Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8332838 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

facit i nerden bilsinler. :D
bunasıl bir alıntı şekli :alala:
kırk yıl uğraşsam yapamam
facit kullanmaktan daha zor :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Geovani

inşaat işiyle stadı takp etmekle haşır neşir oldum fakat şunu anlayamıyorum neden ramazan ayında çalışan sayımızda azalma oluyor bu sektörde işler böylemi oluyor ya da böyle oluyorsa neden şirketler buna önlem almıyor? Günlerin uzun olduğu ivmelenme yaşayacağımız zamanda aksine düşüş oldu !! birçok insan ramazanda çalışıyor buna bende dahil ama senelerdir böyle bişey yaşamadım...Bayramları falan anlıyorum çalışanlar aileleriyle beraber olmak ister ama koca ramazan bu bana çok saçma geliyor...Dünyanın bir çok yerinde Türk firmaları stat inşa ediyor ben bir ay ailemi görücem  türkiyeye gidiyorum diyormu acaba?
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi murat

bunasıl bir alıntı şekli :alala:
kırk yıl uğraşsam yapamam
facit kullanmaktan daha zor :evillol:
alıntı yap sonra yanlışlıkla alta geçmek yerine quotenin parantezini sil sonra geri git birdaha alıntı yap oluyor.ben çokça yapıyorum sona siliyorum vs.bunu görmemişim :evillol:

Çevrimiçi murat

inşaat işiyle stadı takp etmekle haşır neşir oldum fakat şunu anlayamıyorum neden ramazan ayında çalışan sayımızda azalma oluyor bu sektörde işler böylemi oluyor ya da böyle oluyorsa neden şirketler buna önlem almıyor? Günlerin uzun olduğu ivmelenme yaşayacağımız zamanda aksine düşüş oldu !! birçok insan ramazanda çalışıyor buna bende dahil ama senelerdir böyle bişey yaşamadım...Bayramları falan anlıyorum çalışanlar aileleriyle beraber olmak ister ama koca ramazan bu bana çok saçma geliyor...Dünyanın bir çok yerinde Türk firmaları stat inşa ediyor ben bir ay ailemi görücem  türkiyeye gidiyorum diyormu acaba?
iş korkusu yok.nasılsa buradan çıksa başka yerde işe başlar.hele kalıpçıysan bağlasan durmuyorlar (özellikle obitaşta).türkiye inşaat sektörüyle büyüyor.iş imkanı çok.yazın adam köyüne gitse birisinin çatısını birinin duvarını yapar yine geçinir.baret soran yok ceza veren yok.çoluk çocuğunun yanında.malesef sen işini bıraksan memleketinde işini devam ettirme şansın yok.

Çevrimdışı Geovani

Çevrimdışı Gokhan_1903

iş korkusu yok.nasılsa buradan çıksa başka yerde işe başlar.hele kalıpçıysan bağlasan durmuyorlar (özellikle obitaşta).türkiye inşaat sektörüyle büyüyor.iş imkanı çok.yazın adam köyüne gitse birisinin çatısını birinin duvarını yapar yine geçinir.baret soran yok ceza veren yok.çoluk çocuğunun yanında.malesef sen işini bıraksan memleketinde işini devam ettirme şansın yok.

haklısın ama koskoca Türkiye'de çalışacak 500 kişi bulamıyorlar mı  :iquestion:

Çevrimdışı Sedat_BJK

gidişleri sessiz oldu, dönüşleri muhteşem olur inşallah. Allahtan bayram tatili kısa.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Necmi

@muratkaya murat o zaman şirketlerde hata var
hata yok çaresiz kalıyorlar
şantiyede işçi çalıştırmak başka hiç bir sektöre benzemez hele birde kaba inşaat değilde
daha kalifiye eleman gerektiren ince işlere girdiğinde gör şimdi baret takmayanın işine son
veriliyor ince işlerde yapsınlarda göreyim :evillol: adamı gönderdiğin zaman yerine koyamazsın
işten çıkartmak adama değil sana ceza olur bir kişiyle ters düşersin bütün ekip gider

Çevrimdışı Gokhan_1903

hata yok çaresiz kalıyorlar
şantiyede işçi çalıştırmak başka hiç bir sektöre benzemez hele birde kaba inşaat değilde
daha kalifiye eleman gerektiren ince işlere girdiğinde gör şimdi baret takmayanın işine son
veriliyor ince işlerde yapsınlarda göreyim :evillol: adamı gönderdiğin zaman yerine koyamazsın
işten çıkartmak adama değil sana ceza olur bir kişiyle ters düşersin bütün ekip gider

@Necmi abi baret konusunda şaka yapıyorsun dimi ?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Gokhan_1903

yoo çok ciddiyim takmazlar
yok yani baret takmayanı işten çıkarmaları konusunda

Çevrimiçi Necmi

bir şantiyede en kolay şey işi yapmaktır
başka şeylerle uğraşmaktan işe odaklanamazsın
bütün günün hatta gecen teyakkuz halinde geçer
hele şantiyede işçi yatırmak çok zordur mesai biter evine gider rahatlarsın
ama şantiyede oldumu bittiğinin resmidir. Helede başka firmalarda varsa
mesela bizim stad şantiyesinde bu iş çok zor birde kalifiye ustalar girmeye başladığında
cümbüş var şantiyedeki en büyük zaaf tepede disiplin olmamasıdır en alta kadar
yansır

Çevrimdışı Geovani

@Necmi abi böyle büyük projede bunların düşünülmesi lazımdı abi mabet geçen rakam vermişti 130 kişi ciddi bi rakam değilmi abi tamam emekçi arkadaşlarımız ama işsizlik rakamlarının yükseklerde olduğu bir ülkede biraz şımarıklık gibi geliyor

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Evet iş bulma korkusu yok inşaat sektöründe. Bir işçinin telefonunda mutlaka bir kaç farklı kalfanın telefon numarası bulunmakta. Birinden çıksa diğerine gidecek imkanı var. Ama ramazanlarda topluca memlekete gitme olayı olmaz. Bir kaç fire oluyor ama iş mutlaka devam eder. İstenilen verimi alamazsın ama yine de devam edilir. Gündüz işi akşama kayar. Akşamdan sahura kadar demir bağlanır kalıp yapılır. Sonradan tutulmak üzere ramazan ayı boyunca oruç tutmayan bir çok işçi oluyor. Yani ben hiç bir şantiyede şantiyecilik hayatım boyunca bayramlar haricinde memleketlerine topluca gitmek isteyen işçi görmedim. Geceleri vinç operatörleri için çalışmak sağlıklı olmuyor haliyle ama yeterince aydınlatma yaparsan çok da sıkıntı olmaz. İnşaatın kör noktaları sakıncalıdır akşamları çalışmak için. Bizim stat şantiyesinde operatörün göremediği kör nokta da yok. Ramazan ayı, inşaatın durması için bahane değil kısacası.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2014, 05:05:04 Sezgin Cengiz ]

Çevrimiçi Necmi

yok yani baret takmayanı işten çıkarmaları konusunda
ciddiyim tabiki iş güvenliği kurallarına uymayan işçiyi şantiyede tutmuyorlar kaç kişi çıkartıldı bu güne kadar

Çevrimdışı Gokhan_1903

Evet iş bulma korkusu yok inşaat sektöründe. Bir işçinin telefonunda mutlaka bir kaç farklı kalfanın telefon numarası bulunmakta. Birinden çıksa diğerine gidecek imkanı var. Ama ramazanlarda topluca memlekete gitme olayı olmaz. Bir kaç fire oluyor ama iş mutlaka devam eder. İstenilen verimi alamazsın ama yine de devam edilir. Gündüz işi akşama kayar. Akşamdan sahura kadar demir bağlanır kalıp yapılır. Sonradan tutulmak üzere ramazan ayı boyunca oruç tutmayan bir çok işçi oluyor. Yani ben hiç bir şantiyede şantiyecilik hayatım boyunca bayramlar haricinde memleketlerine topluca gitmek isteyen işçi görmedim. Geceleri vinç operatörleri için çalışmak sağlıklı olmuyor haliyle ama yeterince aydınlatma yaparsan çok da sıkıntı olmaz. İnşaatın kör noktaları sakıncalıdır akşamları çalışmak için. Bizim stat şantiyesinde operatörün göremediği kör nokta da yok. Ramazan ayı, inşaatın durması için bahane değil kısacası.
her ne kadar inşaat işinden anlamasam da bende böyle düşünüyorum. bence yavaşlamanın başka nedenleri var.

Çevrimiçi Necmi

Evet iş bulma korkusu yok inşaat sektöründe. Bir işçinin telefonunda mutlaka bir kaç farklı kalfanın telefon numarası bulunmakta. Birinden çıksa diğerine gidecek imkanı var. Ama ramazanlarda topluca memlekete gitme olayı olmaz. Bir kaç fire oluyor ama iş mutlaka devam eder. İstenilen verimi alamazsın ama yine de devam edilir. Gündüz işi akşama kayar. Akşamdan sahura kadar demir bağlanır kalıp yapılır. Sonradan tutulmak üzere ramazan ayı boyunca oruç tutmayan bir çok işçi oluyor. Yani ben hiç bir şantiyede şantiyecilik hayatım boyunca bayramlar haricinde memleketlerine topluca gitmek isteyen işçi görmedim. Geceleri vinç operatörleri için çalışmak sağlıklı olmuyor haliyle ama yeterince aydınlatma yaparsan çok da sıkıntı olmaz. İnşaatın kör noktaları sakıncalıdır akşamları çalışmak için. Bizim stat şantiyesinde operatörün göremediği kör nokta da yok. Ramazan ayı, inşaatın durmaması için bahane değil kısacası.
genelde oruç tutmazlarki ilk bir kaç gün yoğun olur bir hafta sonra gece sahura kalkanı arada bulasın
ramazanda öyle ciddi bir iş aksaması olmaz ama bayramlarda bağlasan kimseyi tutamazsın

Çevrimdışı Erdinç

burda wowdan atılmayanmı var takma kafana ordan atılmak bir onurdur :ok:

necmi abi ben wowdan atilmadan istifa ettim :) burasi varken w harfini klavyeden soktum attim  :super: :super:

Çevrimdışı Gokhan_1903

iş bitirme süreleri belli değil mi ? gecikme olduğu zaman kulübün herhangi bir yaptırımı yok mu ?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi böyle büyük projede bunların düşünülmesi lazımdı abi mabet geçen rakam vermişti 130 kişi ciddi bi rakam değilmi abi tamam emekçi arkadaşlarımız ama işsizlik rakamlarının yükseklerde olduğu bir ülkede biraz şımarıklık gibi geliyor
yok öyle deme hayatları çok zor çok ağır yorucu tehlikeli bir iş
işin gerçeğide az ücret alıyorlar beş lira fazla yövmiyeyi bulunca başka şantiyeye giderler
şımaracak durumda değiller hepsi gurbetçi

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

genelde oruç tutmazlarki ilk bir kaç gün yoğun olur bir hafta sonra gece sahura kalkanı arada bulasın
ramazanda öyle ciddi bir iş aksaması olmaz ama bayramlarda bağlasan kimseyi tutamazsın

Aynen. Buna rağmen iş yavaşlamasını konuşmak zorunda bırakıyorlar millete.

Çevrimiçi Necmi

necmi abi ben wowdan atilmadan istifa ettim :) burasi varken w harfini klavyeden soktum attim  :super: :super:
:evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Geovani

@Sezgin Cengiz Sezgin 130 gibi bi rakamdan bahsetti mabet anormal değil mi

Etiketler: