Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336297 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı murat

harika fikir. benimde katkım olsun isterim.
hepimiz ufak bir katkı yapsak yeterli olur.

Çevrimdışı Oktay

bunu düşünmüştük.şu sayfaları bir düzene sokalım.öyle bir bölümde açacağız.

Düşünüldüyse süper ;)

Çevrimiçi Necmi

Hosbulduk Hocam. Afarozu yedik sonunda.Dayanamadim iyi halimden cikardilar beni :lol:
hoş geldin canın sağ olsun orda savaştan çıktın burda biraz dinlenirsin :D

Çevrimdışı Erdinç

herkeze iyi geceler misafir kombineleri için bende elimden geldiğince çorbada tuzum bulunsun isterim.
Hepimiz BEŞİKT AŞK lıyız nasıl olsa.

Çevrimdışı Erdinç

konu dışı ama iftara alt komşu geldi çocuk fenerli tuttu 5 yaşımdaki oğluma fenerbahçeliyim de diyor.çocukta diyor tabi bide üstüne kaynanam desteklemezmi fitil oldum. neyseki onlar gidince oğlum dediki baba ben beşiktaşı tutcam :) kendime geldim resmen :)  :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı gkn190334

@bjk_mabet bir sorum olucak stadın kapasitesi 41.903 olarak kalıcak mı ? Sitelerde bu rakam geçiyor hep ama daha fazla olma ihtimali nedir ? Soruyu cevaplarsanız cok sevinirim aklıma cok takılıyor

bence senin tersin döndü :evillol:
bu arada sana teşekkür ettimmi 48 saattir uyumuyordum bayağı uykum vardı
iki kaşık attım :bandit: sanırım sabaha kadar gene ayaktayım @aktar_ismail

Rica ederim vazifemiz  :tabe:

Çevrimdışı demir_kArtAl

Herkese iyi geceler. bugünkü toplantıya katılamadık yine. umarım keyifli geçmiştir. bidahakine bende aranızda olurum inşallah.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı murat

konu dışı ama iftara alt komşu geldi çocuk fenerli tuttu 5 yaşımdaki oğluma fenerbahçeliyim de diyor.çocukta diyor tabi bide üstüne kaynanam desteklemezmi fitil oldum. neyseki onlar gidince oğlum dediki baba ben beşiktaşı tutcam :) kendime geldim resmen :)  :akuma: :akuma: :akuma:
hocam merak etme bizim gibi babaları olduktan sonra birşey olmaz.benim çocuğu 1.5 yaşında beşiktaşlı yaptım. :D

Çevrimdışı sbrhrzmn

Merhaba arkadaşlar. konusu geçtimi bilmiyorum yoğunluktan inceleyemedim ama böyle bi haber gördüm. Direk aklıma bizim stadımız geldi. karabükün stadının eğimi kaç derecedir bilmiyorum ama bizim böyle bi problem yaşama ihtimalimiz varmıdır sizce?
haber içeriği:

"Karabükspor'un Avrupa Ligi maçlarını oynayacağı Necmettin Şeyhoğlu Stadı, UEFA denetimine takıldı.
Yeni düzenlemeyle seyirci kapasitesi 12 bin 340'a çıkarılan statta inceleme yapan UEFA yetkilileri, 2 kattan oluşan ve bin 800 kişi kapasiteli maraton tribünün üst bölümündeki eğimin tehlike oluşturduğu sonucuna vardı. UEFA yetkilileri bu nedenle mavi-kırmızılı kulüpten, ev sahibi olduğu maçlarda maraton tribününün üst bölümüne seyirci almamasını istedi."

Çevrimdışı Burak2

hocam merak etme bizim gibi babaları olduktan sonra birşey olmaz.benim çocuğu 1.5 yaşında beşiktaşlı yaptım. :D

abi niye o kadar geç kaldın ki  :biggrinking:

Çevrimdışı Furkan Sarper

bende paso kart basvurusu yapayim on eleme macinj olimpiyatta beraber izleriz.

Çevrimdışı murat

@bjk_mabet bir sorum olucak stadın kapasitesi 41.903 olarak kalıcak mı ? Sitelerde bu rakam geçiyor hep ama daha fazla olma ihtimali nedir ? Soruyu cevaplarsanız cok sevinirim aklıma cok takılıyor
44sıralı  konya stadı 42 bin   bizim stad ortalama 46 sıra.

Merhaba arkadaşlar. konusu geçtimi bilmiyorum yoğunluktan inceleyemedim ama böyle bi haber gördüm. Direk aklıma bizim stadımız geldi. karabükün stadının eğimi kaç derecedir bilmiyorum ama bizim böyle bi problem yaşama ihtimalimiz varmıdır sizce?
haber içeriği:

"Karabükspor'un Avrupa Ligi maçlarını oynayacağı Necmettin Şeyhoğlu Stadı, UEFA denetimine takıldı.
Yeni düzenlemeyle seyirci kapasitesi 12 bin 340'a çıkarılan statta inceleme yapan UEFA yetkilileri, 2 kattan oluşan ve bin 800 kişi kapasiteli maraton tribünün üst bölümündeki eğimin tehlike oluşturduğu sonucuna vardı. UEFA yetkilileri bu nedenle mavi-kırmızılı kulüpten, ev sahibi olduğu maçlarda maraton tribününün üst bölümüne seyirci almamasını istedi."

Hoşgeldiniz :)
Bizim bu tür problem yaşama olasılığımız %0, dünyanın en güzel ve en özel statlarından biri yapılıyor.
Karabük stadında galiba korkuluk ve diğer güvenlik önlemleri yetersizmiş.

Çevrimdışı murat

abi niye o kadar geç kaldın ki  :biggrinking:
konuşmaya bir yaşında başladı.adım adım gidiyoruz. :evillol:

Çevrimdışı Burak2

konuşmaya bir yaşında başladı.adım adım gidiyoruz. :evillol:

allah analı babalı ve mutlu bi hayat nasip etsin  :)

Çevrimdışı murat

allah analı babalı ve mutlu bi hayat nasip etsin  :)
amin cümlemize 11 yaşına geldi ikinciye aşı yapıyoruz artık :D

Çevrimdışı Erdinç

hocam annesinin karnındaydı stada götürdüm kartal yuvasından hastane çıkışı aldım ilk onları giydi ayakkabısından nevresim takımına saatine kadar her şeyi beşiktaş.
birde 2.hafta maça götüreyim tamamdır.

Çevrimdışı ekesicil

konuyu bölmek istemiyorum ama birisi pasoligle ilgili bölüm varsa oranin linkini atabilirmi? aradim bulamadim.. bi kac sorum olcakti kartla ilgili

Çevrimdışı sbrhrzmn

Hoşgeldiniz :)
Bizim bu tür problem yaşama olasılığımız %0, dünyanın en güzel ve en özel statlarından biri yapılıyor.
Karabük stadında galiba korkuluk ve diğer güvenlik önlemleri yetersizmiş.

Hoşbulduk :)

Bende sizin gibi düşünüyorum aslında ama trübün dikliği söz konusu olunca içimdeki şüpheleri gidermek adına sizlerle paylaşmak istedim

Çevrimdışı ALI RIZA

Yen, açık ve numaralıda beton işlermi devam ediyor...!

Çevrimdışı salih

44sıralı  konya stadı 42 bin   bizim stad ortalama 46 sıra.
üst kat 22 alt katlar 19 diye biliyorumm abii

Etiketler: