Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353916 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
futbolcu buraya gelmeden inanmam bu arada transfer başlığına geçsek iyi olacak fırça gelebilir :D
Gelir tabiki

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

fotolara baktım kapalı son kiriş kalıplanmaya başlamış yeni açıkta devasa bi alana temel betonu atılacak bu kadar kısa sürede ördüler eski açıkta bu gece kesine yakın tabla betonu atılacak numaralıda alan iyice genişledi dikine büyüme için hiç bir engel yok ayrıca yeni açık numaralı birleşimide grobetona hazır hale geliyor bu gece yada yarın gorbetonu atılır işler harika gidiyor  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

@bjk_mabet eski açığa yapılacak restoran nasıl bir restoran olacak?  :D

Fırça geldi herkes sustu, tamam beyler gitti o  :lol:

Çevrimdışı ekesicil

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-18.07.2014-031.jpg[/url]

bu resimde göz yanilmasimi var? sagdaki perde betonun önünde bi perde beton dahami var?

Çevrimdışı Sedat

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı okilic

Bu tribun yırtıkları denen olay ne ıcın yapılır ve nıye bu kadar fazla  :alala:
Sanki otopark ve otobus ring alaninda sorun cikacakmis gibi geliyor tamamen onsezi bilgiye dayali konusmuyorum burada insallah yanılırım.
Obitas zemin seviyesine cikinca daha da hizlanacak sanki .Asagidaki alanlari cok buyuk bunu bu fotolarda bir kez daha anladim.
Umarım ince islere cok titizlenilir stadin yer kaplamasi. soyunma odasinin dizayni vb faktorler rakip icin cok etkiliymis bir makalede okumustum. Rakip soyunma odasi gri oldugunda onları etki altına alırmıs sanırım..

Çevrimdışı sallapati

Burdayım zaten  :evillol:
son zamanlarda dikkat ediyorum konu dışını hep salla pati açıyor :bandit:
gözümden kaçmıyor değil bu aralar hepten stadıda bıraktı :evillol:
bu arada beni niye öcü gibi gösteriyorsunuzki konu dışı olmasın demiyorum
uzamasın baktınız uzuyor hemen konusuna geçin yoksa biz Beşiktaşlıysak
her yerde Beşiktaşımızı ilgilendiren konu konuşulur öbür türlü ben bile takip edemiyorum
stad başlığını artı konular karışınca hiç bir konuyu takip edemiyor insan
Beşiktaş forumu olacaksak her konuyu yerinde konuşup kalıcı olmasını sağlarız

abi kusura bakma , hatalıyız  :iblush: .. diğer konuları da canlandıralım arkadaşlar

Çevrimdışı quentine83

yeni açıkta demirleme işinin dışında sanki hiç birşey yapılmamış gibi duruyor.acil 30-40 tane kalıpçı lazım . :s20:
İsmet Yarkın ONUR

yeni açıkta demirleme işinin dışında sanki hiç birşey yapılmamış gibi duruyor.acil 30-40 tane kalıpçı lazım . :s20:
Bayramdan sonra özel bir kalıpçı ekibi gelecek

Çevrimdışı quentine83

Bayramdan sonra özel bir kalıpçı ekibi gelecek

gelsin artık .o köşeden bir an önce çıksınlar.orayı gördükçe ruhum sıkılıyor.numaralıya doğru geldiklerini gördüğüm an kara göründü demektir.
İsmet Yarkın ONUR

ysariusta

• Ziyaretçi

futbolcu buraya gelmeden inanmam bu arada transfer başlığına geçsek iyi olacak fırça gelebilir :D
Futbolcu burada! Ümraniye'de. Sakatlığı nedeniyle....

Çevrimdışı ZEKI

eski acikta isciler geldi. Bir hareketlenme soz konusu

Çevrimdışı quentine83

bu arada kıblenin yerini de öğrenmiş olduk...işçimizin biri tam önümüzde namaz kılıyor...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ZEKI

Bu arada eski aicktaki havadaki kalip nereye konacak acaba, havada asili kaldi.

Çevrimdışı Zoro

Canlı yayında işçimizin biri eski açıkta namaz kılıyor

Çevrimdışı quentine83

arka tarafa beton mu dökülecek ,ne hazırlıgı bu??
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Enes Ö

@Enes Ö Ramazan bayramından sonra geliyorlar dimi ?

Ramazandan sonra gelicekler tabi daha fazla olarak

Çevrimdışı quentine83

yoksa cemaat oluşturup teravih mi kılacaklar ,ne yapıyolar anlamadım.habire yerden eğilip bişeyler alıyorlar.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Enes Ö

4 yuvarlak ve 3 elips kolon kalıplandı ve bir adet 90 lık kolon ? daha ne kalıplayalım mesela

Çevrimdışı quentine83

4 yuvarlak ve 3 elips kolon kalıplandı ve bir adet 90 lık kolon ? daha ne kalıplayalım mesela
kardeşim muhakkak yapmışsınızdır.ellerinize kolarınıza sağlık ama dediğim gibi hiç birşey yapılmamış gibi duruyor.onu belirtmek istedim zaten.alan çok büyük yapılan iş görünmüyor.bide şu oval kısımdaki testere kirişleri sökseniz ve en ön alttaki kalıp tahtasını çok memnun olacağız...
İsmet Yarkın ONUR

Etiketler: