Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346903 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaşlar yeni açıkta az bir hafriyat kalmıştı. Neden orayı bitirmediler eski açığa giriştiler bilen var mı?

çiçeklersin eski açık numaralı köşesini yapması için mecburi çalışma alanları daraldı..:!

Çevrimdışı Sutlas

eski açık haftaya köşeyi döner gibime geliyo
eski acik koseyi dondugu gibi yeni aciga dogru olan alana yayilir :D :D

hilmi bunu beğendi ;D

Abi eski açık - numaralı köşesi giriş çıkışa engel olmamak için en sona bırakılmayacak mıydı?

Çevrimdışı izorlu85

eski açıktan hafriyat alan kamyonlar hiç kantara girmeden direk dönüp gidiyor böyle daha hızlı

hepsi kantara giriyor serkan hocam o girmeyen yüklediği toprağı inşaat içinde bi yere dökecektir dolgu için felan onun için kantara girmiyordur. kantara girmek mecburi belli bi tonajdan fazlasını alamıyorlar kantarın yanında ki eskavtör onun için orada sabitlenmiş fazla olursa boşaltıyor eksik olursa tamamlıyor
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı SDemirsoy

2 dozerde kaziyor gelecek hafta bu gunlerde numaraliya girisecekler bu sekilde insallah
Efe Abi bu ayın 20-25 arası girişirler tahminim :)

Çevrimdışı ahmetx

beyler 2014-2015 sezonu formalarımız için Genel sohbet bölümünde konu açtım ilgilenen arkadaşları beklerim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı MertSuleyman

Günaydın Kartallar eski açıkta harfiyatı alıyolar gündüz trafiğe çıkamıyolardı nasıl oluyo o iş anlamadım :/
BEŞİKTAŞ ULAAN

Çevrimdışı kartalizma

Yanlış hatırlamıyorsam dün 3-4 hafta var dedi numaralı ihalesi için mabet

Benim gibi Beşiktaş aşığı cihazımdan Tapatalk ile gönderildi.

O zaman numaralının başlaması temmuz sonunu bulacak((

Çevrimdışı Sutlas

2 dozerde kaziyor gelecek hafta bu gunlerde numaraliya girisecekler bu sekilde insallah

Efe, eski açık - numaralı köşesi giriş çıkışa engel olmamak için en sona bırakılmayacak mıydı?

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın Kartallar eski açıkta harfiyatı alıyolar gündüz trafiğe çıkamıyolardı nasıl oluyo o iş anlamadım :/

çaktırma hocam ufaktan kaçırıyorlar  8)

Çevrimdışı Serkan7738

eski açıktan hafriyat alan kamyonlar hiç kantara girmeden direk dönüp gidiyor böyle daha hızlı

hepsi kantara giriyor serkan hocam o girmeyen yüklediği toprağı inşaat içinde bi yere dökecektir dolgu için felan onun için kantara girmiyordur. kantara girmek mecburi belli bi tonajdan fazlasını alamıyorlar kantarın yanında ki eskavtör onun için orada sabitlenmiş fazla olursa boşaltıyor eksik olursa tamamlıyor

bide hemen gidip geliyolar kapının önünemi döküp geliyolar ne

Çevrimdışı kartalizma

Hayır. Saat 10:00-16:00 arası alıyorlar...

Çevrimdışı izorlu85

Efe, eski açık - numaralı köşesi giriş çıkışa engel olmamak için en sona bırakılmayacak mıydı?

benimki sadece tahmin ama rampa en son tamamlanacak gibi geliyor bana çiçekler çatı kolonları hızasında numaralıya doğru kıvrılarak döncek gibi geliyor..

Çevrimdışı izorlu85

hafriyat sadece akşam 16:00 ile 22:00 arası alınmıyor akşam trafiğinden dolayı arkadaşlar...

Çevrimdışı MertSuleyman

çaktırma hocam ufaktan kaçırıyorlar  8)
taaamam sustum bize göre hava hoş :))
BEŞİKTAŞ ULAAN

Çevrimdışı cagdas44

2. kamyonda eski açıkdan aldığı hafriyatı numaralı tarafına bıraktı.

Eleme an itibarıyla 4. kamyon oldu  ::)
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2014, 11:57:38 cagdas44 ]

Çevrimdışı yldrmaydn

sabah işe gelirken önünde bjk stad yazan bir beton mikserini başka bir beton firması önünde beklerken gördüm. oyak beton demek ki ayazağa kemerburgaz arasındaki tesisten yolluyor betonu. ama oranın girişinde bu gurur bizim yazan bir afişler seti var. daha bizim stadı koymamışlar. inşallah kaba inşaat bitince unutmazlar :D
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı MertSuleyman

hafriyat sadece akşam 16:00 ile 22:00 arası alınmıyor akşam trafiğinden dolayı arkadaşlar...
saatleri hakkında pek bilgim yoktu çalıştığım için de bu saatlerde pek izleyemiyorum siteyi bugün evdeyimde öyle görebildim :)
BEŞİKTAŞ ULAAN

Çevrimdışı Serkan7738

eski açıktan aldığı hafriyatı gitti numaralıya döktü ne alaka çözemedim

Çevrimdışı murat

eski açık haftaya köşeyi döner gibime geliyo
eski acik koseyi dondugu gibi yeni aciga dogru olan alana yayilir :D :D

hilmi bunu beğendi ;D

Abi eski açık - numaralı köşesi giriş çıkışa engel olmamak için en sona bırakılmayacak mıydı?
bunu bugün öğrenelim.belki önce köşe yapılır.

Çevrimdışı izorlu85

giriş çıkış yolunu kenara doğru kaydıracak olabilirler veya beton dökümü için mikserler için düzeltiyor da olabilirler...

Çevrimdışı ALI RIZA

eski açık çiçeklere alan acıyorlar ondan arada döküyorlar zaten ileride tüm harfiyatlar dışarı atılmayacak harfiyatın biraz ı saha ya atılacak saha 3 m yükseltilecek..!

Çevrimdışı tayfun

su vardı oralarda bi yerde oraya mı attılar ne yaptılar anlamadım.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı tayfun

eski açık çiçeklere alan acıyorlar ondan arada döküyorlar zaten ileride tüm harfiyatlar dışarı atılmayacak harfiyatın biraz ı saha ya atılacak saha 3 m yükseltilecek..!
bi şey daha öğrenmiş olduk,eyvallah.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı SDemirsoy

sabah işe gelirken önünde bjk stad yazan bir beton mikserini başka bir beton firması önünde beklerken gördüm. oyak beton demek ki ayazağa kemerburgaz arasındaki tesisten yolluyor betonu. ama oranın girişinde bu gurur bizim yazan bir afişler seti var. daha bizim stadı koymamışlar. inşallah kaba inşaat bitince unutmazlar :D
evet hocam bende şöför ile muhabbet etmiştim ordan geliyor yalnız bu beton kalitesi oradan gelene kadar trafik vs. beton tam randımanlı gelmediğini söylemişti acaba bu çatlak vs. sebepler bu yüzden olabilir mi ? Necmi Abi ?

Çevrimdışı izorlu85

kamyon yolunu kırmızı ile çizdiğim yerden yapmak için ve yeşille çizdiğim alanın hafriyatını kaldırmak için eski açıkdan alınan hafriyatı oraya boşaltıyor olabilirler ( kesin bilgi değil ama sadece tahminim)

Etiketler: