Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8351939 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vay iyiymiş abi.Peki Çiçekler'de gelişim olacak mı?Yoksa aynı sabit işçileriyle devam mı edecekler?
Bu sorunun muhatabı ben değilim :evillol:

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Ben Ocak ayında çubuklu forma çıkacağını okumuştum ama pek inanmamıştım açıkçası.Vodafone bizim 3 formamızda da kırmızı logodan vazgeçmedi ve yine de vazgeçmez bence ve vodafone kelimesindeki "o" lar da normal bizim formalarda.Bundan yalan diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

Şampiyonlar liginde Passolig yoksa 80 bin kişi oynarız  :bandit:
gene sahaya dalarlar bu sefer orada da seyircisiz oynarız...!

Ziyaretçiler için tekrar edelim.
Obitaş şu ana kadar 2 kapalı tribün kadar iş yaptı,  o gördüğünüz alan çok ama çok büyük.

Hem de 3 ay geç başlamasına rağmen.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2014, 16:29:57 aktar_ismail ]

geldi diye biliyorum ama iş başı yapmadılar abi henüz.. gelenlerin uzmanlığı sadece stadyumlarda çalışmaları inşaat olarak
@Enes Ö Ramazan bayramından sonra geliyorlar dimi ?

Çevrimdışı Eagle1520

Mrb Arkadaşlar, yeni üye oldum birkaç gündür buradan 2007 den beri de wow dan takip ediyordum. Bence şu anda Obitaş firmasının çalışmaları gayet iyi, zorlu olan otopark bölümünü geçtiler. Artık hızla tribün bölgesi yükselecektir, yol, rampa, merdiven, köprü gibi kısımlar tribünle eş zamanlı yükselir. Ve tahminen Eylül ortası gibi teslim ederler. Numaralıdan çok sonraya kalır gibi kötümser olmaya gerek yok. Kapalı biraz savsaklandı, Nisan sonunda bitme durumu vardı, eski açığa dalıp yavaşladılar.
Beton yığını değil, yeşil stat

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 16:29:38
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bana göre ,çektiğim resimlerde de farketmişsinizdir , son 1 hafta 10 gündür obitaş'ta hızlanma var .çiçeklerde ise bir yavaşlama olduğunu düşünmüyorum çünkü umaralı ,eski açık ,eski açık iç inşaatı ,eski açık restaurant işaatını birden yürütüyolar ama bu inşaat alanına göre işçi sayısı artırmına gitmeleri iyi olurdu ya dd giden işçilerin yerini doldurmaları iyi olabilirdi ama bayramdan sonra eski sayılarını bulduklarında eylül sonu ekim ortalarına kadar çok ciddi yol katedeceklerini düşünüyorum ki şu anda da zaten eski açıkta bile yarısından fazlasını bitirdiler numaralı devam ederken kapalı üstte olduğu gibi eski açık üste de bir ekip verip hallederler..

Çevrimdışı eagleizm

BEŞİKTAŞ..

Mrb Arkadaşlar, yeni üye oldum birkaç gündür buradan 2007 den beri de wow dan takip ediyordum. Bence şu anda Obitaş firmasının çalışmaları gayet iyi, zorlu olan otopark bölümünü geçtiler. Artık hızla tribün bölgesi yükselecektir, yol, rampa, merdiven, köprü gibi kısımlar tribünle eş zamanlı yükselir. Ve tahminen Eylül ortası gibi teslim ederler. Numaralıdan çok sonraya kalır gibi kötümser olmaya gerek yok. Kapalı biraz savsaklandı, Nisan sonunda bitme durumu vardı, eski açığa dalıp yavaşladılar.
Hoşgeldiniz :)

Çevrimdışı FARUK

hoşgeldiniz...

Çevrimdışı SDemirsoy

Hoşgeldiniz  :)

Çevrimdışı quentine83

çiçekler bayramdan sonra işçi sayısını arttıracak.mabet öyle söylemişti.
İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bu forma haberi asparagas gibi duruyor. Vodafone yazısındaki iki "o" 'sunuda logolu yapmıyor eskiden yapmıştı ama artık yapmıyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

Hoş geldiniz..!

Çevrimdışı Anıl

onları bilmez İsmail abi  :D
Bırak Obitaşı samet abi , transferler ne alemde onu söyle :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Abiler sakin o formayı ben yaptım vodafone arenaya özel çıkacak formalar için başladım çalışmaya gerçek değil yani  :tabe:

Çevrimdışı Anıl

bu forma haberi asparagas gibi duruyor. Vodafone yazısındaki iki "o" 'sunuda logolu yapmıyor eskiden yapmıştı ama artık yapmıyor.
Aynen mustafa abi :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

@El irtibat3 obitaş'a yamuk yapan yok dimi ?
yok abi hepsi bizim için değerli firmalar  :)
Bırak Obitaşı samet abi , transferler ne alemde onu söyle :evillol:
transferler güzel Anıl  :D

Çevrimdışı quentine83

çiçekler yavaş da değil hızlı da değil.ama obitaş yavaş be kardeşim.gün gibi ortada.sebeplerini araştırmak lazım.az işçi az kalıpçı vs.diktiler bi sürü kolonu aylarca bekler şimdi onlar paslana kadar.hele bi testere kiriş var oval kısmın orda aylardır kalıbı sökmediler.insanın gözünü rahatsız etmez mi yaa
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Anıl

yok abi hepsi bizim için değerli firmalar  :)transferler güzel Anıl  :D
Biz ne zaman öğrenicez peki var mı kesin tarih :D

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Zaten bizim ev sahibi forması beyaz olan.Deplasmanda da siyah formayı giyeceğiz.Alternatif olarak da kırmızı var zaten.Yeterli bence.

yok abi hepsi bizim için değerli firmalar  :)transferler güzel Anıl  :D
BİLGİ | Beşiktaşımız, 3. Tur'da forma giyecek olan 25 kişilik oyuncu listesini en geç 24 Temmuz(01:00'e) kadar UEFA'ya teslim etmek zorunda.
Transferler yakındır.

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 16:44:10
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Abiler sakin o formayı ben yaptım vodafone arenaya özel çıkacak formalar için başladım çalışmaya gerçek değil yani  :tabe:

Apocum niye söylüyon kardeşim ya... Ne güzel üzerinde iki saat kafa yoracaktık... :D :D :D
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Etiketler: