Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340613 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

günaydın büyük beşiktaş taraftarı.
bu kapasite konusunda gerçekten ama gerçekten kesin bilgiler ,kesinleşmiş bilgiler varda bizlerle paylaşılmıyorsa ayıp ediliyor.kimisi için önemli değil belki ama benim için ve birçok beşiktaşlı için çok önemli.o yüzden bilen arkadaşlarımızın imkanlar dahilinde bizleride bu konuda bilgilendirmesini rica ediyorum.şu muamma yı artık çözelim.lütfen....
yetkililere ve vicdanlara sesleniyorum..... :busted_cop:
en azından şu rakamdan aşağı kesinlikle olmayacak denilebilir.(hoş tamamı niye söylenmez anlamış değilim.gidip dedikodu mu yapacağız sağda solda )
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı yigitcan1903

günaydın büyük beşiktaş taraftarı.
bu kapasite konusunda gerçekten ama gerçekten kesin bilgiler ,kesinleşmiş bilgiler varda bizlerle paylaşılmıyorsa ayıp ediliyor.kimisi için önemli değil belki ama benim için ve birçok beşiktaşlı için çok önemli.o yüzden bilen arkadaşlarımızın imkanlar dahilinde bizleride bu konuda bilgilendirmesini rica ediyorum.şu muamma yı artık çözelim.lütfen....
yetkililere ve vicdanlara sesleniyorum..... :busted_cop:
en azından şu rakamdan aşağı kesinlikle olmayacak denilebilir.(hoş tamamı niye söylenmez anlamış değilim.gidip dedikodu mu yapacağız sağda solda )

Mabetin dediği resmi rakam 41903 ona itibar etmekte fayda var
Olmaz falan sonra,hayal kırıklığı olmasın

Çevrimdışı ozan062

rica minnet bircok tanıdık sokarak kombine almıs bulunmaktayım bana gore en iyi yer olan 125vipa en yakın ve en iyi gorus acısı olanı aldım,, bir tane daha almayı dusunuyorum onuda bir yakınıma hediye edicem,,ancak onda kararsızım,, hem bu sırada parada toplamak gerek,, cook ayrılmıs yer var arkadaslar haddinden fazla,, baya kızan uzulen insanlar var,, bunu neden yaptıklarını anladıgımı dusunuyorum ama eminde değilim,, su kredideki taksit imkanını yapmalarıda sart bircok arkadas sorup donuyor sıkıntı bu su asamada:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı klassblok

85 farklı kombinasyon deneyen bile olmuşş daha ne konuşsunlar :)
Anlatmak istediğim sadece tahmin son rakam şudur denmediği anlamında yazmıştım arkadaşlar.

Çevrimdışı tayfun

kapalının önüne yine prekast gelmiş sanırsam,galiba,zannımca...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı salih

Anlatmak istediğim sadece tahmin son rakam şudur denmediği anlamında yazmıştım arkadaşlar.
:ok:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

timelapse de en az 30 kere görüyorum kendimi hergün .bide kendi kendime yorum yapıyorum acaba nereye gidiyordum ki diye gün içersinde nerde ne yaptığımı kime kaç bardak çay verdiğimin çetelesini bile tutamaz oluyorum bazen...bir de başkan gelirse o sırada ohhhh kaymaklı tel kadayıf
1.28 te vince çıkıp 1.54 de inen senmisin   :kop: :kop: :kop:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı izorlu85

güzel güzel sohbet ederken niye tadını kaçırıyorsun şimdi burası Demirörenin
yerimi yeni açık milangaz tribünü olacaksada olur Babasının bu kulübe çok
emeği geçmiştir şirketlerin sahibide Erdoğan Demirörendir eleştirin ama nankörlükte
etmeyin üzümü çöpünü birbirinden ayırın salladığınız insanlar sağlam bir Beşiktaşlı Aile
yerine ülkerimi tercih edersin o borç Beşiktaşımızın borcudur bu şekilde ödenecekse
ödensin vıdı vıdı ettiğiniz Aile istese bir dakikada Beşiktaşı bitirir hiç bir şey bilmeden
düşünmeden konuşuyorsunuz bu iş kapalı kapılar ardında uzlaşarak çözülmeli öyle
mahkemeye vermekle falan olmaz olursada bunun en büyük zararını Beşiktaş çeker

"Öfke ile kalkan zararla oturur." diye atasözümüz var. @Necmi abinin dediklerinin özeti...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı yldrmaydn

kapasite konusunda 41903teki 1903 olayı güzel bence onu hiç bozmayalım 45bin falan için 51903 olsun hepimizin gönlüne göre olsun :D

şu an statta en merak ettiğim konu yeni açık üst katın ön bölümünün nasıl yapılacağı. bir an önce ilerlese de görsek..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı tayfun

kapalıda testere kiriş kalıpları sökülmeye başladı.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ZEKI

yeni gelen arkadaslar hos geldiniz.
tribunun ismi zaten belli gelen bir koskoca grup var 121' e :D :D

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet davet edince mecburen üye olduk. Wow'dan beri yazdıklarınızı okurum. Üye olma niyetim yoktu, ancak davete icabet etmenin gerekli olduğuna inandığım için üye oldum. Herkese selamlar, iyi paylaşımlar.

Hoş geldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bence isim zaten kendiliğinden çıktı... 121.Blok 19,20,21,22 Sıralardan kombine sahibi olan arkadaşların yaşları 30'un üzerinde...O yüzden grubun ismi belli..

İHTİYARLAR... :D :D :D
Ben gencim aralarinda :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Localar alt ve üst tribünleri birbirinden çok ayırıyor. En azından juve stadındaki gibi alt kat basamak sayısı daha fazla tutulabilirmiş. Bu sayede hem görüntü daha iyi olurdu hemde baskıyı sahaya daha net aktarabilirdik.
Oyun Başlasın.!!!

Çevrimdışı murat

yeni gelen arkadaslar hos geldiniz.
tribunun ismi zaten belli gelen bir koskoca grup var 121' e :D :D
@Necmi abinin kimliği yavaş yavaş ortaya dökülüyor.fişlenmekten neden çekindiğini anlıyorum şimdi. :evillol:

Çevrimdışı Efe

Yeni gelen bir cok arkadas olmus hoş gelmis hepsi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

kamera yine ağır çekime başlamış :D ne güzel hafriyat kamyonu doluşu izliodum 3 tane vardı görüntü durup geri geldi hiçbiri yok ortada :D

Çevrimdışı EmreTkgz42

Kapasite 45000+ olur içiniz rahat olsun izin alındıktan sonra stad kapasitesi 50000e yakın

Çevrimdışı serti67

is yogunlugundn 3 gundur gıremıyorum sohbetlere katılamıyorumm bır yanım eksık kaldı bu stat bıtınce napcaz bızz bı dahakı ınsaata kadar:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@bjk_mabet Stadın yapımında kaç ton demir ve kac bin m3 beton kullanılacak sadece merak  :)

Çevrimdışı kara_kartal

Fotoğraflar için Mustafa arkadaşımıza çok Teşekkür Ederim ... Emeğine Sağlık ...

Numaralı Bir Haftalık Değişim ...

Çevrimdışı Fatih Akyıldız

Alıntı
Bence isim zaten kendiliğinden çıktı... 121.Blok 19,20,21,22 Sıralardan kombine sahibi olan arkadaşların yaşları 30'un üzerinde...O yüzden grubun ismi belli..

İHTİYARLAR...   

Herkes tesadüfen mi 121'den aldı?
Ben de 17. sıradayım. 17'yi de ihtiyarlara ekleyebilirsin. :tabe:

Çevrimdışı okan

selam herkese öncelikle hoşbuldum.. iyi ki üye oldum  :)

yazmadan duramadım. kaç gündür şiştim bu prekastçılardan. valla gidip üst katlara prekastları ben yerleştirecem..  :)

Etiketler: