Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8372178 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

@sallapati Kanal açılmış çakıl taşı ve boru döşenip kapatılacak.. Şu anda numaralıdaki biriken suyu tahliye işiyle alakalı değil planlı bir iş
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 16:45:31 Oktay ]

Çevrimdışı Karabay

kızılsakal nerede yazıyor?
ali ece radyoda söylemiş. birde haber1903 yazdı. kimse sevmese de özel haberleri %90 doğru çıkıyor.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı sallapati

@sallapati Kanal açılmış çakıl taşı ve boru döşenip kapatılacak.. Şu anda numaralıdaki biriken suyu tahliye işiyle alakalı değil planlı bir iş

anladım.. öyleyse güzel

Çevrimdışı onder23

Forum geneli 121 blokta. Forumda küfür yasak, @Necmi abi tribünde de toplu halde ettirmez. Ki ben kendisine kızılcık sopası da hediye edecem. Nasılsa kapanmaz yani bekleriz.

@ysariusta kızılcık sopası fena fikir değil   :) teşekkür ederim yorumunuz için

Çevrimdışı Deniz

Selam millet.Gökhan Töre ingiltereye gidiyor haberini malum1903 forzadan gördü ve haber yaptı.Üyelerden biri THY den.Manchestera bilet aldığını yazdı.15 dk sonra malum1903 bunu haber yaptı  :) .en azından adama bir teşekkür edeydiler ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

yeni açığın numaralıyla birleşmesine çok az kalmış. vay be bugünli de gördük çok şükür. 30 eylül geldiğinde kaba inşaatın çok büyük bölümü bence bitmiş olacak

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 16:53:22
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı sallapati

Selam millet.Gökhan Töre ingiltereye gidiyor haberini malum1903 forzadan gördü ve haber yaptı.Üyelerden biri THY den.Manchestera bilet aldığını yazdı.15 dk sonra malum1903 bunu haber yaptı  :) .en azından adama bir teşekkür edeydiler ..
haber1903 ü tıklamayın arkadaşlar.. O tıklar Beşiktaşımıza kurşun olarak geri dönüyor

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 16:54:50

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 16:55:53

Çevrimdışı Anıl

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 16:57:22

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 16:59:25

Çevrimdışı Deniz

haber1903 ü tıklamayın arkadaşlar.. O tıklar Beşiktaşımıza kurşun olarak geri dönüyor
Özel haber olarak yaptığı haberlerin %90 ı forzadan çalıntı.Forzada yönetimde akrabası olanlar falan var.Onlar birşey yazdı mı anında özel haber olarak yazıyorlar.Kaynak olarak forzabesiktas i vermeleri lazım.sıfır emek."haberciler" güya
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 17:00:48

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 17:02:00

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Tolga

oooo bugün baya foto bolluğu var :D foto çekmeye giden ve buraya yükleyen arkadaşlara teşekkürler  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 17:08:53
Mustafa ve kamera sayesinde artık eskisi gibi kimse forograf cekmiyor :)Bu yüzden kamera kapandığında veya mustafa fotograf cekmediğinde kriz çıkması normaldir :lol:

Hocam Vodafone Arenanın inşaası başladığından beri yani yıkımdan bu yana cumartesi günleri hep resim çekmeye çalışıyorum, forumu takip eden eskiler bilir... Biz bu işi gönülden tüm beşiktaşlı kardeşlerimiz için yapıyoruz... Bazen işimiz gücümüz çıkabiliyor... Bu yüzden iki gün stadı görmesek sorun olmaz her halde... Zaten yapılan iş belli iki güne çok şey değişmez...

Ben her cumartesi resim paylaşıyorum burada, forzada, twitterda... Dün yağmur yağıyordu bugün gidebildik... Resim konusunda tüm dostlardan anlayış bekliyoruz... Sizlere burada yapılan işi paylaşmaktan gurur duyuyoruz... Tüm beğeni ve teşekkürleriniz kabul olunur... :D :D

Çevrimdışı Deniz

Canlı yayınla ilgili sıkıntı neymiş?

Çevrimdışı FARUK

@CharlieChaplin @ekrem86 emeğiniz çok büyük teşekkür ederiz çok iyi geldi fotolar

Etiketler: