım 1 saat sonra açtım aynı şekile 3 üde fışkırtıyorlar :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

kapattım 1 saat sonra açtım aynı şekile 3 üde fışkırtıyorlar :lol:
fışkırtsınlar ramazan sonrasıda hızlanır artık
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

eski açıktaki işini tamamladı galiba ortadan kayboldu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

fışkırtsınlar ramazan sonrasıda hızlanır artık

zaten dikine büyüme başlayacak ağustosla beraber özellikle numaralıda  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralıda hiç bişey görünmesede drenaj kuyusuna beton döktükleri kesin grobeton  değil fışkırtıcı kaç saatir hep aynı noktaya pompalıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

obitaş bizim 107 bloğun temelini de betonladı sanırım.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

zaten dikine büyüme başlayacak ağustosla beraber özellikle numaralıda  :)
inşallah sabırsızlanıyor insan

Çevrimdışı sallapati

obitaş bizim 107 bloğun temelini de betonladı sanırım.
Tayfun bey toplam kombine geliri 7,5 milyon tl mi?

Çevrimdışı Efe

inşallah sabırsızlanıyor insan

şimdi tarihler geciktiği için sabırsızlık normal bende diyorum şu kapalı bitsin eski açık üst kat kirişler çıksın falan ama eldeki parayla en iyisi bu oluyor yıl sonuna kadar kaba bitecek çatı en zor bölüm başlayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

Tayfun bey toplam kombine geliri 7,5 milyon tl mi?
bakkal hesabıyla 7.650 civarı.

Çevrimdışı Salih A.

bakkal hesabıyla 7.650 civarı.
Allahtan loca vip alan durumu iyi olan insanlar varda işler yürüyor
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Anıl

Bu devirde dost bulmak ve değerini bilmek bizim için en büyük zenginliktir.  :tabe:

Forum olarak zenginiz o zaman İsmail abi :bandit:

Çevrimdışı Salih A.

@tayfun net sayı olmasına gerek yok sence şuana kadar toplamda ne kadar kombine satıldı tüm tribünlerde
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı CanEmre

şimdi tarihler geciktiği için sabırsızlık normal bende diyorum şu kapalı bitsin eski açık üst kat kirişler çıksın falan ama eldeki parayla en iyisi bu oluyor yıl sonuna kadar kaba bitecek çatı en zor bölüm başlayacak
Ramazan nedeniyle azalan işçi sayısına rağmen gidişat tahminiden daha iyi benim açımdan.
Bayram sonrası ciddi hızlanma bekliyorum ben. Ayrıca temel atılacak alan pek kalmadığından artık gelişmeler hep dikine olacaktır.  :claps:  :claps:  :claps:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı tayfun

Allahtan loca vip alan durumu iyi olan insanlar varda işler yürüyor
tabi,loca satışı 110 oldu dedi başkan dün.

Çevrimdışı Anıl

Aslında VIP satışlarıda çok iyi değil. 2150 VIP koltuktan sadece 600 tanesi satılmıştı sanırım. Ama VIP koltuk alacakların ilk tercihi 1903 locasıda olabilir. 147 locanın 110 taneside satılmış durumda. Stad açıldığında tüm VIP ve locaları satmış oluruz. Birde en az 30.000 kombine yaptık mı tamamdır :super:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

eldeki imkanları düşünecek olursak aslında çok iyi durumda şu an stad inşşaatı

Çevrimdışı tayfun

@tayfun net sayı olmasına gerek yok sence şuana kadar toplamda ne kadar kombine satıldı tüm tribünlerde
4 500 civarı benim hesaplarıma göre.

Etiketler: