Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8352969 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

eski açıkta fışkırtıcı hala duruyor çok büyük bir bölüm daha betonlandı sıra yeni açıktaki devasa temel alanında en büyük beton dökümlerinden biri olacak eğer 2 ye falan bölmezlerse alanı :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Szgn_26

nerelerdesin sezgin avatarını güncellesen iyi olacak :icool:
Ya iş güç biraz yoğun olunca uğrayamaz oldum fotolara bakıp çıkıyorum genelde avatarada elim değerse güncelleyecem :)

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Tesekkurler@Efe hocam insallah bir haftaya kadar bende sizin bolumden kombineyi aliyorum. Saygilar..

Çevrimdışı Szgn_26

Efe senın bi bilgin varmı kombine ve forma satışları hakkında merak ediyorum güncel sayıyı

ysariusta

• Ziyaretçi

Eski açığın üstündeki kalıp biraz büyük değil mi? yoksa kameraya yaklaştığından mı öyle görüyorum

Çevrimdışı Efe

Tesekkurler@Efe hocam insallah bir haftaya kadar bende sizin bolumden kombineyi aliyorum. Saygilar..

121. blok 16-21.sıralar orta bölümden alabilirsin bizim tayfa komple :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski açığın üstündeki kalıp biraz büyük değil mi? yoksa kameraya yaklaştığından mı öyle görüyorum

kamera yanıltıyor tabi kalıplar normalde çok büyükte burda biraz daha büyük çıkmış :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Efe senın bi bilgin varmı kombine ve forma satışları hakkında merak ediyorum güncel sayıyı

kombine 4200 ü geçmiş forzaya göre şuan tahmini kazanç 7 milyon tl civarı forma satışlarında bi bilgim yok maalesef onu kartal yuvası sorumlusu açıklayınca ancak öğreniriz formayı almaya gittiğimizde satışlar iyi dediler yanlız :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bbdsa

Arkadaslar Ben almanyada kaliyorum ve insallah Allah izin verirse Feyenoord rövans macina gitmek istiyorum. Passolig karti almak zorundamiyim yoksa bu Avrupa maclarinda gecerli degilmi??

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Feyenoord Maçında inşALLAH 80 Bin Kişi Olimpiyatta Oluruz..
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı cccilluminaticcc

kombine 4200 ü geçmiş forzaya göre şuan tahmini kazanç 7 milyon tl civarı forma satışlarında bi bilgim yok maalesef onu kartal yuvası sorumlusu açıklayınca ancak öğreniriz formayı almaya gittiğimizde satışlar iyi dediler yanlız :icool:
kombine sayısı  azmış

Çevrimdışı Deniz Sezgün

121. blok 16-21.sıralar orta bölümden alabilirsin bizim tayfa komple :icool:
Dedigim gibi efe hocam hergun takipte oldugumuz icin biliyorum ankarali arkadas senin yanini almisti bende o bolgeden akicam mutlaka. Baska turlu sizle tanisma firsatimiz olmaz :)

Çevrimdışı Szgn_26

Ok kombineyi aşağı yukarı biliyordum ztn de formayı merak edıyordum asıl neyse açıklarlar herhalde bana da satışlar iyi gibi geliyor inşlh öyledir durumu olan alsın destek olalım sahip çıkalım takımımıza demba ba lar kolay yetişmiyi :)

Çevrimdışı Efe

Dedigim gibi efe hocam hergun takipte oldugumuz icin biliyorum ankarali arkadas senin yanini almisti bende o bolgeden akicam mutlaka. Baska turlu sizle tanisma firsatimiz olmaz :)

aynen bekleriz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ok kombineyi aşağı yukarı biliyordum ztn de formayı merak edıyordum asıl neyse açıklarlar herhalde bana da satışlar iyi gibi geliyor inşlh öyledir durumu olan alsın destek olalım sahip çıkalım takımımıza demba ba lar kolay yetişmiyi :)

zaten asıl stad için bu paralar demba bayı taksitle almışız bonus karta 4 taksit falan :D sene sene ödenecek asıl sıcak para kaba inşaata lazım çok para gelirse daha kısa sürede biter kaba inşaat önümüzde 1.5 ay var kombineler için bu zaman diliminde satılan kombineler direk stada aktarılır bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı theteamofvictory

[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2014, 20:24:29 theteamofvictory ]

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı theteamofvictory

mekanik elektrik işleri hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Çevrimdışı brci

http://www.milliyet.com.tr/stadyum-insaatinda-olum--gundem-1913870/

akyazı inşaatında bir emektar vefat etmiş çelik halat kopmuş demirlerin altında kalmış :(

Çevrimdışı Efe

eski açıkta nihayet betonlama bitti 2 gün zor geçti büyük miktarda beton döküldü temel atmada sona doğru gidiyoruz artık sıra yeni açıkta :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Szgn_26

zaten asıl stad için bu paralar demba bayı taksitle almışız bonus karta 4 taksit falan :D sene sene ödenecek asıl sıcak para kaba inşaata lazım çok para gelirse daha kısa sürede biter kaba inşaat önümüzde 1.5 ay var kombineler için bu zaman diliminde satılan kombineler direk stada aktarılır bence :)
Evet duydum karta böldürmüşler :) satılır satılır formalar peynir ekmek gibi gitmesi lazım kombinelerin de öyle gzl sonuçlar geldikçe daha da artar sayılar ama kötü günde destek olmak önemli olan. Bu arada şansız takım olduğumuzu bi kere daha tescilledik bugun gittik çekilebilecek en kötü takımı seçtik ne dandik takımlar vardı halbuki bu turu geçersek diğer turda da en baba takımı çekeriz kesin bal 0 bizde gerçi kim gelirse gelsin yeneceksin o ayrı konu cl diyosak takım ayrırma gibi lüksümüz yok

Çevrimdışı Efe

mustafanın fotolar gelsede baksak numaralı ve eski açığı merak ediyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AvrupaKartalı

fb ve gs nin formalar tam bir komedi  :lol:
kardesim adamlar renkden kaybediyor zaten, istedigin gibi desenle birseye benzemiyor formalar :lol:.
hele türk bayragi hic yakismiyor o renklere, cok kötü duruyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Etiketler: