Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316591 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

yok o teli görmüştüm temel resimlerinde :)
@SaLVaDoR sorunca arayıp buldum fotoyu

Ben o parıltıyı göremedim ama evet parlayan o şeyin rabis teli olma ihtimali yüksek. :) :super:

Çevrimiçi murat

Yeni sezon formalarimiz basına sızmış

Yeni sezon formalarimiz basına sızmış

formalarmı kötü çekimmi kötü çözemedim?toplantı iki gün sonramıydı?

Çevrimdışı idil

Formaları beğendim... Ama çubuklu formamızın olması lazımdı... Bence bir kulübün klasik formasının olması lazım...Bizimde çubuklu forma...

Kesinlikle....resmen çubuklumuza sahip çıkamıyoruz.....
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Değişiklik yapmayı fantazi yapmakla karıştırmamak lazım. Fantastik bişey olsun diye zorlamaya gerek yok.  Omuzlardaki kırmızı şeritli siyah formayı beğenmedim. Kırmızı formayı beğendim ama...

Çevrimdışı Tolga

Değişiklik yapmayı fantazi yapmakla karıştırmamak lazım. Fantastik bişey olsun diye zorlamaya gerek yok.  Omuzlardaki kırmızı şeritli siyah formayı beğenmedim. Kırmızı formayı beğendim ama...
hocam siyah forma üzerindeki şeritler kırmızıdan daha çok turuncuya yakın gibi ben öyle gördüm fotolardan en azından
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brci

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

tek beğendiğim kırmızı oldu adam gibi bir forma yapmak neden bu kadar zor anlamıyorum. Bu sene vodafone ile formalar güzelleşecek diye umuyordum ama yanılmışım.

Çevrimdışı sallapati

siyah forma güzel..

kırmızı ve beyaz forma vasatın altı..

geçen seneki süper formalarımızdan sonra bu seneki kırmızı ve beyaz forma bizi 10 yıl geriye götürmüş

Çevrimdışı kara_kartal

Yalçın Ayhan Transferinden vazgeçilmiş onu da alamadık madem neden ingiltereye uçak parası ödediniz be kardeşim ya YETER YETER

Çevrimdışı sallapati

Yalçın Ayhan Transferinden vazgeçilmiş onu da alamadık madem neden ingiltereye uçak parası ödediniz be kardeşim ya YETER YETER
abartma abi istersen.. burası haber1903 değil

Çevrimdışı FARUK

30 dk kadar önce
foto arıyorum konu dağılsın diye :)

Çevrimdışı kara_kartal

abartma abi istersen.. burası haber1903 değil

Ama bu kaçıncı kardeşim ... 1 değil 2 değil er transfer alengirli geçiyor...Sonra neden 3 bin kombine sattık..Tamam Yalçın kaliteli bir futbolcu olmayabilir. Fakat neden kampa kadar götürüyorsun adamı...Türkiyeki günlerin boşa mı gitti...Hani önceden ayarlanacaktı herşey ...BU transfer döneminde birşey anladım...Önder Özen yıl boyu hiç çalışmamışlar...Yada çalışmış yönetim kabul etmiyor..O zaman Önder Özene ne gerek var? Ben olsam önder özenin yerinde istifa ederdim...

Çevrimdışı CanEmre

30 dk kadar önce
foto arıyorum konu dağılsın diye :)
yeni açıkta bir parça daha grobeton atılmış yanlış görmüyorsam. gro beton atılmamış 2 parrça yer kaldı o halde yeni açıkta  :claps:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Burak2

Ama bu kaçıncı kardeşim ... 1 değil 2 değil er transfer alengirli geçiyor...Sonra neden 3 bin kombine sattık..Tamam Yalçın kaliteli bir futbolcu olmayabilir. Fakat neden kampa kadar götürüyorsun adamı...Türkiyeki günlerin boşa mı gitti...Hani önceden ayarlanacaktı herşey ...BU transfer döneminde birşey anladım...Önder Özen yıl boyu hiç çalışmamışlar...Yada çalışmış yönetim kabul etmiyor..O zaman Önder Özene ne gerek var? Ben olsam önder özenin yerinde istifa ederdim...
kesin açıklama yapılmadan neden herkes aşırı sinir gösteriyor. cevabını vereyim yd travması hala geçmedi..

yalçın görüşmeye gitmiş ingiltereye ve önder özen ile konuşup geri dönmüş hepsi bu deniyor. ne tazminat var ne sözleşme. bi önceki transfer komitesinin görüştüğü oyuncuymuş

twitter da bu var şimdilik

Çevrimdışı sallapati

abi çok büyük yükün altına girdiler para az.. Önder Özen kısmına katılıyorum.. Önder Özen in bir numarasını görmedim daha ben.. stajyer gibi resmen adam

Çevrimdışı Enes Ö

Hayırlı iftarlar,
Yeni kalıpçı ekibi geldi.
Bayrama kadar sayı 15,sonrası 30 35 emekçi daha gelicek..
Neden 15 bayrama kadar;ramazandan dolayı

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Hayırlı iftarlar,

toplam kaç işçi  var şimdi obitasta

Çevrimdışı sallapati

Hayırlı iftarlar,

sadece obitaşa mı 50 kişi daha katılacak?

Çevrimdışı FARUK

Hayırlı iftarlar,

teşekkür ederiz güzel haber

Çevrimdışı mert_

hocam anlamak istemiyor musunuz? transfer konusu da var, önder özen konusu da var, bilic konusu da var neden ısrarla bu başlık? siz yönetime kızgınsınız diye insanlar stadı takip etmesin mi? iki dakika huzur içinde stadımızı hakkında konuşulmasın mı? bir olur iki olur üç olur ama sürekli bu şekilde konu dağıtılmaz ki hocam. lütfen biraz anlayışlı olalım hocam.

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimiçi murat

Hayırlı iftarlar,

sorun obitaşa giren işçi sayısı değil çıkan işçi sayısı.onlar gelene kadar eldekleri bağlayın en azından kaçamasınlar :D

Hayırlı iftarlar,

:claps:

Etiketler: