Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8322706 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı heart

twitter'da böyle bir forma dolaşıyor
düğünümde giyerim okadar yani  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
hatırladığım kadarıyla bu fotoğraf chelsea'ye transfer olduğunda çekilmişti. bizim formanın yerinde chelsea formasını tutuyor normalde. o formayıda muhtemelen bizimkilerden birisi yapmıştır. bizde sakat çok.  :)
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

resmin orjinali bu anlaşmış olabiliriz ama resim fake
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

Mabet Demba Ba hayırlı olsun dedi.Şu kulübün çatısında çalışan tek adama güvenirim o da Mabet  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı brci

resmin orjinali bu anlaşmış olabiliriz ama resim fake

yakası çok kötüydü zaten  :lol:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı brci

phoshop bile olsa forma 10 numaraydı

tasarım güzeldide armanın küçük oluşu ve yakayı içime sindirememiştim haaa alırmıydım koşa koşa tasarım harikaydı ;)

Çevrimdışı Deniz

tasarım güzeldide armanın küçük oluşu ve yakayı içime sindirememiştim haaa alırmıydım koşa koşa tasarım harikaydı ;)
arma küçük olacak zaten bu sene.Formaları yapan adam 1 ay öncesinden açıkladı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

arma küçük olsun kafamız kadar arma insanların gözüne sokar gibi...! ideal arma boyutu olsun

Çevrimdışı brci

arma küçük olacak zaten bu sene.Formaları yapan adam 1 ay öncesinden açıkladı

büyük arma çok güzel duruyodu  :alala:

Çevrimdışı Deniz

büyük arma çok güzel duruyodu  :alala:
Beşiktaşın her türlü güzel arması  :ok:

Çevrimdışı Deniz

Hibrit çim konusunda bir gelişme var mı beyler?Kesin mi?çatının şeffaflık işine dönmesin sonra?  :alala:

Çevrimiçi Necmi

twitter'da böyle bir forma dolaşıyor
düğünümde giyerim okadar yani  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
transfer başlığına baksaydın fotoshop olduğunu anlardın

Çevrimdışı ekesicil

eski acik üst kata ne zaman beton dökülcek? kac gündür hazir bekliyor orasi

Çevrimiçi Necmi

Keşke heyecan yapıp burada paylaşımda bulunmasaydım. Utanç kaynağı oluverdik birden. Hayatımda böylesine saçmalamalara daha ne kadar denk gelirim bilmiyorum ama mesajları silin. Zira eyleme geçmek ile eylemi dikte etmek sizi faşizan tavrınızdan kurtarmaz!. Transfer bölümünde de paylaşımda bulunuyorum, ayrıca şu yazdığım transfer hikayesi haber niteliğinde değil heyecan paylaşımı gibi birşeydi. Bravo tiksindirdiniz iki dakika da buradan. @Necmi
ne demek istediğini anlamadım :alala:  @blitz

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Hersey tamam da bizim sağ beke alacagimiz adam Türk olcak bide türkiyede kac tane sağ bek varki Beşiktaşımızda oynamayi hak eden

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Hersey tamam da bizim sağ beke alacagimiz adam Türk olcak bide türkiyede kac tane sağ bek varki Beşiktaşımızda oynamayi hak eden
yanlış sayfadasın hocam

Çevrimdışı okilic

@bjk_mabet ya hep son soru diyorum ama  :lol: :lol: :lol: aklima geleni yaziyorum angarya geliyosa sen affet :) Bu lansman gorsellerinde alt kat ve ust kat arasinda digital reklam panolari gozukuyordu bu gercek olacakmi ?

Bunu mabete sordum ama bileniniz yokmu ? @Necmi

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yeminle internetten haber ve yorum okumak haram oldu. genel sitelerde renkliler, Beşiktaş sitelerinde Fikret Ormanı aşağılamalar küfretmeler. Bazen diyorum ki biz gerçekten Firet Orman'ı hak etmiyoruz. Serdar Bilgili'yi bezdirdiler, aynı taktiği Fikret Orman'a uyguluyorlar.:(
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Yeminle internetten haber ve yorum okumak haram oldu. genel sitelerde renkliler, Beşiktaş sitelerinde Fikret Ormanı aşağılamalar küfretmeler. Bazen diyorum ki biz gerçekten Firet Orman'ı hak etmiyoruz. Serdar Bilgili'yi bezdirdiler, aynı taktiği Fikret Orman'a uyguluyorlar.:(
beşiktaş sitelerinde yorum okumayı bırakalı çok oldu okurken bunlar neyin kafasını yaşıyor diye düşünüyordum

Çevrimiçi Necmi

@bjk_mabet ya hep son soru diyorum ama  :lol: :lol: :lol: aklima geleni yaziyorum angarya geliyosa sen affet :) Bu lansman gorsellerinde alt kat ve ust kat arasinda digital reklam panolari gozukuyordu bu gercek olacakmi ?

Bunu mabete sordum ama bileniniz yokmu ? @Necmi
olacağı söylenmişti ama bilinecek bir soruda değil ona kadar sırada daha neler var :D

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi hibrit çim kesin mi?Çatı işine dönmesin?

Çevrimdışı okilic

olacağı söylenmişti ama bilinecek bir soruda değil ona kadar sırada daha neler var :D

Abi oyle deme ya. Digerleri oluyor iste. Stad bitisi asagi yukari belli Nisan falan, Kapasite belli sayilir 47 48 bin civari, Cati isi belli oldu ... Artik detaylar kaldi. 360 skorboard olmayacaksa bile bu panolar ambiyansi cok olumlu etkiler. Stadimiz bitiyor mabetin verdigi bilgilerden bile az cok onumuzdeki sezon disarda olacagimiz anlasildi. skorboardi ocak ayinda konusalim dedi cati icin Aralik ocak dedi parca montaji vs 3 ay surer dedi sampiyon olursak son macimizi orda oynariz olamazsak seneye acariz gibi geliyor bari bunlari konusalim  :evillol: :evillol:

Vodafone Arena 13.07.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Konusu: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi hibrit çim kesin mi?Çatı işine dönmesin?
çatı işinde ne var :alala: ne söylendiyse o yapılıyor

Etiketler: