Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8363884 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Hızı biz belirleriz derken yakaladınız dimi inceyi ? :evillol:

Çevrimdışı Necmi

%46'yı yok saymak oy verenlere ayıptır
hadi leeyynnn birde mühendis adayı olacaksın hesabı nasıl yapıyorsun yada yapmıyorsun
biri seni keklemiş daha merdiven yapmadınız temel atıldı bir kaç kat tabliye döküldü çiçeklerin
bu güne kadar yaptığı merdivenler obitaşın yaptığı işden fazladır

Çevrimdışı Efe

Hızı biz belirleriz derken yakaladınız dimi inceyi ? :evillol:

evt abi baya bi belirlediniz  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Hızı biz belirleriz.
Sonunda Çiçeklerin yavaşlığının nedeninin Obitaş olduğunu kabul ettin İsmail abi, teşekkürler emeği geçenler :kop:
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2014, 22:33:22 anilt ]

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Oktay

Çiçekler Twitter dan resim paylaşıyordu noldu fotoğraf makinesinimi kaybetiler :busted_cop:

Çevrimiçi murat

%46 oy kullananları kastettim ben.
%43 olayı ise stadın A + B+ C +D bloklarının haritacılar tarafından hazırlanan  kordinatlarının olduğu netcad projesinden yeni açığı keserek hesapladık,
Yani Stad alanının %43 lük kısmı bizde..
Netcad yalan söylüyorsa kapatalım dükkanı :D
Çiçekler önce merdiven yapmayı öğrensin inerken ayaklarımı takmaktan bıktım,basamak kotlarını bi ayarlasın  :busted_cop:

yanlış hesaplanmış olmasın?yeni açık kapalı+numaralının toplamından daha mı büyük? sezgin cengiz in hesapladığı verilere ulaşabilirsek çözeriz.

%46 oy kullananları kastettim ben.
%43 olayı ise stadın A + B+ C +D bloklarının haritacılar tarafından hazırlanan  kordinatlarının olduğu netcad projesinden yeni açığı keserek hesapladık,
Yani Stad alanının %43 lük kısmı bizde..
Netcad yalan söylüyorsa kapatalım dükkanı :D
Çiçekler önce merdiven yapmayı öğrensin inerken ayaklarımı takmaktan bıktım,basamak kotlarını vermeyi bi öğrensin  :busted_cop:

Temel atmayı bilmiyorlar,  Obitaş'a herkesin dua atmesi lazım yoksa vay halimize,  onlar olmasa çiçekler bu işi nereden öğrenecek.

Çevrimdışı Necmi

Fikret orman gibi sırtlarını sıvazlıyan abileri varken onları yavaşlatıcak etkenleri şipşak hallederler :)
o ne biçim söz obitaş renklilerin stadınımı yapıyorda Başkan önlerine set koysun o staddaki her gecikmenin bedelini
Başkan öder harbi beyninizi yıkamışlar ama obitaş kesimi ciddi olarak böyle düşünüyorsa en kestirme yoldan
hesabının kesilmesi lazım bu taraftara oynamaktır yarın gecikmelerinin faturasını Başkanamı ödetecekler

Çevrimdışı Anıl

Temel atmayı bilmiyorlar,  Obitaş'a herkesin dua atmesi lazım yoksa vay halimize,  onlar olmasa çiçekler bu işi nereden öğrenecek.
Obitaş işi aldıktan sonra şantiyeye girene kadar üst kat kirişler hariç kapalıyı bitirdi be İsmail abi :)

Çevrimdışı Necmi

bu konuyu kapatalım konuşmalar saçmalığa dönüşmeye başladı

Çevrimdışı Efe

obitaş sahada yokken çiçekler vardı obitaş 2 tane elemanla gelmiş ilk gün kafalarında baret falanda yokmuş hemen sahadan çıkarılmışlar doğal olarak herkesin söylediği tek şey obitaşla işimiz var olmuş söylemeyeyim diyorum ama mecbur kalıyorum obitaşın karanlık yüzlerini dökmeyelim şimdi :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

o ne biçim söz obitaş renklilerin stadınımı yapıyorda Başkan önlerine set koysun o staddaki her gecikmenin bedelini
Başkan öder harbi beyninizi yıkamışlar ama obitaş kesimi ciddi olarak böyle düşünüyorsa en kestirme yoldan
hesabının kesilmesi lazım bu taraftara oynamaktır yarın gecikmelerinin faturasını Başkanamı ödetecekler
iyi niyetli düşünmedikleri kesin.

Obitaş işi aldıktan sonra şantiyeye girene kadar üst kat kirişler hariç kapalıyı bitirdi be İsmail abi :)
Bitirdi ama acaba nasıl bitirdi  :lol:

Neyse bu akşamlık bu kadar yeter.  Seviyorum sizleri :tabe:

Çevrimdışı Efe

bu konuyu kapatalım konuşmalar saçmalığa dönüşmeye başladı

katılıyorum stada dönelim biraz başlık çok dağaldı :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

obitaş sahada yokken çiçekler vardı obitaş 2 tane elemanla gelmiş ilk gün kafalarında baret falanda yokmuş hemen sahadan çıkarılmışlar doğal olarak herkesin söylediği tek şey obitaşla işimiz var olmuş söylemeyeyim diyorum ama mecbur kalıyorum obitaşın karanlık yüzlerini dökmeyelim şimdi :lol:
Aman abi Obitaşı savunan bırakmayacaksın tadı kaçar o zaman buranın :evillol:

Çevrimdışı Efe

suyun bu kadar birikmeside ilginç hazırlıksız yakalandılar heralde 2 şirketinde pompaları olması gerek suları boşaltmak için ama bi çalışma göremiyorum şuan :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Anket konusunda kararsız kalanlar bana özelden bir mesaj atın lütfen  :lol:

Çevrimdışı Anıl

Rüşvetle falan olmaz bu işler İsmail abi :evillol:

Çevrimdışı Necmi

pektemek kulaklarını çınlattımı :evillol:

Çevrimdışı Enes Ö

Holoskodan bi kurtulamadık gitti,onu sokacağına genç bi oyuncu alsana be hoca

Çevrimdışı capo di capi

Holoskodan bi kurtulamadık gitti,onu sokacağına genç bi oyuncu alsana be hoca

İşe yaramaz yıllardır bu takımda. Aklım almıyor  :akuma:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı eren.ahmetoglu

Mustafa hocam sen gidince aç kaldık, susuz kaldık ya. Bugün fotoğraf çeken var mı arkadaşlar ? Zorda kalınca wow'a gittim, Hurç denen site denetçisinin mesajını görünce iyice delirdim. Fotoşop da olsa burayı boş bırakmayalım  :busted_cop:

Etiketler: