Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346451 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Engin

Ayagımı sürüdüm herhalde  :) birkaç arkadaş daha üye olmuş bende onlara hoş geldüniz diyeyim. Benim telin şarjı dayanmıyor arkadaşlar şimdilik çıkıyorum herkese iyigeceler
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimiçi Necmi

Ayagımı sürüdüm herhalde  :) birkaç arkadaş daha üye olmuş bende onlara hoş geldüniz diyeyim. Benim telin şarjı dayanmıyor arkadaşlar şimdilik çıkıyorum herkese iyigeceler
iyi geceler

Çevrimdışı empisayn

Soracak hiçbir şeyim kalmadı benim ya , sen sor biz söyleyelim abi bir sefer de  :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı axioma

Bugün daha önceden anlaşmaya vardığımız dairenin kredi ve tapu işlerinden dolayı arkadaşlar resim çekmeye gidemedim muhit uzak olduğundan dolayı eve ancak gelebildim inşallah yarın resimlerle tekrar burada olacağım  :busted_cop:

Hayırlı olsun Mustafa güle güle otur inşallah. Bu arada KAP a bildirdin değilmi, sakın ihmal etme

Çevrimiçi Samet Demir

Ayrıntı yasak ama %99  :tabe:

hangi bölgeye peki benim tek merak ettiğim konu bu.. box to box tır inş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı mert_

iyi geceler...

Çevrimdışı Taylan Kutlu

ankaradan kombine alacak bir arkadaş vardı foruma yazmıştı şimdi bulamadım :alala:

Çevrimdışı murat

ankaradan kombine alacak bir arkadaş vardı foruma yazmıştı şimdi bulamadım :alala:
yarın sabah alacakmış

Çevrimdışı sahinnd

Tatmin olamayan
Enerjilerini harcayamayan
Duygularını belli edemeyen
Aşık olamayan insanlara ümit verebilmek için yani kısaca;
temel iki dürtü sevgi ve saldırganlık arasındaki ilişkide, saldırganlığın sevginin emrinde olması biçiminde şekillenmesini sağlamak için ben bu yola çıktım kardeşim  :bandit:
:muhaha: :muhaha: :muhaha: geliyorum :hiho: :hiho:
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Vodafone Arena 17.07.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı klassblok

Burdayım. :bandit:

Çevrimdışı Efe

eski açıkta betonlama başladı bundan sonra betonlanacak temel alanı yeni açıkta olacak bence o bölüm yapılıyor şuan :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mduru

eski açıkta betonlama başladı bundan sonra betonlanacak temel alanı yeni açıkta olacak bence o bölüm yapılıyor şuan :ok:
Bu hafta sonu ful betonlama var desene

Çevrimdışı Efe

Bu hafta sonu ful betonlama var desene

zaten olmak zorunda durmamak lazım bayrama kadar bi kaç gün çalışma olmaz stada o zamana kadar yapabildiklerini yapsınlar ay başı tekrar hareketlenir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı klassblok

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Efe

çiçekler yine arı gibi maşallah.

abi temel en çok zaman alan işlerden biri kaç kişi çalışıyor görüyorsunuz temel işleri bittimi dikine büyümede hızlanacaktır çiçekler işini bilir obitaşta biraz çabalarsa bu iş olacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

numaralı da atılan temelin saha tarafındaki kısmı niye bırakıldı?  :alala: testere kirişlerin başlangıcını mı örecekler oraya ???  :alala:
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2014, 01:53:38 CanEmre ]
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı klassblok

Buradan alacağız anladığım kadarıyla. Para yüklemeyi nasıl yapacağım.

Çevrimdışı CanEmre

Para yüklemiyorsun, mevcut kredi kartınla yapıyorsun ödemeyi...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı klassblok

Para yüklemiyorsun, mevcut kredi kartınla yapıyorsun ödemeyi...
Bendeki passolig kartı kredi kartı özelliği olandan almadım.

Çevrimdışı murat

işaretli alandayız.kredi kartı ile ödemeyi yapıyorsun yalnız taksit istersen vakıfbank garanti birde deniz bank kartı eçerli diğer kartlar tek çekim.bankayı arayıp taksit yaptırabilirsin.

Çevrimiçi Necmi

para yüleme kredi kartınla al para yükleyerek alınmıyormuş dedi bir kaç arkadaş

Etiketler: