Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355906 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı MamiReyiz_39

konu dışı ama avrupa ligi maçında passolig geçerli mi ??
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimiçi Necmi

Bu iste Kartal Yuvasi magazalarininda istekli olmasi lazim.ben agustios basi gidecem bakalim raflarda durum ne? ne zaman giztsem beden yok raflar bos(stadin altindaki magazadan bahsediyorum).yada istedigi mi alamiyorum.tamam amac katki saglamak ama Kartal Yuvalari berbat isliyor arkadaslar.Yurt disindan siparis yapmak istiyorsun, yurt disi kredi karti kabul edilmiyor(iki sene once oluyordu).Kartal yuvasi Avrupa magazasindan almak istiyorsun keza kredi karti kabul edilmiyor onunda yani sira PayPal gibi ama adi sani duyulmamis s acma sapan bir sirketle calisiyorlar.zaten online magazalarda da stok sorunu hep var.Ben bu konudan cok sikayetciyim arkadaslar.Kartal yubalari atis yapmamak icin elinden geleni ardina koymuyor.Mabete Twitter dan yazmistim.Kartal Yuvasina defalarca mail attim.Ne satista ne sunusta gunumuzun cok gerisinde magazamiz.
yok dostum bir senedir değişti her zaman aradığın bedeni buluyorsun birde
çalışan elemanlar çok ilgili ve sıcak davranıyorlar artık kartal yuvaları insanın evi gibi
oldu ürünlerde çeşitlendi ama birde gençlerin dışında alım gücü yüksek olan yaşlarada
ürün gamlarını genişletseler iyi olacak günlük giyimler satabilirler ama iyi yolda ilerliyor.

Çevrimdışı sallapati

konu dışı ama avrupa ligi maçında passolig geçerli mi ??

kombine passolig geçerli ama kağıt bilet basılacak heralde kombineler dışında

Çevrimdışı sabriozyurt

yok dostum bir senedir değişti her zaman aradığın bedeni buluyorsun birde
çalışan elemanlar çok ilgili ve sıcak davranıyorlar artık kartal yuvaları insanın evi gibi
oldu ürünlerde çeşitlendi ama birde gençlerin dışında alım gücü yüksek olan yaşlarada
ürün gamlarını genişletseler iyi olacak günlük giyimler satabilirler ama iyi yolda ilerliyor.

ben online magazadan takip etmek zorunda kaliyorum.SU kredi kartiyla alisveris isini cozseler iyi olacak.gerci ben ön ödemeli passoligle kredi karti olayini yoluna koyacam.Ama onu yapamayanlarda dusunulmeli.
Ürün gamlari konusunda sunu diyebilirim, röportajlarda futbolcularin giydigi herseyden bende  istiyorum :ebebe:
Esofmanlar t-shirtler cok guzel :ok:
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı ALI RIZA

Eski açık ekranın sol en altta alanda beton dökülüyor...! pompacının dirseği görülüyor

Çevrimdışı idil

Avrupa maçlarında Olimpiyat ı fullemeliyiz!!!
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı forzatunga

kombine passolig geçerli ama kağıt bilet basılacak heralde kombineler dışında

evet passolig sahibi olmayanlarda bilet alabilecek avrupa maçlarına

Çevrimdışı Oktay

Biz  günlük kullanıma  rakiplerimiz FB ve GS göre renk olarak çok müsayitiz ne yapsan ( gömlek,tişört,Polo yaka vs vs ) satabilirsin yalnız bizim sağlam bir modacı ve raklama ihtiyacımız var

Çevrimdışı forzatunga

birde bu forumu kuranlardan Allah razı olsun çok çok önemli ve güzel bir iş yaptılar büyük ihtiyaç vardı.

Çevrimdışı Anıl

anıl çok yavaşsın ayrıca tabla betonu tabi  :icool:
Dünkü temel betonuyla karıştırdım Efe abi :ebebe: Bu arada düzeltmem gerekiyo; ben yavaş değilim sen hızlısın :ok::ok:

Çevrimdışı mert_

Bence %80'i Demba Ba içindir hocam bizim taraftarı yıldız hastalığı var biliyorsun.Yoksa forma satamazdık bundan eminim.
hocam küçük bir kesimin tutumunu genellersek haksızlık olur zira dem baba gibi flaş bir transferin olmadığı geçen sezon önceki sezonlara göre rekor satış yaptık.
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2014, 02:45:37 kcptl ]

Çevrimiçi Necmi

Avrupa maçlarında Olimpiyat ı fullemeliyiz!!!
her maç fullemeliyiz :bandit:
o zaman her maçı final havasına sokarız şampiyonluk gelir :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet mikserler tribün altından geçiyor ya foto çeksene...! görelim orayı mikser varken giderken çeker misin _?

Çevrimdışı Anıl

@bjk_mabet mikserler tribün altından geçiyor ya foto çeksene...! görelim orayı mikser varken giderken çeker misin _?
Mabet abi şuan Paris semalarında  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Oktay

hocam küçük bir kesimin tutumunu genellersek haksızlık olur zira dem baba gibi flaş bir transferin olmadığı geçen sezon önceki sezonlara göre rekor satış yaptık.

Hocam yanlışın var Afrika futbolunun son yıllarda yetiştirdiği eneromoyu aldıkta ondan satış rekorları kırdık lütfen eneramonun hakkını yemeyiniz ;)

Çevrimdışı sallapati

Töre , çamdal , lanziniyi alsak her maç 80bin  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Biz  günlük kullanıma  rakiplerimiz FB ve GS göre renk olarak çok müsayitiz ne yapsan ( gömlek,tişört,Polo yaka vs vs ) satabilirsin yalnız bizim sağlam bir modacı ve raklama ihtiyacımız var
Oktay modacıya ihtiyacımız yok hangi firmaya gitsek bize koleksiyon yapar
git sabri özer le anlaş kışlık kazak çıkart günlük giyilebilecek mont kaban çıkart
spor ayakkabı satabilirsin birde senin elinde mal kalacak riskin yok garanti müşterin var
ve ürünlerinin modası geçmiyor modayı sen belirliyorsun rengin sabit tekstilde risk olan
hiç bir şey senin için risk değil siyah kazak ara piyasada yok beyazda öyle kaliteli ürün
çıkart yok satarsın

Çevrimdışı mert_

Hocam yanlışın var Afrika futbolunun son yıllarda yetiştirdiği eneromoyu aldıkta ondan satış rekorları kırdık lütfen eneramonun hakkını yemeyiniz ;)
:D :D :D

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Oktay

her maç fullemeliyiz :bandit:
o zaman her maçı final havasına sokarız şampiyonluk gelir :tabe:

Necmi abi gruplaşmasak kişisel egolarınızı bi kenara bırakıp Beşiktaş'ın maçlarında tek vücut olsak bu taraftar herzaman destan yazar ;)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 02:55:04
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
"sallapati" hocam tam içimden geçen transferleri yazmışsın :))

Çevrimdışı sallapati

"sallapati" hocam tam içimden geçen transferleri yazmışsın :))

hepsi genç hepsi potansiyel müthiş oyuncular.. Fikret Reyiz bassın parayı yemin ediom kombine forma patlar

Çevrimdışı ALI RIZA

Oktay modacıya ihtiyacımız yok hangi firmaya gitsek bize koleksiyon yapar
git sabri özer le anlaş kışlık kazak çıkart günlük giyilebilecek mont kaban çıkart
spor ayakkabı satabilirsin birde senin elinde mal kalacak riskin yok garanti müşterin var
ve ürünlerinin modası geçmiyor modayı sen belirliyorsun rengin sabit tekstilde risk olan
hiç bir şey senin için risk değil siyah kazak ara piyasada yok beyazda öyle kaliteli ürün
çıkart yok satarsın
Takım elbise diyorum Türkiye de memurlar vs BJK markalı takım elbise çıkartırsan ve Bankacılar özel indirimli yaparsan memurlara kampanyalar yaparsan süper kazanırsın...! takım elbisenin maliyeti ne kadar ki _? 300 400  600 1000...! bizim yönetim e pazarlama birimize el atmamız lazım :) @Necmi abi

Çevrimdışı Oktay

Takım elbise diyorum Türkiye de memurlar vs BJK markalı takım elbise çıkartırsan ve Bankacılar özel indirimli yaparsan memurlara kampanyalar yaparsan süper kazanırsın...! takım elbisenin maliyeti ne kadar ki _? 300 400  600 1000...! bizim yönetim e pazarlama birimize el atmamız lazım :) @Necmi abi
Sarar varya sponsorumuz taraftar için koleksiyonu varmı ??

Etiketler: