Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8343158 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı izorlu85

hafriyatı numaralı tarafına boşalttı bi kamyon buda dip not olsun ;D

ben taşıyamayacağım vazgeçtim dedi o kamyon  :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Burak2

Çevrimdışı izorlu85

Yıl 1452. Ne Çiçekler var ne Obitaş var ne teknoloji var, 90 günde 30 dönüm araziye koca Rumeli Hisar'ı dikiliyor. Sayısız deprem felaket vs..Üstünden 562 sene geçmiş dimdik ayakta! Boşuna tartışıyorsunuz o mu bu mu diye, al Çiçekler'i vur Obitaş'a. Uzay üssü mü kuruluyor stadyum mu anlamadım çıt kırıldım çalışıyorlar vesselam (Osmanlıyı sevmemekle birlikte inşaa konusunda şu anki dönemden çok ileride olmalarını taktir ettim şimdi)
osmanlı çok çok iyidi ama selçuklu ondan daha sağlam yapıyodu memlüklülü türk devleti daha estetik osmanlı bunların ikisinide aldı yapı tekniğinde ve orda gördük temele işeeyen işçiyi osmanlıda temele dualar allahın ismi konuyodu o yapı yıkılırmı bizde ise işçi yani demek bile istemiyorum. osmanlının düşünce büyüklüğü diyer tüm fiziki yapılarına tesir etmiştir allah ceddimizden milletimizden razı olsun...
İman kuvveti diyorsunuz yani :) Demba Ba gelir inşallah iman kuvvetiyle şampiyon da oluruz

iman gücü ile bişeyler olsa islam coğrafyası kan revan içinde olmazdı yok  öyle bişey.
çalışma disiplin ile olur her şey.

Çevrimdışı Necmi

necmi abiye bir soru sorayım.beton atılmadan demirlerde hafif ps olması iyidir gibi bir teori var.katılıyormusun.mustfanın bu gün çektiği videoda eski açıktaki demirleri yıkıyorlardı.sanırım bu nedenle yıkanıyordu.birde bu paspayı dedikleri bu işlemmi? yoksa başkabirşeye mi deniyor?
bilerek değilde tahminle cevap vereyim yeni gelen demirler neden paslı olmuyor düşündünmü
üzerlerinde paslanmayı önlemek için yağlıyorlar pas tutmaya başlayan demirlerde yağ niteliğini yitiriyor
buda demirin betonla daha iyi kaynaşmasını sağlıyor ama bu dediğim pastan erozyona uğramış demirler için geçerli değil

Çevrimdışı izorlu85

MMA ismail de sezginde kalp kırmaz onların atışması foruma eğlence katıyor burası BEŞİKTAŞ platformu burda herşey BEŞİKTAŞLIYA yakışır bi şekilde oluyor :D

Çevrimdışı murat

necmi abiye bir soru sorayım.beton atılmadan demirlerde hafif ps olması iyidir gibi bir teori var.katılıyormusun.mustfanın bu gün çektiği videoda eski açıktaki demirleri yıkıyorlardı.sanırım bu nedenle yıkanıyordu.birde bu paspayı dedikleri bu işlemmi? yoksa başkabirşeye mi deniyor?
bilerek değilde tahminle cevap vereyim yeni gelen demirler neden paslı olmuyor düşündünmü
üzerlerinde paslanmayı önlemek için yağlıyorlar pas tutmaya başlayan demirlerde yağ niteliğini yitiriyor
buda demirin betonla daha iyi kaynaşmasını sağlıyor ama bu dediğim pastan erozyona uğramış demirler için geçerli değil
evet üzerinde bir yağ tabakası oluyor. birde pastan erozyona uğramış derken obitaşa mı söyledin necmi abi.onlarınki biraz sanki sınırı aşıyor gibi.

Çevrimdışı Necmi

hadi ben kaçtım size iyi geceler iyi sohbetler
birbirinizi kırmayın

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Necmi

evet üzerinde bir yağ tabakası oluyor. birde pastan erozyona uğramış derken obitaşa mı söyledin necmi abi.onlarınki biraz sanki sınırı aşıyor gibi.

erozyon olması için yıllar geçmesi lazım bu sürelerde olmaz

Çevrimdışı izorlu85

anaaa saat 3 olmuş ben kaçar herkese iyi geceler tekardan hayırlı kandiller.

İyi geceler sizlere de beyler :)
Sezgin kardeşim sana da iyi geceler :) Hürmetler.

Çevrimdışı eski inönü

Murat hocam pas payı başka bir şey. Mesela diyelim bir kolonun demirini ördün. O kolona kalıp yaparken o kalıp demire sıfır yapışık olmuyor. 2 cm kadar pay var kalıpla demir arasında. Dolayısıyla kolonun en dış tabakası 2 cmlik beton tabakayla kaplanıyor. Buna pas payı diyorlar. Cunku bu pay demirin içerde kalmasını, havayla veya suyla temas edip paslanmasını önlüyor.

Çevrimdışı murat

Murat hocam pas payı başka bir şey. Mesela diyelim bir kolonun demirini ördün. O kolona kalıp yaparken o kalıp demire sıfır yapışık olmuyor. 2 cm kadar pay var kalıpla demir arasında. Dolayısıyla kolonun en dış tabakası 2 cmlik beton tabakayla kaplanıyor. Buna pas payı diyorlar. Cunku bu pay demirin içerde kalmasını, havayla veya suyla temas edip paslanmasını önlüyor.
çok güzel anlatmışsın.

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı murat

MMA ismail de sezginde kalp kırmaz onların atışması foruma eğlence katıyor burası BEŞİKTAŞ platformu burda herşey BEŞİKTAŞLIYA yakışır bi şekilde oluyor :D

Sezgin abi bunlari bana soylemis olsaydi kalbim kirilirdi ve bloklama sistemi olsaydi kendisini bloklardim dogruya dogru

Ayrica atismadan gecti is ismaip abi eyvallah demisken sezgin abi hala usteliyo bence bu forumda birileriyle benden cok tartisan yoktur heralde

Konustuklari konu ne olursa olsun saygili tartissinlar yoksa herkese imzamdakini hatirlatirim kalp kirmaya gerek yok
mustafa ikili diyaloğa dahil olma.sonuçta ismail admin.gerek görmüyor demekki yetki kullanmaya.diyalog sert ama saygısızca demeyelim.kimsenin birbirinin kalbini kırmasına izin vermeyiz.sen sükunetini koru.

Rica ederim Sezgin :) Bak son kez söylüyorum ben obitaş'a hiçbir zaman hızlı demedim demem de çünkü çalışan sayısı kısıtlı  :)
Yarın geliyor musun toplantıya Sezgin?

Çevrimdışı Burak2

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Burak2

Sezgin seni kırdıysam sen de kusura bakma. Biz yakın zamanda kanka oluruz senle bundan hiç şüphem yok. Mustafa haftasonu toplanti olsa gelebilir misin ?

Çevrimdışı BJK_SU

MMA siz de bana kırılmayın lütfen herkes mutlu huzurlu uyusun mubarek gecede. (iç ses: Nasıl Beşiktaşlıyız biz ergen kızlar gibi olduk kırılmak ne a...)
BjK Rh+

MMA

• Ziyaretçi

Murat abi mesajlarini gormemistim
Ayrica senin sozunu dinlemedigimi saniyosan yaniliyosun abi yoksa hala wowda olurdum bari sen bunu bana deme

Çevrimdışı Burak2

bence buraya dürtme butonu konullmalı  :P

Çevrimdışı Enes Ö

Şu inşaat ağustosta bitse bile çatının bekleniceğini anlayamıyan insanlar var.

Hala yeni sezona yetişmemesini obitaşa bağlıyanlar..

Bol bol kitap okuyun okuduğunuzu anlamada yardımcı olur

Kalın sağlıcakla. İyi geceler :)
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2014, 03:33:07 Enes Ö ]

Etiketler: