Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8341664 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı izorlu85

Obitaşın testere kirişleri cillop gibi hiç prekast koymayalım o zaman  :) :)
Evet gidip selfie yapmak obitaşın kirişleriyle hatıra kalır bize

sezgin hocam şöyle yapalım obitaşçılar yeni açıkdan bilet alsınlar maça çiçekleri destekleyen kapalı ve eski açıkdan  :D:D:D:D:D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ugurkartalizma

Çevrimdışı Thuggie

Stadin ici ana baba günü, gündüz vakti bu kadar hareketli degil  ;D

Çevrimdışı Deniz

Uyumam lazım ama canlı yayın hareketli gidemiyorum ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cccilluminaticcc

Çevrimiçi Darkeagle

BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı ALI RIZA

şimdi prekast kamyonlar gelse tam eğlence olur..!

Çevrimdışı izorlu85

sezgin hocam şöyle yapalım obitaşçılar yeni açıkdan bilet alsınlar maça çiçekleri destekleyen kapalı ve eski açıkdan  :D:D:D:D:D
Isteyen istediği yerden alsın ben yeni açıktan almam onu biliyorum sırf obitaşta gıcıklığımdsn almam aktar otursun gzl kirişlerin üstüne biz eski açıkta dandik kirişlerin üstünde otururuz

Hep beraber eski açıktan alacağız zaten, orda yan yana otururuz Sezgin :)

Çevrimdışı keremfrat1

yeni açıktaki toprağı sonradan getirdiler zaten rampa için bitirmeleri gerek artık heralde bitecek bu gece bonservisi elindeymiş yeni açık hafriyatın :)
efe abi bugun uykusuz bı gece olucak hem beton var önumuzde hemde hafrıyat geldı bıde yenı açık bugun bıterse allahtan başka bişey istemem :) yarın gelıcenmı abı tanışırız inşallah gelırsen ;D

Çevrimdışı Deniz

bunu ilk kez gördüm.isimden kazanıyor bu stad..

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Efe

baya trafik sıkışık beton mikserleri seri hareketler yapıyo hafriyatçılarda karşılık veriyor  8)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

@Szgn_26
orda ben hiç bir Beşiktaşlıyı bloklamadım
taki son güne kadar ;D
Beşiktaşlı olduklarına inandığım kişilere tahammülüm var
banlama ve - + mekanizmasını sevmiyorum herkese açık forumlarda olabilir ama
burası herkese açık değil Beşiktaşlı kardeşlerimizinde gururunu kırmayalım
böyle şeylerle
Ben blokladım 3-4 kişiyi aktar hariç diğerleri Beşiktaşlı değildi ztn ondan blokladım aktarımda obitaş savunuculuğundan gına geldi baktım olacak gibi değil blokladım sonra bı mesajını merak ettım kaldırdım baktım obıtastan vazgeçmiş savunmuyor bı daha bloklamadım şu an olsa anında bloklarım
sezgin aç kalsa obitaşın elinden bir tas su içmez :D

Çevrimdışı karakartalım

Yıl 1452. Ne Çiçekler var ne Obitaş var ne teknoloji var, 90 günde 30 dönüm araziye koca Rumeli Hisar'ı dikiliyor. Sayısız deprem felaket vs..Üstünden 562 sene geçmiş dimdik ayakta! Boşuna tartışıyorsunuz o mu bu mu diye, al Çiçekler'i vur Obitaş'a. Uzay üssü mü kuruluyor stadyum mu anlamadım çıt kırıldım çalışıyorlar vesselam (Osmanlıyı sevmemekle birlikte inşaa konusunda şu anki dönemden çok ileride olmalarını taktir ettim şimdi)
osmanlı çok çok iyidi ama selçuklu ondan daha sağlam yapıyodu memlüklülü türk devleti daha estetik osmanlı bunların ikisinide aldı yapı tekniğinde ve orda gördük temele işeeyen işçiyi osmanlıda temele dualar allahın ismi konuyodu o yapı yıkılırmı bizde ise işçi yani demek bile istemiyorum. osmanlının düşünce büyüklüğü diyer tüm fiziki yapılarına tesir etmiştir allah ceddimizden milletimizden razı olsun...
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ugurkartalizma

şu yeni açığıda yakından görebilseydik bi orası da ana baba günü  :-\

Çevrimdışı BJK_SU

BjK Rh+

Çevrimdışı Szgn_26

Isteyen istediği yerden alsın ben yeni açıktan almam onu biliyorum sırf obitaşta gıcıklığımdsn almam aktar otursun gzl kirişlerin üstüne biz eski açıkta dandik kirişlerin üstünde otururuz

Hep beraber eski açıktan alacağız zaten, orda yan yana otururuz Sezgin :)
Allah muhafaza bşy olmasın sonra aktar oradaki kirişler bozuktu ya hani sakata gelme sonra obitaşın mimar Sinan kirişleri dururken

Çevrimdışı Efe

son olarak yeni açıkta hafriyat durdu eski açıkta iyi hafriyat var yeni eski açıkta beton şov sürüyor yarın iş var ben yatar  8)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

maç anlatır gibi anlatasım geldi :D
yeni açık tarafından yüklenen  hafriyat kamyonları kantara gitmk için sol kanattan hızlı şekilde geliyor ancak beton mikseri sert bi defans yapıyor. hafriyat kamyonu sellektör yaparak geçmeye çalışıyor sağ kanatta fışkırtıcı büyük bi istahla deniz tarafında ki tribünlere doğru yükleniyo :D
 yeni açıkda hareketlilik son hızı ile sürüyor. sakatlanan hafriyat yerde yatıyor kamyonlar onu saha içinden almak için sıraya dizilmiş :D evet yeni açıkda bi fışkırıtıcı daha atağa kaltı tribünlere oynuyorlar bu gece :D

Çevrimdışı murat

necmi abiye bir soru sorayım.beton atılmadan demirlerde hafif ps olması iyidir gibi bir teori var.katılıyormusun.mustfanın bu gün çektiği videoda eski açıktaki demirleri yıkıyorlardı.sanırım bu nedenle yıkanıyordu.birde bu paspayı dedikleri bu işlemmi? yoksa başkabirşeye mi deniyor?

Çevrimdışı Deniz

Ben yatıyorum beyler sohbetinize doyum olmuyor.Hepinize iyi geceler.Sezgin kardeşim sen de biraz daha sakin ol Obitaş aylardır hepimizi sinir ediyor ..

Günün anlam ve önemine uysun  :)

Çevrimdışı Efe

hafriyatı numaralı tarafına boşalttı bi kamyon buda dip not olsun ;D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BJK_SU

Yıl 1452. Ne Çiçekler var ne Obitaş var ne teknoloji var, 90 günde 30 dönüm araziye koca Rumeli Hisar'ı dikiliyor. Sayısız deprem felaket vs..Üstünden 562 sene geçmiş dimdik ayakta! Boşuna tartışıyorsunuz o mu bu mu diye, al Çiçekler'i vur Obitaş'a. Uzay üssü mü kuruluyor stadyum mu anlamadım çıt kırıldım çalışıyorlar vesselam (Osmanlıyı sevmemekle birlikte inşaa konusunda şu anki dönemden çok ileride olmalarını taktir ettim şimdi)
osmanlı çok çok iyidi ama selçuklu ondan daha sağlam yapıyodu memlüklülü türk devleti daha estetik osmanlı bunların ikisinide aldı yapı tekniğinde ve orda gördük temele işeeyen işçiyi osmanlıda temele dualar allahın ismi konuyodu o yapı yıkılırmı bizde ise işçi yani demek bile istemiyorum. osmanlının düşünce büyüklüğü diyer tüm fiziki yapılarına tesir etmiştir allah ceddimizden milletimizden razı olsun...
İman kuvveti diyorsunuz yani :) Demba Ba gelir inşallah iman kuvvetiyle şampiyon da oluruz
BjK Rh+

Etiketler: