Beşiktaş Ruhunu yansıtamayan, konuşmalarını icraate dökemeyen, döktüklerini ise eline yüzüne bulaştıran (Stad Ağustos Meselesi) ve her konuda Beşiktaş taraftarını karşısına alan ve almaya devam eden adam Beşiktaş yöneticisi olmasın. Yöneticilik, idarecilik bir bilimdir .. Bu bilimden anlamayanlar beceriksizdir benim gözümde... BEŞİKTAŞ'IN BAŞKANI DAHİ OLSA...
Tamamen yoruma dayalı ve verilen örneklerin tersi de rahatlıkla sunulabilecek bir yanıt olmuş malesef. Ayrıca Başkan her konuda Beşiktaş taraftarını karşısına almıyor. Bazı konularda önemli bir kısım taraftarı alıyor. Başkana bu kısım taraftarımızın aldığı tavrın temeli de siyasi. Beşiktaş kulübü milyonlarca ve her siyasi görüşten ve sınıftan taraftarı olan bir kulüptür. Hepsi de kulüp için makbuldür.
Benim siyasi görüşüm de Başkan la örtüşmüyor. Ama ben ondan kulübü siyasi cephe yapmasını beklemiyorum. Hayatla, dünyayla ilgili tüm sorunları Beşiktaş üzerinden çözmekten bi vazgeçsek artık. Sendikalarla, partilerle götürsek bu işi. Gerekirse sokakta götürsek ama kulübün tüzel kişiliğini de yanımızda istemesek. Her Beşiktaş taraftarının kendi siyasi görüşünden olmayabileceğini, sana göre doğru olanın başkasına göre olmayabileceğini anlasak.
@CharlieChaplin'e alıntı yaparak başladım ama sadece başlangıcı ona yanıttı. Kalan kısımları genel görüşüm olarak ilettim. Ayrıca başkan bence de başarılı değil. Ama bu kulüp acaba kayyuma mı devredilecek denilen günleri, kimsenin başkan adayı olmak istemediği günleri de unutmayalım.
Zaten istemezükçüler hazır kıta ve kendi kulübünün başarısız olması için dua eder durumda bekliyor. İlk 6 hafta işler yolunda gitmezse Başkan ı indirecekler belli ki. Yıllar önce bi Ankaragücü kupa maçında tribündeydim. Önce bi pankart açıldı. Sonra başladık bağırmaya; 14 sene oldu, senin süren doldu.. Gerisi malum.
Umarım Başkan bu kritik virajı geçer uçağın burnunu havaya kaldırır, kulübü tribünden yönetilmekten kurtarır. (Tribünden gelenler de yönetebilir ama tribünden yönetilmez) Yoksa yeni stad da bizi kurtaramaz. Çok net.