Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336298 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
bütün muhalefet bir transfer içinmiş kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.beni rahatsız etti bu durum. :iscrewy:
Dün Özen gidince çok sinirlendim fakat stadı ve ba'yı görünce rahatladım sanki biraz  :lol:
En büyük aşkım vodafone arena  :ok:

Çevrimdışı Efe

vayyy arkadaş.. usta kartal olurverdim  :bandit: Bir sonraki rütbe ne ola.. :iscrewy:

beyaz kartal sonrada karakartal  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

usta gelemedim ya başka yerdeydim gordum fotolarınızı kralsınız  :ok:
olsun canın sağolsun :D ruhun burdaydı :D :D teşşekur ederım fotoğraflarımıza guzel yorumların için :ebebe:

Çevrimdışı Oktay

Murat
bütün muhalefet bir transfer içinmiş kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.beni rahatsız etti bu durum. :iscrewy:
Murat ben Başkan'ın transferde   bir-iki yıldız daha alacağını tahmin ediyorum

Çevrimdışı Ekrem

resmi siteden alıntıdır. üst kat fena duruyor dostlar :)

Çevrimdışı CanEmre

Muhalafet edenler, eleştirenler de Beşiktaşlı oluduğu için böyle keyifli bir günde olumsuz söz söylemeye dili varmaz kimsenin.  :super:
Biraz alışalım Demba Ba'ya gelir gene seviyeli eleştiriler   :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı mert_

resmi siteden alıntıdır. üst kat fena duruyor dostlar :)
aynen ekrem hocam üst kat efsane duruyor :)

Çevrimdışı murat

Murat Murat ben Başkan'ın transferde   bir-iki yıldız daha alacağını tahmin ediyorum
transfer zaten olacak.ben transfere değil transfer olmadı diye yaygara koparanlara laf ettim.hiçbiri ortada gözükmüyor.2 -3 transfer daha yapılınca çıldırt bizi başkan moduna da geçerler.önder özen stad demiri filan hikayeymiş demekki.iki transfer yap en büyük başkan desinler.3 yerine 5 ver senden iyisi olmasın.@Oktalg

Çevrimdışı Deniz

Abi zaten muhalefet Demba BA yı istiyordu.Muhalefetin isteğini yapınca eleştirmek yerine tebrik etmek doğal değil midir?Daha önce eleştiren arkadaşları dinlese bu kadar tartışma hiç çıkmayacaktı.bak Orman da doğruyu görmeye başladı.Sezerle,eneramoyla,danyle,serdar kurtuluşla,gökhan süzenle bu geminin yürümeyeceğini söyleyen zaten muhalefet.Adamlar doğru yolu gösterdi hata mı etti ? :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

@bjk_mabet
Abi 2-3 gündür aklımda soramadım yeni açıkta 1. loca katına kadar sarkacak olan testere kirişler kapalının devamındaki iki kirişten sonra mı sarkmaya başlıyor. Başka bir deyişle kapalının devamındaki iki kiriş kapalıda olduğu gibi 2. Loca katına 3-4 basamak mı sarkacak.  :)

aynen öyle zaten obitaşın hazırladığı kalıptan belli oluyor ilk 2 kalıp aynı kapalı gibi sonra çelik destekle beraber yeni açıktaki locasız yer başlıyor.

Çevrimdışı murat

Muhalafet edenler, eleştirenler de Beşiktaşlı oluduğu için böyle keyifli bir günde olumsuz söz söylemeye dili varmaz kimsenin.  :super:
Biraz alışalım Demba Ba'ya gelir gene seviyeli eleştiriler   :ok:
belkide transfer üzmüştür :)

Çevrimdışı murat

Abi zaten muhalefet Demba BA yı istiyordu.Muhalefetin isteğini yapınca eleştirmek yerine tebrik etmek doğal değil midir?Daha önce eleştiren arkadaşları dinlese bu kadar tartışma hiç çıkmayacaktı.bak Orman da doğruyu görmeye başladı.Sezerle,eneramoyla,danyle,serdar kurtuluşla,gökhan süzenle bu geminin yürümeyeceğini söyleyen zaten muhalefet.Adamlar doğru yolu gösterdi hata mı etti ? :)
tamamda 6 milyon euroya almak varken 10 milyona neden alınsın.biz ne diyorduk biraz sabredin.neyse konuyu ben açtım özür diliyorum yerinde tartışalım.

Çevrimdışı Deniz

tamamda 6 milyon euroya almak varken 10 milyona neden alınsın.biz ne diyorduk biraz sabredin.neyse konuyu ben açtım özür diliyorum yerinde tartışalım.
yerinde yazıyorum sana Murat abi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

aynen öyle zaten obitaşın hazırladığı kalıptan belli oluyor ilk 2 kalıp aynı kapalı gibi sonra çelik destekle beraber yeni açıktaki locasız yer başlıyor.
Tamamdır hocam teşekkür ederim  :ok:

Çevrimdışı Oktay

Stad bitince şu yeme içme işini kulüp başkasına ihale etmese kendi yapsa yıllarca stad da fahiş fiyata sucuk ekmek yemekten bıktım valla;)

Çevrimdışı Ekrem

aynen ekrem hocam üst kat efsane duruyor :)
gol seviçlerinde çok dikkatli olmak lazım hocam :)

Çevrimdışı Efe

numaralıda grobeton döküyorlar yerlerde görünmeye başladı yanlış görmüyorsam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

belkide transfer üzmüştür :)
Üzülenler varsa eğer daha da üzülürler inşallah tez zamanda  :bandit:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Oktay

numaralıda grobeton döküyorlar yerlerde görünmeye başladı yanlış görmüyorsam
Efe senin gözün Şahin gibi doğru görmüşsündür:)

Çevrimdışı mert_

gol seviçlerinde çok dikkatli olmak lazım hocam :)
atmosferin kralı olacak kralı :)

Çevrimdışı murat

Üzülenler varsa eğer daha da üzülürler inşallah tez zamanda  :bandit:
bir hafta içinde

Çevrimdışı Furkan Sarper

En çok üzüldüğüm şey toplantılara katılamıyor olmak :(

ama bir tane toplantıya katılmayı istiyorum zorluycam şartları ilerisi için :)

varmı paylaşabileceğiniz birkaç şey :)

Vodafone Arena 16.07.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Karabay

grup toplantılarına bende katılamıyorum. ankara'dan ağzımın suyunu akıtıp bakıyorum :) ama ben gösterecem size yakında toplantıyı  :alala:

grup toplantılarına bende katılamıyorum. ankara'dan ağzımın suyunu akıtıp bakıyorum :) ama ben gösterecem size yakında toplantıyı  :alala:

Ankara'daki arkadaşlarla siz de organize olup ayarlayın bir toplantı :)

Etiketler: