Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8343503 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

santralin tahmini geliş süresi ne demirin betonla ilgisini anlayamadım ama :alala:
en geç pazartesi...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Anıl

Şimdi herşey netleşti  :tabe:

@bjk_mabet sana bir emanet versem başkanı gördüğünde iletebilir misin?  :bandit:
Aman İsmail abi, YD den fazla borç olmasın sonra :kop:

Çevrimdışı AdemG

Çevrimdışı ZEKI

merak edenler için çay dağıtırken ben  :busted_cop: :busted_cop:
yanlis resimler @sallapati var unutma  :kop: :kop: :kop: google dan butun kol resimleirni tarayip mabet'i buldum demezse  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Engin

Selam arkadaşlar, daha fazla misafir kalamadım altuğ arkadaşımızın davetine uydum bende üye oldum herkese iyi geceler
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Aman İsmail abi, YD den fazla borç olmasın sonra :kop:

Fikret Orman o emaneti demirörene verince demirören bütün alacaklarından vazgeçecek  :tabe:

Çevrimdışı bjk_mabet

yanlis resimler @sallapati var unutma  :kop: :kop: :kop: google dan butun kol resimleirni tarayip mabet'i buldum demezse  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

benim bulunmamak gibi bi iddam yok zeki abim biliyorsun gelen herkese kapım açık tanışmak isteyen herkesede gizli bir karekter yada bir fenomen olma koşusunda değilim ben siyah beyaza gönül vermiş insanlarla daha mutlu daha keyifli biriyim, bende sıradan bi Beşiktaş lıyım zaten fark etmiştirsin hep rahat sıradan biriyim hiç bjk_mabet gibi değilim ben Beşiktaş ı ve Beşiktaşımı seveni seven biriyim sadece...

Selam arkadaşlar, daha fazla misafir kalamadım altuğ arkadaşımızın davetine uydum bende üye oldum herkese iyi geceler
Hoşgeldin  :)

Çevrimdışı ZEKI

mesajı hangi foruma yazdın :alala: buraya gelmedide
birde forzayamı baksam  :evillol: @CharlieChaplin

forum degil @Necmi abi msg atmis kisisel iletilere bak..

Çevrimdışı mert_

sana da iyi geceler hocam hoşgeldin...

Çevrimdışı cagdas44

@bjk_mabet abi hayırlısıyla sağlıcakla git gel :) benim yine stada dair büyük meraklarım yok  :D öncelikle forma olarak hangi renk önerirsin  :alala: sonrasında soru bulmakta baya zorlandım ama numaralı arkasında perde beton işi nasıl olacak tribünden ayrı olduğu için devamlı yükselen bir iskele gereksinimi olacak sanırım

Çevrimdışı ZEKI

benim bulunmamak gibi bi iddam yok zeki abim biliyorsun gelen herkese kapım açık tanışmak isteyen herkesede gizli bir karekter yada bir fenomen olma koşusunda değilim ben siyah beyaza gönül vermiş insanlarla daha mutlu daha keyifli biriyim, bende sıradan bi Beşiktaş lıyım zaten fark etmiştirsin hep rahat sıradan biriyim hiç bjk_mabet gibi değilim ben Beşiktaş ı ve Beşiktaşımı seveni seven biriyim sadece...
bilmezmiyiz senin nasil bir Besiktask'li oldugunu abicim. Ben espirisine yazdim zaten.

Çevrimdışı EagleForce

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar inanın işlerim erken bitseydi fotoğraflarla yine burada olacaktım bende merak ediyorum çünkü şöyle baktım da yeni inönü dışında fotoğraf yok :by2:

Duzenli takip eden herkes zamanin olsa yagmur camur demeden gidip fotograf cekicegini biliyordur. Ozellikle Istanbul disindakiler icin fotograflarinin hakki odenmez. Ev de hayirli olsun.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2014, 00:16:08 EagleForce ]

Çevrimdışı Necmi

forum degil @Necmi abi msg atmis kisisel iletilere bak..
tmm işte bende hangi formdaki mesaj kutuma bakayım dedim :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

153 ziyaretci gelin buyrun sohbete sizleri bekliyoruz..

Çevrimdışı Efe

hoş geldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi hayırlısıyla sağlıcakla git gel :) benim yine stada dair büyük meraklarım yok  :D öncelikle forma olarak hangi renk önerirsin  :alala: sonrasında soru bulmakta baya zorlandım ama numaralı arkasında perde beton işi nasıl olacak tribünden ayrı olduğu için devamlı yükselen bir iskele gereksinimi olacak sanırım

orası benide darlıyor aslına bakarsan oralara çayı nası götüreceğim diye...

Sohbete gelmeyen fenerli olsun mu?  :lol:

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

@bjk_mabet abi iyi tatiller,dinlenmeler.Vallahi aklıma yazacak soracak bir şey gelmedi ama eğer burada yazılmayan bir bilgi vermek istersen okuruz :) Transfer olur,stad olur,formalar olur :=)

Çevrimdışı Necmi

Hoş geldin :ok:

Çevrimdışı bjk_mabet

bu arada unutmadan mekanik işleri içinde çaycı oldum:) sanırım tüm mekanik işlerinin hesap kitap yapanların ve planlıyanların çaycısıyım :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

katılıyorum üye olmayan arkadaşlar üye olsun katılsınlar soru sorsunlar burası diğer forumlar gibi değil bizim yerimiz :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Engin

Hoşgeldin  :)

Hoşbulduk, öncelikle siteye emeği geçen herkese teşekkürler dh den beri takip ediyorum hepinizi tanıyor gibiyim pek yazmayı sevmem (beceremem) ama bende aranıza katılmak istedim. Tüm paylaşımlar için tekrar teşekkür ederim.
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Efe

bu arada unutmadan mekanik işleri içinde çaycı oldum:) sanırım tüm mekanik işlerinin hesap kitap yapanların ve planlıyanların çaycısıyım :)

çaycı olarak başına baya iş aldın  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: