Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335492 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mert_

kcptl hocam  o fotoshoplarından bi kaçını da buraya yüklesen  olmaz mı?? biliyorsun  ben artık wowa giremiyorum :) malum yine atıldım... :P
ilker hocam en son yaptığımı buraya eklemiştim zaten konuya yazdığım 2. mesajımda var ;) ayrıca yenilerini yaptığımda  önce buraya yükleyeceğim zaten bundan sonra hep...

Çevrimdışı sametbagan

SELAMUN ALEYKÜM HERKESE BENDE DİYOM BU DONANIM HABERDE SAYFALAR NİYE AZALDI

Çevrimdışı Efe

Mustafanin fotolar bugun iyi gidecek isler guzel gidiyor ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

şu prekastları üst tarafa uyduracak bi photoshop fena olmazdı .neye benzeyeceğini görürdük.kceptel arkadaşımızın iyi bu konuda sanırım.

bugün boş vaktim çok :)

üst katlardaki kapılar böyle mi olacak bilmiyorum alt kapı baz alarak koydum...

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı mert_

şu prekastları üst tarafa uyduracak bi photoshop fena olmazdı .neye benzeyeceğini görürdük.kceptel arkadaşımızın iyi bu konuda sanırım.

bugün boş vaktim çok :)

üst katlardaki kapılar böyle mi olacak bilmiyorum alt kapı baz alarak koydum...

hocam gerçekten 10 numara olmuş eline emeğine sağlık :)

Çevrimdışı Deniz

yanlış alarm çiçekler daha önce başlamış

Çiçekler obitaştan 2,5 ay önce başladılar. O günü baz alın bakalım obitaş mı yavaş çiçekler mi.
Obitaş emin olun son dönemde çiçekler inşaattan çok daha hızlı ve en önemlisi çok daha temiz iş yapıyor.
Obitaş'ın sadece adı çıkmış adamlar ne yapsa yaranamıyor millete.
Obitaş damarı kabardı yine  :D ;D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Merhabalar arkadaşlar.Yeni buluşma noktamızın hayırlı olmasını dilerim...

Ocak sonuna doğru başlamıştı Çiçekler inşaat eski açığa yani 5,5 ay önce. 3,5 ay sonra bitirmiş olsa toplam 9 ay yapar.

Obitaş bakalım çok daha büyük bir alanı ve daha büyük bir tribünü kaç ayda bitirecek. İki inşaat bölümü bittikten sonra hesaplaşırız arkadaşlar  8)

Çevrimdışı quentine83

mabet prekast bilgisi için teşekkürler.
birde ince işçiilik dedin neleri kapsıyor acaba .ve
 numaralı ihalesi ne zaman sonuçlanacak.eleman girişi olacakmı .? mevcut elemanla mı devam edecek?? alan firma (inş. çiçekler)

ince işcilik firmasına yarın çay götüreceğim detaylı bilgiyi yarın paylaşalım bende net olarak neleri içeriyor bilmiyorum.
numaralı ihalsine 3-4 hafta kadar daha var ...işci giriş cıkışı kaba inşaat firmalarında şu an için yok ince işcilik için ilk olarak 20 kişilik bir ekip gelicek.

bu durumda numaralının başlangıcı temmuz başını yada ortasını bulur.
peki öngörülen bitiş tarihi nedir iş planına göre.4 ayda bitecek mi numaralı .
oturdum bunu düşünüyorum evde :))
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

aktar kardeşim çiçekler eski açığın yanına bide kocaman kapalı yaptı koydu ortaya.bakma şimdi uğraştıklarına nisan sonu bitti kapalı aslında.
zaten adamlar hiçbir zaman tam kapasite bi tribüne odaklanamadı ki.hep bölündüler.sadece numaralı ve tam kadro olursa çiçekler 4 ayda halleder numaralıyı .
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Erol Akçınar

İsmail abi istediğin kadar obitaş'ı savun yarından sonra ne diyeceksin merak ediyorum  ;)

Arkadaşlar yarınki toplantıya gelin mutlaka, gelmeniz için 2 büyük neden var.

1- Abilerimiz çok güzel bilgiler verecek forumda yazılamayan.
2- Sizlere özel karışımlarım ikramlarım olacak, en bombalarından  ;D

Çevrimdışı Szgn_26

yanlış alarm çiçekler daha önce başlamış

Çiçekler obitaştan 2,5 ay önce başladılar. O günü baz alın bakalım obitaş mı yavaş çiçekler mi.
Obitaş emin olun son dönemde çiçekler inşaattan çok daha hızlı ve en önemlisi çok daha temiz iş yapıyor.
Obitaş'ın sadece adı çıkmış adamlar ne yapsa yaranamıyor millete.
Yaw he he obitaş daha hızlı

En başından beri her forumda da takip ediyordum. Ancak nasip oldu yazmak. Bjk_mabet sayesinde nerede olduğunuzu buldum sonunda ;D

Çevrimdışı ozan062

%65 ışık geçirgenliği olan bir çatıya ancak %65 ışık geçirgenliği olan güneş panelleri yapılabilir. Güneş panelleri ışık tutma prensibi üzerine çalışır, bizimkisi nasıl bir tuhaflıktır arkadaş, kainatta böyle bir teknoloji var mı acaba ;D

Başkan ve ihsan bey bazen çok gaza gelip fantastik şeyler söyleyebiliyorlar :)

bugun bjktvde izledim baskan demişki erzurumda 50tane okul acıcaz demiş yani hakikaten oyle boyle değil fazla fantastik bir baskanımız var:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi murat

İyi günler,stat inşaatını merakla ve sabırla takip edenlerden biri de benim.İnşallah hayırlı bir şekilde biter.
NOT : Umarım bu forumda diğerleri gibi keşmekeşlik içine girmez ve sadece stadyum inşaatından bahsedilir.
NOT 2 : Hayırlı kandiller :)
sadece stadyum inşaatından bahsedilen donanım haber wow turkey.skypercity gibi siteler var.bu konuda hassas bir mekandasınız. :)

Çevrimdışı Deniz

Biz ogrenciler icin muthis haber :)
kardeş 20 lira mı müthiş haber öğrenciler için?taraftarların passolige karşı çıkmasının sebebi bu 20 lira değil.20 lira seni fakir etmez ama yandaşlarını zengin etmek için sana o bileti dayatanları zengin eder.İnsanlar bu sebeple karşı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Obitaşın yavaş olduğu doğru olabilir ama yaptığı işçilik daha kaliteli çiçeklere göre. Çiçeklerin son dönemlerdeki yaptığı işçilik hataları ve testere kirişlerdeki sıkıntılar açıkçası düşündürüyor? Umarım sonradan bir sıkıntı olmaz, mukavemet testleri yapılıyordur.
Ben çiçeklerin yaptığı testere kiriş hataları yerine biraz daha yavaş ama kaliteli işçiliği tercih ederim.

Çevrimdışı ALI RIZA

eee ben şehir dışındayım nasıl olacak :) kargo ile alabilirim :)
1. madde yi merak ediyorum tabi...!

Çevrimdışı Serjo

Yarın edineceğiniz bilgileri en azından bir kaçını bizimle paylaşın  ::)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Deniz

Mabet izin verirse bir ara size güneş panellerinin nasıl yerleştirileceğini nereye yerleştirileceğini nasıl elektrik üreteceğini kabataslak projesiyle anlatırım.ama buna daha vakit var :)

Çevrimdışı sametbagan

necmi abi ellerine sağlık harbiden ne iyi ettinde açtın şu siteyi sizleri takip eden birisi olarak çok memnun oldum yaptığınız işlerden şimdiden emeği geçen bütün kartalların ellerine sağlık ;)

Mabet izin verirse bir ara size güneş panellerinin nasıl yerleştirileceğini nereye yerleştirileceğini nasıl elektrik üreteceğini kabataslak projesiyle anlatırım.ama buna daha vakit var :)

İnşallah :)

Çevrimdışı Szgn_26

Obitaşın yavaş olduğu doğru olabilir ama yaptığı işçilik daha kaliteli çiçeklere göre. Çiçeklerin son dönemlerdeki yaptığı işçilik hataları ve testere kirişlerdeki sıkıntılar açıkçası düşündürüyor? Umarım sonradan bir sıkıntı olmaz, mukavemet testleri yapılıyordur.
Ben çiçeklerin yaptığı testere kiriş hataları yerine biraz daha yavaş ama kaliteli işçiliği tercih ederim.
Sözleşipte mi yazıyoruz aynı şeyleri arkadaş bşy olmaz 2 kiriş bozuk çıktı diye stad başımıza yıkılmaz testi yapılacağı öyle bırakılmayacağını bildiğiniz halde hala obitaşın işçiliği iyiymiş bilmem ne 3 ay geriden gelse çiçeklerin kirişleri bal döküp yalardık

eee ben şehir dışındayım nasıl olacak :) kargo ile alabilirim :)
1. madde yi merak ediyorum tabi...!

1.maddeyi merak edersin, gün gelir bilgileri öğrenirsin. Ama
2.madde adamı uçurur.  8)

Etiketler: