Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8332658 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

İftardan sonra herkese benden çay Botoksluya yok  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Necmi abi 16 Temmuzda buluşma olacak mı  :ssss:

Çevrimdışı A_Aydin

Ytonglar ve diğer malzemeler loca katlarına vinçlerle çıkarılıyor değil mi?Loca balkonuna ve üst kata prekast takılırsa onlar nasıl çıkarılacak ki?Seyirci giriş-çıkış tünelleri yeterli gelir mi?

Çevrimdışı Deniz

Ytonglar ve diğer malzemeler loca katlarına vinçlerle çıkarılıyor değil mi?Loca balkonuna ve üst kata prekast takılırsa onlar nasıl çıkarılacak ki?Seyirci giriş-çıkış tünelleri yeterli gelir mi?
bence prekastlar sorun çıkartabilir ytonglar için
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

bir hesapta görmüştüm bjk mabetin çektiği fotoğraflar var hep belki onun hesabıdır bilmiyorum ama 50 binlik kapasite sınırı var ama anıtlar kurulunun izin verdiği 41903 yazıyordu
kapasitenin anıtlar kuruluyla ilgisi olduğunu sanmıyorum daha çok resmi kurumlarla ilgili
anıtlar ön cepheye yani kulelere karışıyor stadın içinde kaç kişinin olacağı onları ilgilendirmez
bjk_mabetin kendi twiter hesabı var birde burda yazıyor o yüzden başka yerlerdeki yazılara itibar etmeyin
birde resmi olan 42000 dışında bir rakamı mabet telafuz etmez şu andada kendisi burada

Çevrimdışı eren.ahmetoglu

Arkadaşlar 1903 Tribünü olarak lanse edilen alan sadece eski kapalı tribün balkonu mu acaba ? Aynı balkon yeni açık hariç tüm tribünlerde olacak sanırım, onlar localara mı tahsis edilecek ? Satışa da çıkmamış sanki.

Bir de daha önce cevap verilmiştir ama ben cevabı hiç göremedim, temel betonu atılmadan önce demirlerin üstünde görünün beyaz torbaların içinde ne var  :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

asım ytongumu dert ediyorsun her şekilde çıkar esas diğer malzemeler nasıl çıkacak onu de :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

bir hesapta görmüştüm bjk mabetin çektiği fotoğraflar var hep belki onun hesabıdır bilmiyorum ama 50 binlik kapasite sınırı var ama anıtlar kurulunun izin verdiği 41903 yazıyordu
41903 bizim lansman kapasitemiz. Anıtlar kurulu nasıl bir hesapla bu rakama erişmiş olabilir ki? bence kapasite bunun üzerinde. anıtlar kuruluyla ilgili olan kısmı eski açığın sıra sayılarının düşük olması. belki ilerde birisinin aklına gelir ve zaten çatı var o zaman ne anlamı var tribünün alçak olmasının der.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

Bir kapasite hesabı da benden gelsin   :bandit:

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta betonlama başladı artık 1 tam gün sürer :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı keremfrat1

http://besiktasarena.com/index.php?topic=340.new#new Yenı konu açtım teknoloji bölümüne playsatıon 4 olanı varsa bana bılgı verırse çok sevınırım :)

Çevrimdışı Gokhan

Efe hocam geçen bi sorum vardı muhabbet arasında kaynadı belki daha önce sorulmuştur yada konuşulmuştur bilmiyorum sorum şu saha zemini şu anki halinden kaç mt yükselicek
Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

Çevrimdışı FARUK

Efe hocam geçen bi sorum vardı muhabbet arasında kaynadı belki daha önce sorulmuştur yada konuşulmuştur bilmiyorum sorum şu saha zemini şu anki halinden kaç mt yükselicek
hocam proje çizimleri konusunda onunda çizimi var ilk oturanların ayak tabanı seviyesine kadar geliyor

Çevrimdışı Efe

şimdi şuanki duruma 40 cme yakın bi beton tabaka ilave edilecek üstüne diğer gerekli işlemler uygulanacak necmi abi paylaşmıştı zemin  kenarlardan sonra ilk oturulan sıranın ayak bölümünden 10-15 cm gibi yukarıda olacak ingiliz stadlarındaki görüntüden pek farkı olmayacak bizim stadın zeminle ilgili :icool:
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2014, 01:15:59 Efe Elaldı ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı A_Aydin

şimdi şuanki duruma 40 cme yakın bi beton tabaka ilave edilecek üstüne diğer gerekli işlemler uygulanacak necmi abi paylaşmıştı zemin  kenarlardan sonra ilk oturulan sıradan 10-15 cm gibi yukarıda olacak ingiliz stadlarındaki görüntüden pek farkı olmayacak bizim stadın zeminle ilgili :icool:
Zemine komple beton mu dökülecek.Yapılan diğer stadlarda olmadı zannedersem.Ne amaçla yapılacak bu?
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2014, 01:20:12 Asım AYDIN ]

Çevrimdışı Gokhan

hocam proje çizimleri konusunda onunda çizimi var ilk oturanların ayak tabanı seviyesine kadar geliyor
şimdi şuanki duruma 40 cme yakın bi beton tabaka ilave edilecek üstüne diğer gerekli işlemler uygulanacak necmi abi paylaşmıştı zemin  kenarlardan sonra ilk oturulan sıranın ayak bölümünden 10-15 cm gibi yukarıda olacak ingiliz stadlarındaki görüntüden pek farkı olmayacak bizim stadın zeminle ilgili :icool:

Verdiğiniz bilgiler için tşk. Çok güzel olucak inş bi bitse :)
Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

Çevrimdışı Sedat_BJK

Kışın ilk sıradakiler çizme giyse iyi olur o zaman. :by2: Türkiye için her noktası ayrı bir ilginç stadımızın. Biz takip ediyoruz, az buçuk bilgi sahibi oluyoruz artık çoğu özelliği normal gelmeye başladı ama açıldığında bir haber olanlar büyük şaşkınlık yaşayacak. Bir de 360 olsa.. ooof off  :bandit:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

Zemine komple beton mu dökülecek.Yapılan diğer stadlarda olmadı zannedersem bu.Ne amaçla yapılacak bu?

onu necmi abiye soralım ama su geçirmez bölüm olarak görülüyor çizimde drenaj borularına suların gitmesi için olabilir tabi zeminin sağlamlığı içinde olabilir diğer stadlarda da uygulanmış olması gerek ama bu konuda çok bilgi sahibi değilim sadece resim üzerinden ve necmi abinin söyleminden yorum yapıyorum  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

120 cm sanırım saha ile tribün arası 30-40 sm olacak premier lig gibi neredeyse...!

Çevrimdışı ALI RIZA

Zemine komple beton mu dökülecek.Yapılan diğer stadlarda olmadı zannedersem.Ne amaçla yapılacak bu?
zemin su an komple sızdırmaz beton atılacak borular döşenecek ve üstüne 120 cm yakın yükselme olacak... Amaç Alta sızan suyu yagmur vs drenaj boruları iler depoya aktarmak ve oradan stad sulama işleminde kullanmak akıllı stad yapıyoruz etiyle sütüyle yararlanacağız doğanın...!
@Necmi abi

Çevrimdışı A_Aydin

onu necmi abiye soralım ama su geçirmez bölüm olarak görülüyor çizimde drenaj borularına suların gitmesi için olabilir tabi zeminin sağlamlığı içinde olabilir diğer stadlarda da uygulanmış olması gerek ama bu konuda çok bilgi sahibi değilim sadece resim üzerinden ve necmi abinin söyleminden yorum yapıyorum  :)
Mersin stadı olsun diğer stadlar olsun wowda sürekli takip ettim ama zemine beton döküldüğünü görmedim (gerçi dün wowdan attılar beni artık bakmıyorum bile).Doğru yağmur suları tekrar kullanılacaktı değil mi.Ayrıca zeminden deniz suyu çıkma ihtimaline karşı önlem de olur.

Vodafone Arena 11.07.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı SDemirsoy

Necmi abi 16 Temmuzda buluşma olacak mı  :ssss:
olursa f-16 ile gelicem bu sefer Efe başkan geliyor  :bandit: @Efe Elaldı

Etiketler: