Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336207 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Çiçekleri izlediğimiz zaman çok hızlı,vay be şunu ne zaman yaptılar vs vs yazıyoruz.Şunu soracağım bu kadar hızlılar ama neden hala kapalı tam anlamıyla bitmedi?Kapalıda çok çok az iş kaldığı için işçilerin çoğunluğu eski açığa kaydırılmıştı bunu biliyoruz ama kaç aydır bitti bitecek.Bu ay sonunda kapalı biter mi ne dersiniz?
7 ay oldu hala kapalı bitmedi sıkıntı birazda orada bence gerçi kapalı bitse bu sefer numaralı ile eski açık tarafına eşit olarak işçilerin dağılacağını düşünürsek eski açığında bitmesi beklenenden uzun sürecek gibi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çiçekleri izlediğimiz zaman çok hızlı,vay be şunu ne zaman yaptılar vs vs yazıyoruz.Şunu soracağım bu kadar hızlılar ama neden hala kapalı tam anlamıyla bitmedi?Kapalıda çok çok az iş kaldığı için işçilerin çoğunluğu eski açığa kaydırılmıştı bunu biliyoruz ama kaç aydır bitti bitecek.Bu ay sonunda kapalı biter mi ne dersiniz?

Keşke herkes sizin gibi gerçekçi olabilse :)
Kapalıda gecikme çok fazla oldu, işçilerini eski açığa kaydırdılar ama orada da gecikme var ve net olarak ne zaman biteceği belli değil.
Kapalı biter evet :)
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2014, 14:15:55 aktar_ismail ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Akıllıdan,kasıt diyosun açıklayım sana
özelliklerini
1) Çatı : Turkiyenin ilk ve tek Şeffaf Çatısı (ptfe)
özelliği : yağmur sularını dejenere ederek
depolayacak ve elektrik elde edilecek bu elektrik
satılarak kulüp para kazanacak !!!
2) Vodafone sayesinde ücretsiz vifi ve mobil
ağlar olacak , stadın belirli yerlerinde dev
ekranlar ce kuçuk ekranlar olacak bu
ekranlardan rakiplerin maçları an be an takip
edikebilecek ve pozisyon tekrarları
izlenebilecek !!!
3) stad desibeli kendi kendine olçecek her olçum
sırasında ve rekor kırıldığında Şeffaff çatı kırmızı
yanacak !!!
4) Turkiyenin,ilk yeşil stadı !!!! Yani
sponsorlarımızdan KALDE klimanın saglayacagi
tesisat ve klimaların özellikleri turkiyede ilk ve
tek,olacak !!!
5)Ayrıca dış cephe Tarihi dokuya uygun bi
şekilde özel KUFEKİ taşıyla kaplanacak muhteşem
bi görüntü olacak , bu kufeki taşlarıda yağmur
suyunu drenaj edecek..
3. özelliği ilk defa duyuyorum  :alala: eminmisiniz kaynak ?

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

7 ay oldu hala kapalı bitmedi sıkıntı birazda orada bence gerçi kapalı bitse bu sefer numaralı ile eski açık tarafına eşit olarak işçilerin dağılacağını düşünürsek eski açığında bitmesi beklenenden uzun sürecek gibi

Bence başladığın bir işi bitirmek daha mantıklı.İlk önce kapalıyı adam akıllı bitirseydik keşke ama geçti tabi.Eski açıktaki işçiler sabit kalıp kapalıdakiler numaralıya geçebilir.@bjk_mabet abi numaralı için yeni işçi alımı da olacak demişti zaten.Bundan eski açığı bozmazlar bence.

Çevrimdışı Erol Akçınar

3. özelliği ilk defa duyuyorum  :alala: eminmisiniz kaynak ?

Samet hocam bu özelliği twitterda resmi vodafone arena hesabına sordular oda böyle bir şey olmayacak dedi  :ok:

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Keşke herkes sizin gibi gerçekçi olabilse :)
Kapalıda gecikme çok fazla oldu, işçilerini eski açığa kaydırdılar ama orada da gecikme var ve net olarak ne zaman biteceği belli değil.
Kapalı biter evet :)

Sonuçta stad hepimizin birbirimizi kandırmanın alemi yok.Neyse bu ay hele bir bitsin kapalı da sonra bakalım eski açık,numaralı yapımı nasıl olacak merak ediyorum.

Çevrimdışı Tolga

Bence başladığın bir işi bitirmek daha mantıklı.İlk önce kapalıyı adam akıllı bitirseydik keşke ama geçti tabi.Eski açıktaki işçiler sabit kalıp kapalıdakiler numaralıya geçebilir.@bjk_mabet abi numaralı için yeni işçi alımı da olacak demişti zaten.Bundan eski açığı bozmazlar bence.
umarım öyle olur hocam ne kadar erken biterse o kadar iyidir 1 ay 20 gün 2 hafta ne kadar erken o kadar iyi. artık en kısa zamanda bitmesini bekleyecez napalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet hocam bu özelliği twitterda resmi vodafone arena hesabına sordular oda böyle bir şey olmayacak dedi  :ok:
nerden çıkıyor böyle haberler peki Erol  :D

Çevrimiçi Necmi

3) stad desibeli kendi kendine olçecek her olçum
sırasında ve rekor kırıldığında Şeffaff çatı kırmızı
yanacak !!!

Harbiden böyle bi özellik var mı??????????
yok öyle bir şey
stadvision teknolojisi stadımızı akıllı stad yapıyor

Çevrimdışı ozan062

tarihe not geçsin,, bizim catının kedi yolumu deniyor ısıklandırmaların oldugu iskeletin montajı hakikaten uzun surecek,,70kusur  parca olsa gunde 3 tane taksalar pii:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Erol Akçınar

nerden çıkıyor böyle haberler peki Erol  :D
Buna ben bile inanmıştım twitter da öğrenince anladım böyle bir şey olmadığını,nerden çıkıyor anlamadım :D

Çevrimdışı keremfrat1

@Necmi abicim stadıumvısıounu araştıryorum süreklı cısco paylaşmış staples centerın kını boylemı olucak abıcım bızımkıde vidyoda var :)

Çevrimdışı Anıl

@Necmi abicim stadıumvısıounu araştıryorum süreklı cısco paylaşmış staples centerın kını boylemı olucak abıcım bızımkıde vidyoda var :)
Aynen böyle olucak Kerem abi  :ok: Bizim stadiumvision da büyük ihtimal Cisco'nun olucak

xuz

• Ziyaretçi

ama hakikaten bizim stadı akıllı yapan özellikler neler tam olarak

Akıllı stad dilimizden hiç düşürmeyip sürekli hava attığımız, ama tam olarak ne olduğunu hiçbirimizin bilmediği bir şey :D Empisyan gibi  :D

Çevrimdışı Anıl

Kapalı 7 aydır devam ediyor evet ama 2 aydırda sadece 15 işçiyle devam ediyor. Ayrıca kendi adıma konuşuyorum Kapalı'nın artık ne zaman bittiğinin bir önemi yok. Alt katın prekastları bitmiş duvarları örülmüş, üst kat prekastlara geçilmek üzere yani bir işi kalmadı Kapalı'nın. Aynı şekilde Eski açıkta öyle. Numaralı ve Yeni açık bittiğinde ne olursa olsun Kapalı ve Eski Açık bitmiş olacak zaten. Kapalı ve Eski Açık yarın bitse bile her türlü Numaralı ve Yeni açığı bekleyeceğiz. Ben artık unuttum Kapalı ve Eski açığı benim için oralar bitti artık. Önemli olan Yeni açık ve Numaralı'nın ne zaman biteceği  :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena, teknolojik özellikleri açısından New York Barclays Center'a benzeyecek. Ancak ondan daha üstün tarafları da olacak
Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı ile birlikte dünyanın akıllı statları arasında 1 numara olarak gösterilen New York Barclays Center'da incelemelerde bulunduk. Barclays Center'ın Teknoloji Müdürü (CTO) Chip Foley'in bilgileri eşliğinde gezdiğimiz kompleks bir uzay mekiği gibiydi. Kitapçı, Beşiktaş ile 145 milyon dolarlık Türk spor tarihinin en büyük anlaşmasını imzaladıklarını belirterek, "Bu kapsamda inşa edilen Vodafone Arena'nın Türkiye'deki ilk akıllı stat olmasını hedefliyoruz" diye konuştu.

FARK YARATMAK İSTİYORUZ
New York'ta edindikleri deneyimle, kendilerine aktarılan en iyi uygulama örneklerini çalışmalarına yansıtacaklarını belirten Lütfullah Kitapçı şöyle devam etti: "Hatta daha da ileriye taşıyarak Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da fark yaratmak istiyoruz. Bunun için Vodafone Arena'da da Barclays Center'da olduğu gibi Cisco'nun Stadium Vision teknolojisini uygulayacağız."

BİLGİ VE TEKNOLOJİ İŞBİRLİĞİ
"Barclays Center'da şu anda uygulamada olmayan akıllı biletleme ve geçiş teknolojilerini Vodafone Arena'da sunmayı planlıyoruz. Vodafone'nun global teknolojik bilgi birikimi ile Cisco'nun Stadium Vision teknolojisi bir araya gelecek. Türkiye'de sporseverlere ve sosyal bir buluşma mekanı olarak diğer etkinlikler için Vodafone Arena'yı ziyaret edenlere bugüne kadar görmedikleri bir deneyim yaşatacağız."

Barclays Center'ın özelikleri
1 İçinde ve dışında toplam 800 adet ekran bulunuyor. Hepsi tek merkezden kontrol ediliyor.
2 Ekranları kontrol odasında çalışan 12 kişilik bir ekip yönetiyor.
3 Ayrıca salonda 160 adet kamera bulunuyor.
4 Barclays Center'da 1,1 Gbps internet kapasitesi bulunuyor. İndirme ve yükleme hızları 30-40 Mbps'ye ulaşabiliyor. Stadyumda 300 kablosuz bağlantı noktası var.
5 Dünyanın en büyük skorboardlarından biri Barclays Center'da bulunuyor. Bu skorboard Full HD ekrana sahip.
6 Barclays Center'ın içinde, yayın araçları için özel yer ayrılmış. Burada canlı yayın araçlarına hem elektrik hem de kablosuz internet imkanı sağlanıyor.
7 Akıllı telefonlar için geliştirilen Barclays Arena app, tüm işlemleri gerçekleştirebiliyor. Salon içinde kaydedilen maç görüntüleri, bu aplikasyon üzerinden izleyicilere iletilebiliyor.
8 Bu mobil uygulamaya reklam alınarak gelir elde edilebiliyor.
9 Barclays TV için üretilen içerik, bu uygulamada kullanıcılara ulaştırılabiliyor.

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar sunu ni analatamadık kapalı trinunun bitmesi bize bisey kazandirmayacak en zor bolumler alt katlar ve localar o bolumler en cok zamani alan bolumler cicekler verilen para karsiliginda en iyi isi cikariyor kapali ustte calisan isciler egitim almis isciler baska isci cikarmiyorlar dogal olarak diger bolumler hizli gidiyor gitmek zorunda parasal yonden zayifiz iyi bi mali yapi olsadi suan 3 blokta bitmis olurdu biraz bunları dusunelim nisan 15 gibi mabet bi mesaj  atti 120 gunde kapaliyi bitiren cicekler insaata tesekkur edetim diye goruntude bitmemisti ama eski acik tarafinda bir bolum yapilmisti oraya dokulen betonu sayarsak kapali uste dokulen betondan daha fazladir oyuzden stadin top yekun bitmesi onemli cicekler insaat eger projeyi normal akisina birakasaydi suan kapalinin loca katlari yeni bitiyordu bilginize
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Arkadaslar sunu ni analatamadık kapalı trinunun bitmesi bize bisey kazandirmayacak en zor bolumler alt katlar ve localar o bolumler en cok zamani alan bolumler cicekler verilen para karsiliginda en iyi isi cikariyor kapali ustte calisan isciler egitim almis isciler baska isci cikarmiyorlar dogal olarak diger bolumler hizli gidiyor gitmek zorunda parasal yonden zayifiz iyi bi mali yapi olsadi suan 3 blokta bitmis olurdu biraz bunları dusunelim nisan 15 gibi mabet bi mesaj  atti 120 gunde kapaliyi bitiren cicekler insaata tesekkur edetim diye goruntude bitmemisti ama eski acik tarafinda bir bolum yapilmisti oraya dokulen betonu sayarsak kapali uste dokulen betondan daha fazladir oyuzden stadin top yekun bitmesi onemli cicekler insaat eger projeyi normal akisina birakasaydi suan kapalinin loca katlari yeni bitiyordu bilginize
:ok:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

Bilic:"Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçı için transferde biraz geç kaldık"
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Bilic:"Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçı için transferde biraz geç kaldık"
Hoca sıkıntılı

Çevrimiçi Necmi

Evet cisco yapacak zaten

Çevrimdışı Deniz

Hoca sıkıntılı
Adam açık konuşsa yönetime falan da giydirecek.Transferi onlar yapamıyor ben napime getirdi sözü ama söyleyemiyor.

Çevrimdışı Deniz

Çok sinirliyim 2 oyuncuya vize alınamamış.Nasıl yönetiliyoruz arkadaş.Oyuncuya vize alamamak nedir.yapamıyorsa bıraksın gitsin o işlerle uğraşanlar.yorumsuz yahu yorumsuz anadolu kulübü yaptınız 110 yıllık kulübü.

Çevrimdışı TURKahvesi

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena, teknolojik özellikleri açısından New York Barclays Center'a benzeyecek. Ancak ondan daha üstün tarafları da olacak
Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı ile birlikte dünyanın akıllı statları arasında 1 numara olarak gösterilen New York Barclays Center'da incelemelerde bulunduk. Barclays Center'ın Teknoloji Müdürü (CTO) Chip Foley'in bilgileri eşliğinde gezdiğimiz kompleks bir uzay mekiği gibiydi. Kitapçı, Beşiktaş ile 145 milyon dolarlık Türk spor tarihinin en büyük anlaşmasını imzaladıklarını belirterek, "Bu kapsamda inşa edilen Vodafone Arena'nın Türkiye'deki ilk akıllı stat olmasını hedefliyoruz" diye konuştu.

FARK YARATMAK İSTİYORUZ
New York'ta edindikleri deneyimle, kendilerine aktarılan en iyi uygulama örneklerini çalışmalarına yansıtacaklarını belirten Lütfullah Kitapçı şöyle devam etti: "Hatta daha da ileriye taşıyarak Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da fark yaratmak istiyoruz. Bunun için Vodafone Arena'da da Barclays Center'da olduğu gibi Cisco'nun Stadium Vision teknolojisini uygulayacağız."

BİLGİ VE TEKNOLOJİ İŞBİRLİĞİ
"Barclays Center'da şu anda uygulamada olmayan akıllı biletleme ve geçiş teknolojilerini Vodafone Arena'da sunmayı planlıyoruz. Vodafone'nun global teknolojik bilgi birikimi ile Cisco'nun Stadium Vision teknolojisi bir araya gelecek. Türkiye'de sporseverlere ve sosyal bir buluşma mekanı olarak diğer etkinlikler için Vodafone Arena'yı ziyaret edenlere bugüne kadar görmedikleri bir deneyim yaşatacağız."

Barclays Center'ın özelikleri
1 İçinde ve dışında toplam 800 adet ekran bulunuyor. Hepsi tek merkezden kontrol ediliyor.
2 Ekranları kontrol odasında çalışan 12 kişilik bir ekip yönetiyor.
3 Ayrıca salonda 160 adet kamera bulunuyor.
4 Barclays Center'da 1,1 Gbps internet kapasitesi bulunuyor. İndirme ve yükleme hızları 30-40 Mbps'ye ulaşabiliyor. Stadyumda 300 kablosuz bağlantı noktası var.
5 Dünyanın en büyük skorboardlarından biri Barclays Center'da bulunuyor. Bu skorboard Full HD ekrana sahip.
6 Barclays Center'ın içinde, yayın araçları için özel yer ayrılmış. Burada canlı yayın araçlarına hem elektrik hem de kablosuz internet imkanı sağlanıyor.
7 Akıllı telefonlar için geliştirilen Barclays Arena app, tüm işlemleri gerçekleştirebiliyor. Salon içinde kaydedilen maç görüntüleri, bu aplikasyon üzerinden izleyicilere iletilebiliyor.
8 Bu mobil uygulamaya reklam alınarak gelir elde edilebiliyor.
9 Barclays TV için üretilen içerik, bu uygulamada kullanıcılara ulaştırılabiliyor.

merhaba İsmail,

bu Cisco önderliğinde stadımızı StadiumVision teknolojisini uygulattığında BJK tv'ye de olumlu katkıları olacakmıdır acaba  :alala:

şu an BJK tv yeniden yapılanmakta ve istenen,arzulanan noktaya daha gelmedi bunu biliyoruz

hani Cisco'nun teknolojik yapısı BJK tv'ye aktarılır mı  :alala:

arkadaşlar ne diyorsunuz bu konuda olur mu olmaz mı ?

Etiketler: