Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8351262 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

bir önceki toplantıdan bu güne ne değişiklikler olduğunun gif'ini yapabilecek biri var mı :)))))
buyrun :D gidemiyoruz ama bi gün görüşmek dileğiyle...

Abi sen çok yaşa valla ya öldüm gülmekten ;D Toplantıya katılan abilerime teşekkürler sizlerle tanışmak büyük onurdu :)

Çevrimdışı ozan062

Muhammed saatçi Beşiktaş yazmayı da öğrendiğine göre içimiz rahat :).3DMAX te bize güzel bir animasyon hazırlayacak kendisi.Building konusunda kendini geliştirmiş birisi.3dmax kullanıp bunu yapan çok insan yok açıkcası..

Taraftarın biri soru sormuş çok zaman alacak mı demiş evet uzun sürecek başka işlerim de var demiş.İstanbulda şu elemanı gören olursa bir kulağını çeksin Beşiktaştan önemli iş olamaz :)

bende sabırsızzlıkla bekliyorum dedim:)) baskıyı yarattık simdiden zaten o arkadas bizim için yapıcak bunu:) hem tanınırlıgı artıcak baska ne ister
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Muhammed saatçi Beşiktaş yazmayı da öğrendiğine göre içimiz rahat :).3DMAX te bize güzel bir animasyon hazırlayacak kendisi.Building konusunda kendini geliştirmiş birisi.3dmax kullanıp bunu yapan çok insan yok açıkcası..

Taraftarın biri soru sormuş çok zaman alacak mı demiş evet uzun sürecek başka işlerim de var demiş.İstanbulda şu elemanı gören olursa bir kulağını çeksin Beşiktaştan önemli iş olamaz :)

bende sabırsızzlıkla bekliyorum dedim:)) baskıyı yarattık simdiden zaten o arkadas bizim için yapıcak bunu:) hem tanınırlıgı artıcak baska ne ister
aynen öyle milyonlarca taraftarı olan bir kulübe animasyon ve tasarım yapıyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

fotolardan gördüğüm kadarıyla yeni açığa atılacak temel betonu ile köşeye atılan temel betonu yolu kapatmış gibi .ordaki harfiyat nasıl çıkacak...orası daha acil değilmiydi yeni açığın ilerlemesi için.neden önce orayı almadılar...
İsmet Yarkın ONUR

Resimlerden tam çözemedim ama yeni açıktaki hafriyat bitti mi acaba?
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı BJK_SU

Off kameranın sol alt köşesi yine sisli puslu sanki Nebahat Çehre çıkacak görüntüye flu flu
BjK Rh+

Çevrimdışı quentine83

bizim usta sigara molası verdi herhalde. hareket yok...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı tr_ahmet06

Merhaba Beşiktaş' lı dostlarım aranıza yeni katıldım ama uzun zamadır diğer forumlardan takipteydim sizleri ve paylaşımlarınızı, ankara dan kucak dolusu selamlar hepinize.. inşallah stadımızın açılışına arenamızda olacağım..
Açın gözlerinizi bakmayın şaşı, alayınız gelse yıkamaz Beşiktaşı!

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı Serkan7738

yaklaşık 4 saattir dışardayım hiç okumadım önceki sayfalara bakmak istemiyorum sizde artık alıntılamayın buluşma fotolarını yoksa kıskancımdan çatlıycam :)

Çevrimdışı Gokhan_1903

toplantıya katılan arkadaşlar bize bi bilgilendirme yapmıyacakmısınız ?  :'(

Çevrimdışı TØLGA

toplantı uzadı heralde ses seda yok yönetim kurulundan  ;D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serjo

Bir iki bilgi bizimle paylaşırsınız inşallah  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Deniz

Cati nasil sizce ? İspanya macindaki

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

ispanya hollanda maçındaki stadın catısını inceleyin bizim stadın çatısıda böyle olucak sistem olarak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

arkadaslar su ispanya hollanda macını izleyin ve stadın catısına dikkat edin temel mantık aynı sadece ısııklandırma yerleri değişk olacak birde daha uzun bir catı olacak o kadar:D temel mantık ve asillik aynı olacaktır

Çevrimdışı melyet

Gelen ,gelemeyen herkese teşekkürler ve selamlar...

Nexus 5 cihazımdan gönderildi
BEŞİKTAŞ SEVDALILARI HELAL OLSUN SİZE
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Bugunku toplantiya gelen gelemeyen herkese tesekkurler...
Bu arada Mustafada bomba fotograflar var :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

yani şu anda ispanya - hollanda maçının oynandığı stada  :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı aa.aslan

Arkadaşlar şuan trt 1 deki hollanda -ispanya maçının oynandığı stad çatısıda asma germe.
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2014, 22:13:11 aa.aslan ]
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Caner

O taraftar benim  :) Özel mesajdan da yokluyorum atacakmış fırsat bulunca

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ZEKI

Burak kardesimiz cikmamis  :(
İsmail kardesimize ikramlair icin tesekkurler bazi kardeslerimiz icin bu gece zor gececek  :D

Etiketler: