Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335849 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi buradayken sorayım bu kapalı balkon ve üst kata prekast başlama için tahmini ne kadar zaman var?Önümüzdeki ay başlar mı balkon ve üst katlar?

delikleri delinmeye başlandı üst katların alt sıradan ...bir dahaki ayı bulacağını sanmıyorum...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı brci

4500 lira verip kombine alan kişi locaya dalmayacak kadar medenidir heralde :alala: Zaten illa ki kırılmaz camla ayırırlar :ok: Normal tribünleri de camla ayırırlar, ayırmalılar...

ee bu insanlar başı boş durmayacaklar heralde tribünde merdivenleri boş bırakmadğında hemen yanınad bitiyor stad güvenliği bu tarz şeyler onlar tarafından rahatlıkla sağlanır kolaymı öyle ben bi locaya giriyim demek  :ok:

Çevrimdışı bjk_mabet

Yılan geri dönecek ve ısrarla tekrar macundan isteyecektir.  :akuma:
@eski inönü o gün yeteri dozda o macundan yedi ne hale geldi, hepimiz biliyoruz.  :kop:

hahahaha on numara idi o gün...

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

delikleri delinmeye başlandı üst katların alt sıradan ...bir dahaki ayı bulacağını sanmıyorum...

Anladım abi teşekkürler.Prekast olunca daha bir göze dolgun geliyor.Bekleyelim o zaman en kısa zamanda yapılır umarım.

Çevrimdışı bjk_mabet

Eyvallah abi peki son iki çıkış kapısı var kapalı üstte onlar ne zaman hazırlanır ?

prekastlar yerleştirilirken boşlukları bırakılır...

Çevrimiçi Necmi

Açıkçası merak ettiğim eski açıkla yeni açık arasındaki yükseklik farkı, loca katı belki o farkı kapatıyordur diye böyle sormuştum.
şimdi anladım kapalı numaralı yeni açık aynı yükseklikte olacak eski açık bunlardan 6-7 sıra daha alçak olacak
yeni açıkta loca yok ama onun yerine ilk katta girişler ve ikinci loca katındada tribün iniyor aşağıya yani ordaki fazla basamak yukarda değil aşağıda
olacak

Çevrimdışı bjk_mabet

Stad ta çalışan mimar ve mühendis dişi kartallarımız...

yuvayı dişi kartal yapar...

Çevrimdışı bjk_mabet

şimdi anladım kapalı numaralı yeni açık aynı yükseklikte olacak eski açık bunlardan 6-7 sıra daha alçak olacak
yeni açıkta loca yok ama onun yerine ilk katta girişler ve ikinci loca katındada tribün iniyor aşağıya yani ordaki fazla basamak yukarda değil aşağıda
olacak
:super: :super: :super:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı İbrahim

olacak
teşekkür ettim Necmi abi

Çevrimdışı ZEKI

bugün umutla konuştum gelmişti gaziler büfeye dişini çektirmiş...zaten peltek konuşuyordu konuşmasını duymanız lazımdı bugün  :lol: :lol: :lol: :lol:
Bugunku panik halini birde goreydin :D

Çevrimdışı cagdas44

@bjk_mabet abi inşaata dair soracak soru bulamadım  :D ama sorucam çok fena canım çekti  :biggrinking: senin yüksek lisans ne oldu bu dönem final sınavlarına dair bişey demedin

Çevrimdışı Efe

yuvayı dişi kartal yapar...

stada kadın eli değsin sonuçta dişi kartal yuvayı yapar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

stada kadın eli değsin sonuçta dişi kartal yuvayı yapar :icool:

Efe sende az değilsin hee  :lol: :kop:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi inşaata dair soracak soru bulamadım  :D ama sorucam çok fena canım çekti  :biggrinking: senin yüksek lisans ne oldu bu dönem final sınavlarına dair bişey demedin

bu benim 2.yüksek lisansım idi bitirdim... artık hem yüksek çay eksperi hem yüksek çay demlemeciyim :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı asi_kartal

Mabet dayı bu eski proje yeni proje olayında değişimler bize pozitif olarak mı yansıdı ? Birde ttarena ve saraçoğlu stadlarına baktım ve genel olarak stadların üst katları alt katlardan 5 6 sıra daha fazla bizde ise tam tersi alt kat sıraları üstten daha fazla alışılmısın dışına çıkmışız inş çirkin durmaz :d
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı bjk3358

mabet abi
bu benim 2.yüksek lisansım idi bitirdim... artık hem yüksek çay eksperi hem yüksek çay demlemeciyim :)
mabet abi o zaman çay bana :D

Çevrimdışı murat

Eve geldiğimde macundan bir kaşık yedim benim direk ürtikerlerim  azdı. Herkeste aynı etkiyi göstermiyordu demekki.aktar bana bunun panzehiri lazım.

Çevrimdışı murat

Mabet dayı bu eski proje yeni proje olayında değişimler bize pozitif olarak mı yansıdı ? Birde ttarena ve saraçoğlu stadlarına baktım ve genel olarak stadların üst katları alt katlardan 5 6 sıra daha fazla bizde ise tam tersi alt kat sıraları üstten daha fazla alışılmısın dışına çıkmışız inş çirkin durmaz :d
Üst kat dik olduğu için iki kat eşit gibi gözükecek.

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet abi mabet abi o zaman çay bana :D

hangi çay ama rize çayımı iran cayı mı seylan çayımı tayland çayımı ingiliz çayımı ...okuyunca bölümü öyle demli bi çayla yırtamazsınız artık :))))

Çevrimdışı bjk_mabet

olumlu yansıdı eski acığın üzeri kapatıldı mesala...
çıkılan değilde inilen bir stad olduğu için evet alt katlar daha yoğun...
yani sahaya yakın yerler daha kalabalık bu iyi bi baskı kuracak ....

Çevrimdışı SDemirsoy

@aktar_ismail Abi süzer planı öncesi iyi bir karışım hazırla bize abi  :bandit:

Çevrimdışı Anıl

hangi çay ama rize çayımı iran cayı mı seylan çayımı tayland çayımı ingiliz çayımı ...okuyunca bölümü öyle demli bi çayla yırtamazsınız artık :))))
Ben ispanyol çayını alırım abi :kop:

Çevrimdışı bjk3358

[/quote
ben rize çayı alayım abi :) yerli olsun bizim olsun

Etiketler: