Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8341074 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Necmi ağabey bence dediğim gibi olabilir KARTAL sabit kalmak koşuluya önüne isteyen kendine göre bir sıfat yazsın tabi ne derece mümkün böyle bir şey bilmiyorum sadece bir öneri güzel olacağını düşündüm :D
guruplarda olabiliyor tek tek herkesin değiştirmesi mümkün değil
yüksek katılım yapanlara haksızlık olur ama bir gurup kurabiliyorsunuz
sistem buna izin veriyor dediğin gibi olması için herkese bir gurup kurmak gerekir
mümkün ama arkada bizi çok uğraştırır Belki belli bir mesaja ulaşana özel bir hak olarak verebiliriz
sitenin hitinide düşünmek lazım yada dönem dönem ödül mahiyetinde olabilir :D

Çevrimdışı okan

Mabet beklerim her zaman. Açıkçası forum ilk kurulduğundan beri takip ettiğim için hepinizi cok yakından tanıyor gibiyim. Ankara'ya geldiğinde haber edersen tanışmak isterim veya benim yardımcı olabileceğim bir konu varsa da elimden geleni yaparım...

Çevrimdışı Geovani

Necmi abi erken ama yeni stada geçince 121 blokta baya bi kitle olacak gibiyiz şimdiden bi isim düşünsekmi antreman yaparız  :D @sallapati nin zeka farklı çalışıyor en güzelini o bulur gibi
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı EmreTkgz42

Aman allah korusun ben kartaliçe lafını pek sevmiyorum ne gerek var KARTAL gibisi varken :tabe: :D :D
iyide bayan taraftarlar cinsiyet bölümünü doldurmadığı için bir şey yapamıyorum
sistemler henüz cinsiyet tahlili yapacak kadar gelişmedi  :D
zaten olmuyomuş :) dogru dişi kartal daha güzel:)
öyle aklıma geldi abi daha güzel olabilir diye düşündüm saglık olsun :)

Çevrimdışı EmreTkgz42

hoşgeldiniz okan bey ankara ya bol bol selamlar ...ağustos 15 de oralardayım :)
ben de bugun yola çıkıyorum herkese iyi geceler yolculuk vakti :)

Çevrimdışı sallapati

Milangaz tribününde her maç çekilişle 5 adet sanayi boy , 50 adet büyük , 500 adet de piknik tüpü verilecektir :D

Çevrimdışı sallapati

bugun yayınlanan musalla taşı kombine klibinde en ön sıraya  serdar ı koyarak yönetim bize ne mesaj vermek istiyor :D   :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Anıl

Gece tüyosunu kimse sezmeden kacayım:)
O duvarı yık, o duvarı yık Beşiktaşlıysan o duvarı yık :kop::kop::kop:

Çevrimdışı Anıl

Bu gecelik benden bu kadar :by2: Herkese iyi geceler :ok:

Çevrimdışı sallapati

oley oley BJK mabet , Beşiktaş In çocuğu BJK mabet

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi erken ama yeni stada geçince 121 blokta baya bi kitle olacak gibiyiz şimdiden bi isim düşünsekmi antreman yaparız  :D @sallapati nin zeka farklı çalışıyor en güzelini o bulur gibi
gurup olarakmı diyorsun :alala:

Çevrimdışı sahinnd

Ankara  ankara güzel ankara............

Çevrimdışı Geovani

BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

herkese iyi sabahlar diyorum ve kaçıyorum :by2:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bu gece baya bir bereketli geçti. öğrendik ki kapasite en az 45000. Çatı konusunda bu hafta önemli gelişmeler olacak ve Başkanla bjk_mabet duvar meselesini çözmek için Ankara'ya gidecekler.  Teşekkürler @bjk_mabet : :claps:
Unutmadan bugün perşembe. Transferde beyaz kartal siyah kartal belli olacak inşallah. olmazsa da Önder Özen nasıl bir açıklama yapacak çok merak ediyorum.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

bişey sorucam bayadır kafama takılıyo .. şimdi normal bir inşaatta binada kullanılan taşıyıcı kolon sistemi ile bizim staddaki arasında fark varmı dayanıklılık açısından varsa nasıl bir fark var ?  yani düşünüyorum binlerce insan o stadda tepinecek ne derecede dayanıklı bir yapı yapılıyor piskopat gibi bunu düşünüyorum :) :alala:    :alala:

Sistem olarak hiç bir fark yok. Taşıyacağı yüke göre kolon,kiriş,perde kesitleri atanıyor.

Çevrimdışı İmansız26

Tribün Empisayn :) Salla Pati Kartalları ...  Sabahın köründe bu kadar oluyor Salla pati  kadar olamayız ama :)
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Etiketler: