Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8348953 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Kapalida bakalim kirisler nasil cikacak bence hic bi puruz olmadan cikacak ;D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

sorma nedenim şu hızlandırmak babında önce tribüm kısmı yükseltildikten sonra arkada kalan yerlerin inşaatları daha sonraya bırakılabilirmiydi. önemli olan tribün kısma yeni açıkta obitaş arkadaki üvertür kısımlarla çok uğraştı. hala loca katını göremedi. uzun bir sürede görebileceklerini sanmıyorum. acaba onlarda öndeki ksıımlara yoğunlaşıp diğer kısımları sonraya mı bırakırlar?

yeni açıkta loca katı olmayacak zaten öyle birşey mümkün değil altı arkayı ve altı tamamlamadan üst kata geçemezler

Çevrimdışı hic2222

bilgisayrda kemarayı tam ekran yapıp zoom atınca direk süzere zoom yapıyor kim ayarladı bunu :D
Yok üstad. Mouse poiğnter'ı neredeyken zoom (yakınlaştır) dersen orasını yakınlaştırıyor.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı erzurum1903

herkese mrhb, yeni katıldım daha doğrusu yeni gördüm böyle bir forum olduğunu.

Çevrimdışı tayfun

bilgisayrda kemarayı tam ekran yapıp zoom atınca direk süzere zoom yapıyor kim ayarladı bunu :D
Yok üstad. Mouse poiğnter'ı neredeyken zoom (yakınlaştır) dersen orasını yakınlaştırıyor.
bende de aynısı oluyor,görüntü berbat ayrı konu:)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı frkndgnr

Toplantıdan sıcak haberler bekliyoruz ☺

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni sitemiz hayırlı uğurlu olsun, emeği geçen herkese teşekkürler

Çevrimdışı LifesGood®

İki sorum var; öncelikle numaralı Çiçekler'e verildi mi böyle bir kesinlik var mı ? İkinci olarak bi resimde yeni açığın 92 metre olduğunu görmüştüm. Genişliğinden bahsediyorum yani yola doğru olan mesafesinden. Acaba yeni açık ve eski açığın tam olarak ölçülerini bilen varsa yazabilir mi ? Ayrıca diyelim mi aradaki mesafe gerçekten çok, obitaşın bu kadar yavaş olmasına bahane olabilir mi bu?

Çevrimdışı melih

Alıntı yapılan: izorlu85

mouse sağ tulu nereye tıkladıysan oraya zoom yapar
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı emrekhvcgl

wow'dan beri zevkle takip ediyorum yazmaya karar verdim. herkese merhaba. iyi yayınlar!  ;D

Çevrimdışı saricasi

Toplantıdan sıcak haberler bekliyoruz ☺

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çaylar sıcak :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı hic2222

bende de aynısı oluyor,görüntü berbat ayrı konu:)
Video oynatıcıların kullandığı codec'ler filan oluyor aceba onunla mı ilgili tam bilemiyorum..

Çevrimdışı berk_bjk

Çiçekler gözümüzün önünde kolon şov yaptı helal  ;D

Çevrimdışı happy_

yeniinönü'nün paylaştığı fotolara göre eski açıkta temel seviyesine varılmış, muhtemelen hafta sonu grebeton dökülür.

Çevrimdışı hic2222

Bu inşaatın içinde kalacak olan vinçler nasıl sökülecek aceba çok merak ediyorum

Çevrimdışı SDemirsoy

Bu inşaatın içinde kalacak olan vinçler nasıl sökülecek aceba çok merak ediyorum
Abi onu bende sordum çalışanlara gayet basit saha içerisinden mobil vinçler ile sökümü oldukça kolaymış

Merhaba WOW- DH derken burada ilk kez kayıt oldum, inşAllah son durak :)

Çevrimiçi Samet Demir

kapalida ki sari seyler nedir arkadaşlar. yalitimla ilgili mi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Semih

kapalida ki sari seyler nedir arkadaşlar. yalitimla ilgili mi
ytong. iç duvarlar için
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Stadımızın hayırlı olması dileğimle ilk mesajımı göndereyim.

Çevrimdışı MertSuleyman

bu eski açıkta harfiyatı alınan kısma köşe tribün gelicek di mi
BEŞİKTAŞ ULAAN

Çevrimdışı hic2222

Abi onu bende sordum çalışanlara gayet basit saha içerisinden mobil vinçler ile sökümü oldukça kolaymış
Teşekkür ederim cevap için.
Ogün canlı yayınla takip edilebilir bir durum olursa muhakkak izleyeceğim

Çevrimdışı SDemirsoy

Teşekkür ederim cevap için.
Ogün canlı yayınla takip edilebilir bir durum olursa muhakkak izleyeceğim
Rica ederim Abi.. üstten başlayıp alta doğru söküm işlemi gerçekleşir

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: