Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8371096 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Salih A.

Çiçekler İnşaatın yaklaşık 1 ayda numaralıda yaptığı iş işte bu kadar, oyunuzu ona göre verin  :lol:
haftaya ramazan bitiyor bence bugünü not et bir kenara ve bir ay sonra bir daha bak abi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

anketin ana fikri şu numaralı bittikten sonra yeni bir anket düzenleyeceğiz Real madrit stadımı yoksa yeni açıkmı önce bitecek diye :evillol:

Bumerang etkili mesajlar atıyorsunuz, dikkat edin @Necmi abi bu mesajlar size bir gün geri gelir  :evillol:

haftaya ramazan bitiyor bence bugünü not et bir kenara ve bir ay sonra bir daha bak abi
İnşallah dediğiniz gibi olur. :ok:

Çevrimiçi Necmi

Bumerang etkili mesajlar atıyorsunuz, dikkat edin @Necmi abi bu mesajlar size bir gün geri gelir  :evillol:
önemli olan bumerangı atmak değil geri döndüğünde tutabilmek :evillol:

Çevrimdışı Salih A.

Çevrimdışı ozan062

vay beee,, hiç beklemiyordum bunu baskandan,,,

stat insaatında sayın  demirorenin cok onemli katkıları vardı basbakandan gerekli izinleri almıs,,, bakın,, o mukemmel resmin arkasında bu varmıs,,,

pekii ben yine muhalefet olarak işin kotu tarafından bakıyorum,, buından sonraki baskanlık yarısında demiroren var ve buda kesin,,, ve benim için bu yonetimin inanırlıgı ve guvenilirliği kalmamıstır,, sizden ricam bu konuda düşünerek yorum yapmanızdır,, bundan sonra yonetimden bahsedildiğinde tavrım nettir,,, cok sasırdım bildiğiniz gibi değil,, o kadar yardım eden var gidip onca kisiden o kişiyi ozel olarak lanse etmek pek iyiye alamet değil,,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Salih A.

stat insaatında sayın  demirorenin cok onemli katkıları vardı basbakandan gerekli izinleri almıs,,, bakın,, o mukemmel resmin arkasında bu varmıs,,,

pekii ben yine muhalefet olarak işin kotu tarafından bakıyorum,, buından sonraki baskanlık yarısında demiroren var ve buda kesin,,, ve benim için bu yonetimin inanırlıgı ve guvenilirliği kalmamıstır,, sizden ricam bu konuda düşünerek yorum yapmanızdır,, bundan sonra yonetimden bahsedildiğinde tavrım nettir,,, cok sasırdım bildiğiniz gibi değil,, o kadar yardım eden var gidip onca kisiden o kişiyi ozel olarak lanse etmek pek iyiye alamet değil,,,
dikkat ettiysen açıklamada başbakan dan izni demirören aldı diyor. ikili ilişkilerle alınmış izin belki yasal prosedüre kalsa daha da uzayacaktı yani bunda ne gibi bir sıkıntı var

krm1903

• Ziyaretçi

anketin ana fikri şu numaralı bittikten sonra yeni bir anket düzenleyeceğiz Real madrit stadımı yoksa yeni açıkmı önce bitecek diye :evillol:
aç karna hiç bukadar gülmemiştim

Çevrimdışı ozan062

dikkat ettiysen açıklamada başbakan dan izni demirören aldı diyor. ikili ilişkilerle alınmış izin belki yasal prosedüre kalsa daha da uzayacaktı yani bunda ne gibi bir sıkıntı var

simdi yanlıs hatırlamıyorsam ya demirorene ya fikret ormana "bosbakan" (takılmayın buna) bu stadı bitiriceği adına soz vermişti yani yıkılacagı,, dolayısıyla zaten o işlere o zaman baslanmıs durduracak bir baba yok artık,, ama tekrardan bir tıkanma oluyorsa ondada tekrardan ikili ilişki devreye giriyorsa ben bunda birsey araraım hocam:)) çnk demirorende fikret ormanda onunla beraber ucak ziyaretlerinde beraber ihalelere giriliyor zaten pek ihityac yok bu tur seylere

Çevrimdışı Salih A.

simdi yanlıs hatırlamıyorsam ya demirorene ya fikret ormana "bosbakan" (takılmayın buna) bu stadı bitiriceği adına soz vermişti yani yıkılacagı,, dolayısıyla zaten o işlere o zaman baslanmıs durduracak bir baba yok artık,, ama tekrardan bir tıkanma oluyorsa ondada tekrardan ikili ilişki devreye giriyorsa ben bunda birsey araraım hocam:)) çnk demirorende fikret ormanda onunla beraber ucak ziyaretlerinde beraber ihalelere giriliyor zaten pek ihityac yok bu tur seylere
hocam sen bunda nasıl birşey arıyorsun anlamadım? belli ki demirörenin de ikili ilişkilerinden faydalanılmış bundan faydalandıkları gibi chp li yöneticilerimiz vasıtasıyla beşiktaş belediyesinden de faydalanılıyor bu yakınlıkla ihale alıyorlarsa bu onların sorunu bizi pek ilgilendirmez.

Çevrimdışı gokhanson

klubümüze destek konusunda başta kongre üyeliği olmak üzere dergi üyeliği, kombineler, forma, diğer tekstill ve kartal yuvası ürünlerinin yanında kartalcell gibi ürünlerinin de biz taraftarlarca desteklenmesi lazım..banka kartlarında bjk ürünleri tercih edilmeli..hatta bjk resmi internet sitesi , facebook , tweeter, instagram gibi hesaplar takip edilmeli..her alanda sayımız arttırılmalı ve sponsorlar için cezbedici unsurlar haline getirmeliyiz..

Çevrimdışı ozan062

hocam sen bunda nasıl birşey arıyorsun anlamadım? belli ki demirörenin de ikili ilişkilerinden faydalanılmış bundan faydalandıkları gibi chp li yöneticilerimiz vasıtasıyla beşiktaş belediyesinden de faydalanılıyor bu yakınlıkla ihale alıyorlarsa bu onların sorunu bizi pek ilgilendirmez.

simdi gecmise donmiyelim,, gecmiste verilmiş sozler var,, bosa klavyeyi yormayayım,, sonrasında en büyük besiktaslı kelimesi var demiroren ailesine bunada birsey diyemem ustune tekrardan boyle birseyi konusmak,, bir kongredeki saflarına bir mesaj,,birsonrakide taraftara,, simdi buna paranoyaklık diyebilirsin,, bir baska acıdanda dediğim gibi onlarca insan bu projede ugraslar saglıyor,, ismini verdimmide adamı oluyorum ismi bosverelim,, onunla beraber 2*3 büyük abilerde herkesce bilinen kişilerinde ismini hiçbiryerde gormediğim için bundanda sıkıntılıyım,,sonrasında zaten bu zat'a parasını odiceksin daha ileri giderek tribün isminde ona yer saglıcaksın,, ne gerek var artık bu tip polemik ayratacak demeclere,,

not: kişisel takılmamdır:) Allah bilir suan yonetimindeki nur cebinin bundan sonraki seçimde aday olucagı sinyallerini alıpta  kongrede 1200 adamına ben demirorenciyim mesajımıdır,, veya 2bin küsürlü demirorenin adamına hey arkadaslar demiroren bende mi mesajıdır:D
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 18:49:34 ozan062 ]

Çevrimiçi Necmi

ozan bende yönetimle ilgili konuları neden hep stad başlığında gündem yapıyorsun bunu anlamıyorum :alala:
bununla ilgili başlıklar var ilgilenenler gelir o başlıkta tartışır burda en fazla insanları başlığa davet edersin :ok:
kombine olayına pek bakmıyorum konuşulması ve satışa teşviki başlıkta konu dağılmasından daha önemlidir
Beşiktaşımız için sonuçta ordan gelecek para stadımızı yapıyor her yerde alınması teşvik edilmeli diye düşünüyorum
ama bu konu başlığı sabote etmektir Fikret Ormana gıcığın olabilir ama bizedemi gıcıksın :D burayı düzene oturtmak için
işimizi gücümüzü bıraktık bir sürü insan uğraşıyor sizde biraz hassas davranıp ilgili konulara yönelseniz daha iyi
olmazmı?

Çevrimdışı izorlu85

ozan bende yönetimle ilgili konuları neden hep stad başlığında gündem yapıyorsun bunu anlamıyorum :alala:
bununla ilgili başlıklar var ilgilenenler gelir o başlıkta tartışır burda en fazla insanları başlığa davet edersin :ok:
kombine olayına pek bakmıyorum konuşulması ve satışa teşviki başlıkta konu dağılmasından daha önemlidir
Beşiktaşımız için sonuçta ordan gelecek para stadımızı yapıyor her yerde alınması teşvik edilmeli diye düşünüyorum
ama bu konu başlığı sabote etmektir Fikret Ormana gıcığın olabilir ama bizedemi gıcıksın :D burayı düzene oturtmak için
işimizi gücümüzü bıraktık bir sürü insan uğraşıyor sizde biraz hassas davranıp ilgili konulara yönelseniz daha iyi
olmazmı?

imza
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

İşler guzel havada duzeldi bayrama kadar calismalar bu sekilde surer sonrasinda ay basini bekleyecegiz kapalida son kiris bu gun betonlanir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

olmazmı?

hehehee:D abi işte boyle derseniz,, saboteden cok fikir alıcakların onune geçiyorsun,,tesvikte dagılmayı saglıyorsun işte o zaman ben susarım hersekilde:D o konu acmam bile:D hayır konusuyorum obur yerlerde pek donen yok:D dolayısıyla o fazlalıgı saglayamayınca buraya sarıyorum:D  bana sohbette katılan arkadasıma tesekkürler benden bu kadar:D

eee ikinci katlarında satısına ne zaman cıkılacak?? ben hiçbiryerde ulasamadım buna:(( hayır hala kapasiteyi ogrenemiyoruz:((
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 18:55:36 ozan062 ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Ozan hocam sen ne diyorsun Allahaşkına,

birşey doğru düzgün yazacaksan git yönetim başlığında yaz, biz de her kafamızda kurduğumuzu yazıya döksek olur mu?

Çevrimdışı ozan062

Ozan hocam sen ne diyorsun Allahaşkına,

birşey doğru düzgün yazacaksan git yönetim başlığında yaz, biz de her kafamızda kurduğumuzu yazıya döksek olur mu?

buna yazmazsam olmaz gerisi gelmesin diye, dostum,, bu stadın konusu biliyorsun değilmi oteldeki sıradan bir masa sohbeti değil,, bunu anlamalısın,, :ok:

Çevrimdışı Oğuzhan

Bugün sarı vinçle kapalı üstte ne yapıldı. Prekas montajı mı?

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimiçi Necmi

hehehee:D abi işte boyle derseniz,, saboteden cok fikir alıcakların onune geçiyorsun,,tesvikte dagılmayı saglıyorsun işte o zaman ben susarım hersekilde:D o konu acmam bile:D hayır konusuyorum obur yerlerde pek donen yok:D dolayısıyla o fazlalıgı saglayamayınca buraya sarıyorum:D  bana sohbette katılan arkadasıma tesekkürler benden bu kadar:D

eee ikinci katlarında satısına ne zaman cıkılacak?? ben hiçbiryerde ulasamadım buna:(( hayır hala kapasiteyi ogrenemiyoruz:((
:D :D :D ama gelen yoksa ilgilenen yok demektir en azından sitede olanlar açısından ama konuyu yerinde tartışırsan
bu konuyla ilgilenen arkadaşlar yerinde daha rahat ulaşır ve fikrini söyler bu şekilde sayfaların arasında kaybolur gider her açıdan
amaç dışı kalmış olur sen güzel konulara parmak basıyorsun ama burda yaptığın için arada kayboluyor bir çok arkadaşta
cevap vermek istese bile konuyu sabote etmemek için susuyor.  :evillol:

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 19:00:45
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Herhangi bir arkadaşımız eleştiri yapınca neden savunma mekanizması çalışıyor... :akuma: :akuma: :akuma:
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı ikay yusuf

ne kirismis bu 14 numara ya..1 ayda 13 tanesini yaptilar, 1 ayi gecti 14 numarayi tamamlayamiyorlar.. :ebebe:
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı ZEKI

@ekrem86 @CharlieChaplin  ellerinize saglik fotograflar icin tesekkurler
eski aickta kose testere kirisleri agustos icinde baslar bakalim agustos ayinda nereye kadar gelirler

Çevrimdışı ozan062

:D :D :D ama gelen yoksa ilgilenen yok demektir en azından sitede olanlar açısından ama konuyu yerinde tartışırsan
bu konuyla ilgilenen arkadaşlar yerinde daha rahat ulaşır ve fikrini söyler bu şekilde sayfaların arasında kaybolur gider her açıdan
amaç dışı kalmış olur sen güzel konulara parmak basıyorsun ama burda yaptığın için arada kayboluyor bir çok arkadaşta
cevap vermek istese bile konuyu sabote etmemek için susuyor.  :evillol:

valla oyle oluyor be abicim,, o acıdan bakmıyorum hiç:)) o zaman arada sizleri o baslıklara davet edicem:))  :boxin: :boxin:  :iscrewy: :iscrewy: :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

Herhangi bir arkadaşımız eleştiri yapınca neden savunma mekanizması çalışıyor... :akuma: :akuma: :akuma:
yerinde yapılan eleştiri doğru eleştiridir. aslında konu tartışılması gereken güzel bir konu ama burası
yeri değil burda itici gelir bir çok insana onuda geçtim burasının gerçek bir Beşiktaş forumu olmasını istiyorsak
konuları dağıtmamamız lazım her kes aradığını aradığı başlıkta bulmalı o zaman burası her Beşiktaşlının kulübümüzle
ilgili konuları kolayca bulacağı kaynak noktası haline gelir. Yusuf biliyorsun forzaya eskiden üye değildim Beşiktaşla ilgili
bir bilgiye ulaşmak için internette uzun aramalar yapıyordum genede bir çok bilgiye ulaşamıyordum burasını
bu noktada bir kaynak site haline getirsek güzel olmazmı

Etiketler: