Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8326804 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ikay yusuf

durmadı  sadece yavaşladı biraz bayramdan sonra ay başı tam kapasite çalışma başlar yine umutsuzluğa kapılmayın stad bitecek er yada geç önemli olan bizim destek olmamız ve bitişini sağlamamız
e transfer yok gazetelere bakilmiyor..bir tek stad vardi simdi time laps'ye de bakamiyom..ilerlemiyo..daha nasil sikinti olmasin..catliycaz..
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Efe

bu arada yeni açıkta tabla betonu atılıyor onu atlamışız  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

orası biraz zor görünüyor mali yönden de sıkıntı var şirketlerde de problemler var 2 ileri 1 geri gidecek gibi görünüyor aralık sonu kaba biter son tahminimdir dahada sormayın  :icool:
hocam sen ekim sonundan aralık sonuna iyi atladın he valla bravo :D

Çevrimdışı Efe

bende kaçayım yarın pazar işler yoğun olur iyi geceler :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hocam sen ekim sonundan aralık sonuna iyi atladın he valla bravo :D

napalım atlatanların su koyvermesi bu yapacak bişey görünen köy kılavuz istemez ekim sonu bitirsinler göbek atarız stadın yanında :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Benim anlayamadığım nokta şu beyler, genelde sirketlere odaklanılmış veya stad genelinde ki aşırı yavasliktan bahsedilmemis. Başkan en başında agustos diyip duruyordu. Hadi eyvallah motive amaçlı deadline süresini falan erkene cekersin ki maks seviyede verim almaya calış, ki ağustosa yetismeyecegi aşikardı. Yalnız agustosta komple bitebilecegini öngördüğün bu yapının daha adam akıllı kaba inşaatı yarılanmamış ve öngördüğün tarihle nerdeyse arada 1 sene fark olacağı konusuluyor. Şimdi benim sormak istediğim başkan burda bize yine boş bi umutmu aşıladı? Yoksa sirketlerde cidden inanılmaz bi yavaşlık mı var?

Çevrimdışı Anıl

İsmail abi düşüncelerine katılmasam da ALGI yı mükemmel yönetiyorsun. Ama senin bu kadar içeride olanları bilmene rağmen Obitaşa çiçeklerden hızlı demen beni gerçekten çok şaşırtıyor  :alala:

Çevrimiçi Necmi

En kötü şey tabi güven yitirilmesi, sonuçta haftalarca çivi bile çakmadıkları oldu fakat çalıştıklarında da hızlı iş yapıyorlar. Sonuçta 19,000 metrekare iş yapmışlar. Bu konuyu fazla uzatmaya gerek yok artık öyle ya da böyle yapılıyor stadımız. Aslında baktığımız dünya standartlarında bir hızda yapılıyor diyebiliriz. Fikret Orman bizleri çok büyük beklenti içerisine soktu iddialı söylemleriyle, kendi açısından bu söylemler mantıklı olabilir fakat bizler de biraz kendimizi kandırmış olduk :)
Kesin olan birşey varki muhteşem bir stadyum yapıyoruz, keyfini sürelim  :tabe:
aslında doğrusun firmaları bir kenara bırakıp işin zevkini çıkartmak lazım
iş ilerlediği sürece sorun yok bittiği zaman biter ben kendimi zaten seneye olimpiyata hazırladım :D
hiç olmazsa zevkine varalım

Çevrimdışı ALI RIZA

orası biraz zor görünüyor mali yönden de sıkıntı var şirketlerde de problemler var 2 ileri 1 geri gidecek gibi görünüyor aralık sonu kaba biter son tahminimdir dahada sormayın  :icool:
o hoo herkes bana sormayın diyor :) Başkana sorsak 5 kelimesinden 4 yalan dolan iftira 1 tanesi şüpheli preze başkan :) demek geliyor diyemiyorum...!
@Necmi abi sormak lazım Stadın bilgi bankası  :busted_cop:  Gençler Necmi abi sorular sorun :)

İsmail abi düşüncelerine katılmasam da ALGI yı mükemmel yönetiyorsun. Ama senin bu kadar içeride olanları bilmene rağmen Obitaşa çiçeklerden hızlı demen beni gerçekten çok şaşırtıyor  :alala:

Obitaş'ın çalıştığı gün sayısı belli yaptığı iş belli,
Çiçeklerin çalıştığı gün sayısı belli yaptığı iş belli,

Her iki tribünde de yaklaşık 3 ay geç başlamasına rağmen obitaş çiçeklerden daha çok iş yapmış. Bunu ben değil rakamlar söylüyor.

Çiçekler eski açık ve kapalıyı yaptığı gibi obitaş da yeni açıkla beraber numaralıya başlamış olsaydı adaletli bir kıyaslama yapabilirdik.
Sizlerin hatası çiçeklerin 2 tribünü ile obitaş'ın tek tribününü kıyaslamanız.
Çiçekler 2 tribün için para alıyor ve eleman çalıştırıyor. Obitaş tek tribün için.
Obitaş numaralı inşaatını almış olsaydı orası için de extra para alacak ve extra eleman çalıştırıp extra metrekare iş yapmış olacaktı.

Bu adaletsizliği yapıp gene de çiçeklerin 2 tribünü ile obitaş'ın tek tribününü kıyaslayalım;

Obitaş 19,000 yapmış çiçekler 33,000. Obitaş çiçeklerle aynı anda işe başlamış olsa aşağı yukarı 27,000 metrekare iş yapmış olacaktı.

Çevrimdışı sahinnd

Abiler bu stad bjk de neleri değiştirir sizce ?
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı mert_

Zaten sorun hızlılık veya yavaşlık değil bu saatten sonra sonuçta kaba inşaat aynı zamanda biter
firmalarıda mükayese etmek doğru değil her firmayı kendi işinde eleştirmek gerekiyor
mesela obitaş tek yüz perdeleri ve kolonları çok hızlı yapabiliyor aslında kalıpçısı olsa
çiçeklerden daha hızlı olabilirdi ama neticeye bakınca iyi niyet göremiyorsun oda insanda
tepki duymasına neden oluyor çiçeklerinde gerçek performansı numaralıda ortaya çıkacak
eski açık karmakarışıktı hızını bile anlayamadık içerde merdivenler çekirdek perdeler
asansör gibi çok detay vardı ve sıkışık alanda çalışıyorlar numaralıda alan dahada sıkışık eğer
duvarlar ytong değilde çekirdek perde olacaksa vay hallerine derim

evet necmi hocam, senin ve sezgin hocamın da söylediği gibi hız meselesinden ziyade obitaş işi başarıyla tamamlayacağına dair güven vermiyor. neyse hayırlısı bakalım :)

Çevrimdışı Deniz

Uyuyacak varsa beklesin güzel 2 tane gif geliyor  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimdışı quentine83

deniz uyumuyorum bekliyorum ...merak ettim gifleri..
İsmet Yarkın ONUR

Hürmetler beyler, iyi geceler  :)
Hareketli bir akşam oldu  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Her iki tribünde de yaklaşık 3 ay geç başlamasına rağmen obitaş çiçeklerden daha çok iş yapmış. Bunu ben değil rakamlar söylüyor.
Çiçekler eski açık ve kapalıyı yaptığı gibi obitaş da yeni açıkla beraber numaralıya başlamış olsaydı adaletli bir kıyaslama yapabilirdik.
Çiçekler 2 tribün için para alıyor ve eleman çalıştırıyor. Obitaş tek tribün için.
Obitaş numaralı inşaatını almış olsaydı orası için de extra para alacak ve extra eleman çalıştırıp extra metrekare iş yapmış olacaktı.
Bu adaletsizliği yapıp gene de çiçeklerin 2 tribünü ile obitaş'ın tek tribününü kıyaslayalım;
Obitaş 19,000 yapmış çiçekler 33,000. Obitaş çiçeklerle aynı anda işe başlamış olsa aşağı yukarı 27,000 metrekare iş yapmış olacaktı.
Obitaş yanayım ama böyle bir durumda Obitaş çalıştıgı alanda extra para almadan da ihale sürecide verdiği miktar ücretini bile çalıştırdığı işci sayısı ile işe ne kadar azimsiz başlamasıydı...! bunu göz ardı etmeyelim...! rampa vs diyeceksin ama rampaya gelene kadar işini yükselt katlarını çık kolonlarını dik sana kimse birsey demez rampa indiğinde sen açılan yerler temel atar yükselirdin...! Şimdi açılan yere beton atıldı diye sevinmesin...!

Çevrimdışı Anıl

İsmail abi tamam güzel diyorsun da, Çiçekler başlayalı 6,5 ay oldu. Ve başlangıçta kaç işçisi varsa hala aynı sayıda var ve o sayı 3 tribüne bölünmüş durumda şuan. Çiçeklerin eski açıkta çalıştırdığı işçi kadar Obitaşın toplam işçisi olmadı şu güne kadar. Bizde çok bişey istemiyoruz ki obitaştan. Betonladıkları yere ertesi gün kolonu dikip gecesinde kalıplayıp betonlasınlar. Yoksa bu staddan önce kim biliyodu Obitaşı Çiçekleri. Ama eğer Numaralı Yeni açıktan önce biter de kaba inşaatın bitişini Obitaş geciktirirse eğer ayıptır yani. Şu öğrenci halimle harçlıklarımdan biriktirip kombine aldım. Stadın gecikmesine hangi firma neden oluyorsa(kulübün sağladığı imkanlar dışında) hakkımı helal etmiyorum ben  :dont:

Çevrimdışı Thuggie

Sansal Büyüka ne zaman biterse kendimi asarim demisti? Agustos ayi için mi öyle demisti? Adam hakli cikacak diye içim gidiyor

Çevrimdışı Anıl

Sansal Büyüka ne zaman biterse kendimi asarim demisti? Agustos ayi için mi öyle demisti? Adam hakli cikacak diye içim gidiyor
29 ekim için demişti ama 29 ekimde kaba bile bitmeyecek malesef  :by2:

Çevrimdışı Deniz

Eski açık 1 aylık değişim:

Yeni açık 1 aylık değişim:

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

Nat geo'da Wembley inşaatının ayrıntıları.. şimdi:)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Evet, Fikret Orman kendine göre haklı nedenlerle ağustos ayı dedi fakat eminim o da en başından beri biliyordu aslında ne zaman bitip bitmeyeceğini. Verdi gazı bize biz de yetişmeyince baya bir gerildik baksana obitaş çiçekler meydan muharebesi yapıyoruz  :evillol:
Hepimiz kardeşiz, kardeşlerim abilerim benim, iyi ki varsınız  :tabe:

Çevrimdışı sahinnd

Etiketler: