Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8344272 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Yetiştim mi  ? :) Gelmeyen Fenerli olsun dediler geldik.Herkese selamlar.. :)

Hoşgeldin şeref verdin, afrodizyak aldın  :lol:

Çevrimdışı okan

forum çok iyi oluyor dostlar. okuması bile büyük keyif..  :)

Çevrimdışı Deniz

:busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

evet tanıyorum 4 kişiyiz 2 bayan 2erkek biriside benim :)
Yoksa diyorum nerden bilecek vodafone Empisaynları,bence stad yapılmalıları falan :D. Süper tweetler ya fena gülüyorum bu hesaba :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Altuğ

Selam arkadaşlar, daha fazla misafir kalamadım altuğ arkadaşımızın davetine uydum bende üye oldum herkese iyi geceler

Hoşgeldin diğer misafirlere de seslenelim buradan o halde :)

Çevrimdışı Efe

ilk şanslı bulundu 2 ve 3 ü bekliyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

forum çok iyi oluyor dostlar. okuması bile büyük keyif..  :)
sayenizde  :ok:

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı happy_

cevapların için teşekkürler mabet son sorum da şu: stadın maketinde eski açığın tarihi duvarlarının hemen üstünde dar bir şerit halinde sanırım giriş katına doğal ışık sağlamak için betonsuz bırakılmıs alanlar vardı. bu açıklık bazı görsellerde var bazılarında yok. çiçekler şimdi tam o katta olduğu için merak ettim acaba o boşluklar planda duruyor mu yoksa değişti mi?

@bjk_mabet

Çevrimdışı Skywalker

Hoş gördük abi.Bana değil de bir arkadaşın ihtiyacı varmış ondan yani yoksa afrodizyak falan :P :D
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı Necmi

Yetiştim mi  ? :) Gelmeyen Fenerli olsun dediler geldik.Herkese selamlar.. :)
şimdi fenerli olmamak içinmi yoksa aktar ödülümü etkili oldu :alala:
hoş geldin :)

Çevrimdışı keremfrat1

@Efe abi forma yakışmış profıl fotonda güzel :ebebe: eskı açıktakı temel sabah başlanır heralde abı :) hazırlıklar tamamdır orda  :ok:

Çevrimdışı tayfun

herkese iyi geceler,akşam üstü kombinelere baktıım,demba ba etkisi henüz görülmemişti ama forza tv nin faceden attığı mesaja göre 8 000 demba ba forması satılmış,gün sonu 12 000 i bulabilir deniliyordu ki doğruysa çok iyi rakam.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Abisi afrodizyak değil ama baya oldu özelden birşey sormuştum araya kaynadı heralde :(
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

iyi geceler karakartallar

şu an kaç üye olduk...1903. üyeye forma hediye edelim..

Çevrimdışı sabriozyurt

Arkadaslar agustos ayinin icinde bir toplanma olacak mi?
Varsa bende gelem miii??
 :iblush:
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Skywalker

şimdi fenerli olmamak içinmi yoksa aktar ödülümü etkili oldu :alala:
hoş geldin :)
Hoş bulduk.. :)Zaten sürekli takipteydim abi wow-dh-forza muhabbeti çıktı bir ara sonra burası ama üye olmadım bu akşam da malum.. :D Üye olmayan Fenerli olsun üzerine birde afrodizyak :P teklifi gelince dedim daha ne duruyoruz... :D
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı Semih

bayadır takip edemiyordum forumu. bu santral nedir ne işe yarar @bjk_mabet ?
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Deniz

Holosko + bir miktar para versek 360 skorbord alsak  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Hoş gördük abi.Bana değil de bir arkadaşın ihtiyacı varmış ondan yani yoksa afrodizyak falan :P :D
Yahu zaten hep arkadaşların işi oluyor bunlarla  :evillol:

Çevrimdışı Engin

Hoşgeldin diğer misafirlere de seslenelim buradan o halde :)

Hoş bulduk tekrar, adettendir bir soruda ben sorayım. Kaçırdımmı bilmiyorum ama  mabedimizin saha ölçüleri ne olacak inşaat fotolarından biraz küçük gbi geldi bana bildiğim kadarıyla uluslararası müsabakalar için en 64-75 mt 100-110 mt boy olması gerekiyor bence en büyük ölçü olan 75-110 olmalı neden derseniz netten araştırdığıma göre IFAB uluslar arası futbol birliği kurulu 2008 yılında 68-105 mt standardı getirmeye çalışmış kabul edilmemiş ilerde bir standart getirilirse büyük saha küçültülür ama küçük sahayı büyütemeyiz tirübünleri geri alamayacağımıza göre  :) mabedimizin saha ölçüleri hakkında bilgisi olan bi arkadaşımız cevaplarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Arkadaslar agustos ayinin icinde bir toplanma olacak mi?
Varsa bende gelem miii??
 :iblush:
Elbette olacak inşallah :)
Onur duyarız sen de gelirsen  :ok:

Çevrimdışı mduru

Çevrimdışı murat

Hoş bulduk tekrar, adettendir bir soruda ben sorayım. Kaçırdımmı bilmiyorum ama  mabedimizin saha ölçüleri ne olacak inşaat fotolarından biraz küçük gbi geldi bana bildiğim kadarıyla uluslararası müsabakalar için en 64-75 mt 100-110 mt boy olması gerekiyor bence en büyük ölçü olan 75-110 olmalı neden derseniz netten araştırdığıma göre IFAB uluslar arası futbol birliği kurulu 2008 yılında 68-105 mt standardı getirmeye çalışmış kabul edilmemiş ilerde bir standart getirilirse büyük saha küçültülür ama küçük sahayı büyütemeyiz tirübünleri geri alamayacağımıza göre  :) mabedimizin saha ölçüleri hakkında bilgisi olan bi arkadaşımız cevaplarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
68-105 @black_eagle

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi skorbord işine sponsor ayarlamayı düşünüyorlar mı?Mesele HP LG SAMSUNG SONY gibi firmalarla masaya oturulsa skorbordun bir köşesinde ürünün reklamı olsa Ortaya bir 360 konamaz mı?commerzbanktaki gibi?

Çevrimdışı sabriozyurt

Elbette olacak inşallah :)
Onur duyarız sen de gelirsen  :ok:

:super: 1 Agustosta Istanbuldayim.Tarihlerinizi ogrenip sizlerle gorusmeyi cok isterim
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Etiketler: