Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8333091 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Arkadaşlar fark ettınızmı bilmiyorum ama kamerada örümcek ağı var  ;D ;D bula bula kamerayı bulmuş örümcek  ;D ;D

Çevrimdışı sallapati

KONU DIŞI : beyler 22.90 TL ye çok güzel orjinal TAÇ Beşiktaş plaj havluları var. hem de ücretsiz kargo. Kaçırmayın derim. ben 1 tane kırmızı 1 tane de siyah aldım.

http://www.yakala.co/tac-bjk-fb-gs-ts-plaj-havlulari

Çevrimdışı Serkan7738

yanlış alarm çiçekler daha önce başlamış

Çevrimiçi murat

işaretli iki alan hemen hemen eşit büyüklükte ve aynı zamanda başladı.sonuç ortada

Murat Abi ben obitaş daha önce başladı diye hatırlıyorum bu arada prekast hızıda yetersiz sanki
betonu aynı gün yada bir gün arayla atıldı diye hatırlıyorum.hatta ikisi beraber başladılardı çiçekler daha önce betonu attıl diye hatırlıyorum.hatta işe başlarken hangisi önce betonu atacak diye konuşmuştuk.

Obitaş kapalı dönüşündeki testere kirişlerine verdi yoğunluğunu ve arkadaki tabla kalıplarının üretimine bu karşılaştırma yersiz gibi
tamam yersiz diyelimde önde olduğu demiyorum geride olmadığı bir yer varmı acaba.eski ve yeni açıkta yapılan işin metrekaresi veya atılan betonun metreküpü ne kadar acaba.obitaşın alanı geniş ama yaptığı iş miktarı ile karşılaştırırsak en az yüzde 30 geride.örneğin çiçekler 30 bin metrekare imalatyapmışsa çiçekler 20 bin gibi.hazır ismail de ortalarda yokken sallayayım biraz obitaşa ;D

Çevrimiçi murat

bunun birkaç gün öncesi yokmu.demir örmeye berber başladılar diye hatırlıyorum

Çevrimdışı Enes Ö

işaretli iki alan hemen hemen eşit büyüklükte ve aynı zamanda başladı.sonuç ortada

Murat Abi ben obitaş daha önce başladı diye hatırlıyorum bu arada prekast hızıda yetersiz sanki
betonu aynı gün yada bir gün arayla atıldı diye hatırlıyorum.hatta ikisi beraber başladılardı çiçekler daha önce betonu attıl diye hatırlıyorum.hatta işe başlarken hangisi önce betonu atacak diye konuşmuştuk.

Obitaş kapalı dönüşündeki testere kirişlerine verdi yoğunluğunu ve arkadaki tabla kalıplarının üretimine bu karşılaştırma yersiz gibi
tamam yersiz diyelimde önde olduğu demiyorum geride olmadığı bir yer varmı acaba.eski ve yeni açıkta yapılan işin metrekaresi veya atılan betonun metreküpü ne kadar acaba.obitaşın alanı geniş ama yaptığı iş miktarı ile karşılaştırırsak en az yüzde 30 geride.örneğin çiçekler 30 bin metrekare imalatyapmışsa çiçekler 20 bin gibi.hazır ismail de ortalarda yokken sallayayım biraz obitaşa ;D

:D murat abi ben koyduğun resim üzerinden yapılan karşılaştırmaya atıfda bulundum.İnşaat genelindeki yapılan iş miktarındaki kıyasda kimin ne yaptığı hakkında yorum yapamam :)

Çevrimdışı Szgn_26

Hahahaha obitaşta çiçekler mi kıyaslanıyo hahahaha bi taraflarımda gülüyorum hahahahaha

Çevrimdışı sallapati

Numaralıyı kim yapacak belli olmadı mı hala beyler??

Çevrimdışı izorlu85

hey gidi günler bir zamanlar bu rampa ne zaman kalkacak diye sinir olup duruyoduk şimdi yerinde sular akıyor :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Sutlas

Obitaş sanırım 160 gün ile aldı ihaleyi, sürenin üçte ikisi geçti ama daha işin üçte biri bile bitmedi, durum ortada zaten ama kirişleri kaliteli  ::)

Çevrimdışı hakaydam

17 Mayıs çiçekler
1 Haziran obitaş temel atmış

Çevrimdışı frkndgnr

Başta büyüklerim olmak üzere burdaki bütün abi ve kardeşlerimin berat kandili mubarek olsun.

Çevrimdışı Szgn_26

Obitaş sanırım 160 gün ile aldı ihaleyi, sürenin üçte ikisi geçti ama daha işin üçte biri bile bitmedi, durum ortada zaten ama kirişleri kaliteli  ::)
Formül basit  Hız=çiçekler x çiçekler

Çevrimdışı yldrmaydn

şu an su gelmesi sebebiyle numaralı tarafında çalışmalara başladı obitaş. iyi de yaptı da o suyun tahliyesiyle ilgili ne gibi bir çalışma yapılacak? perde duvarın arkasında usul usul akmaya devam mı edecek yoksa gelen suyu tahliye edecek bir sistem kurulacak mı? ya da kuruldu mu? kurak bir döneme rağmen kısa süreli yağışlar sonrası yeşil yeşil olmuş oralar demek ki gelen su da çok az değil. ileride sıkıntı çıkarmasın bize..
wow da sezgin hocam orada kullanılan betonun su geçirmez olduğunu söyledi :)

orası için güzel de su oradan içeri sızmazsa sızacak yer bulana kadar gidebilir.yani oraya özel beton vardır da 20 metre yanında yoksa oradan geliverir. bence özel beton kadar oraya gelecek suyu tahliye için bir sistem de olsaymış iyi olurmuş. tabi uzman değilim ama kişisel görüşüm budur :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Serkan7738

Önceki resme gerek yok Murat Abi çiçeklerin temel betonu varken obitaşta o alanda daha vinç aparatları duruyo bi dakika ya bi an obitaşı savunuyomuş gibi hissettim kendimi yok öyle bişey :D

Çevrimdışı Szgn_26

17 Mayıs çiçekler
1 Haziran obitaş temel atmış

Tarihleri tam hatırlamıyorum bu tarih olmuş olsa bile o arada kapalıya da uğraşan bi çiçekler vardı tek derdi eski açık olan bi çiçekler olsaydı şu an üst kat kirişler örülüyordu obitaşta çiçekleri karşılaştırmak kadar saçma bşy olamaz

Çevrimdışı sallapati

eski açıkta beton dökümü olacak mı bugün beyler?

Çevrimdışı Serkan7738

eski açıkta beton dökümü olacak mı bugün beyler?

%90 olacak tabla betonlaması sınır tahtalarını dizdiler demir örme bitti

Çevrimiçi murat

Önceki resme gerek yok Murat Abi çiçeklerin temel betonu varken obitaşta o alanda daha vinç aparatları duruyo bi dakika ya bi an obitaşı savunuyomuş gibi hissettim kendimi yok öyle bişey :D
Evet arkadaki alan ile birlikte başlamıslardi.çiçekler temeli daha önce atmıştı.yanlış yeri hatırlsmışım

Çevrimdışı izorlu85

bence obitaşa haksızlık ettik hep birlikte (ben de dahil) rampa kalkmaya başlayalı ve zemin hazır hale getirlmeye başlanalı daha nerdeyse 2 gün oldu ve bitirlen hazır olan bölümlerde de obitaş işe başladı bunu ben bi iyiye işaret olarak yorumluyorum. köşe de son kalan toprak da alınıp eskavatörler ve kamyonlar yeni açığa girmez oldukları an obitaş gerekli hızlanmayı gösterecektir. bence eli kolu bağlı bekledi rampa yüzünden obitaş. çiçeklere gelince evet gayet hızlılar ancak kapalı 2 . katta çalışan arkadaşlar biraz işi gevşek bıraktılar gibi bariz hatalar görünmeye başladı bu da beni endişelendiriyor. alt kısımlar da sorun yok ama  testere kirişleri ve çatı taşıyıcı kirişlerinde yer yer beton kalitesi zayıf gördüm.. onun dışında güzel görünüyor...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Serkan7738

bence obitaşa haksızlık ettik hep birlikte (ben de dahil) rampa kalkmaya başlayalı ve zemin hazır hale getirlmeye başlanalı daha nerdeyse 2 gün oldu ve bitirlen hazır olan bölümlerde de obitaş işe başladı bunu ben bi iyiye işaret olarak yorumluyorum. köşe de son kalan toprak da alınıp eskavatörler ve kamyonlar yeni açığa girmez oldukları an obitaş gerekli hızlanmayı gösterecektir. bence eli kolu bağlı bekledi rampa yüzünden obitaş. çiçeklere gelince evet gayet hızlılar ancak kapalı 2 . katta çalışan arkadaşlar biraz işi gevşek bıraktılar gibi bariz hatalar görünmeye başladı bu da beni endişelendiriyor. alt kısımlar da sorun yok ama  testere kirişleri ve çatı taşıyıcı kirişlerinde yer yer beton kalitesi zayıf gördüm.. onun dışında güzel görünüyor...

Obitaşın sağa sola alanı yoktu ama en azından dikine yukarı doğru çıkabilirdi ben çiçeklerin kapalı üstteki kolonlardan dolayı çok fazla suçlamıyorum çok zor bir alan bugün beton dökümünü izledim fışkırtıcı bile yetişmiyo nerdeyse hatta Efe söylemişti sanırım en üste çıkana kadar nefer nefese kaldım çok dik çok tehlikeli diye

Çevrimdışı Sutlas

Tekrar belirtelim inşaat Kiptaş tarafından denetleniyor, yani kolonlarda veya kirişlerde tehlikeli bir durum varsa, bu tespit edilip düzeltilir.

Betonun şekilsiz durması o kolon veya kirişte bir sorun olduğu anlamına gelmiyor, hepsi kaplanacağı için estetik bir sorun da yaratmayacak.

Çevrimdışı Kadir Akdağ

S.a.Öncelikle Kandiliniz Mübarek Olsun ,
Son günlerde Kendimi Buz Devri 1 deki SİD gibi Hissetmeye başladım Herkes göç etmiş bi ben kalmışım :)
DH Üye Adım UN!BJK ..Fazla Mesaj Yazmıyordum
Forza Üye Adım 2009'dan beri Bu Üyeliğimle Aynı..
Yeni Site Hayırlı Olsun  Gelişiminde Bana İş Düşerse 10 Yıllık Webmaster Tecrübemle Her Türlü yanınızdayım..
sessiz takibe devam :)

Çevrimdışı Szgn_26

Obitaşın sağa sola alanı yoktu ama en azından dikine yukarı doğru çıkabilirdi ben çiçeklerin kapalı üstteki kolonlardan dolayı çok fazla suçlamıyorum çok zor bir alan bugün beton dökümünü izledim fışkırtıcı bile yetişmiyo nerdeyse hatta Efe söylemişti sanırım en üste çıkana kadar nefer nefese kaldım çok dik çok tehlikeli diye
Rampa da kalktı iyi izleyin obitaşçılar bundan sonra obitaş uçacak kaçacak diyenler iyi izleyin obitaşı obitaın yine aynı yavaşlıkta devam edeceğinden adım gibi eminim ilk gün ne düşünüyorsam bugün de onu diyorum. Mantığa bak obitaşın sol tarafta alan yoktu diye dikine kat çıkmadı şimdiye bu katı bitirmiş olsalardı yeni açılan alana yoğunluğu verirlerdi şimdi hem burayla uğraş hem yeni alanla yeni işçi alınmadığı sürece ki baya baya işçi lazım obitaşta hızlanma masalı sürer gider

Çevrimdışı SDemirsoy

S.a.Öncelikle Kandiliniz Mübarek Olsun ,
Son günlerde Kendimi Buz Devri 1 deki SİD gibi Hissetmeye başladım Herkes göç etmiş bi ben kalmışım :)
DH Üye Adım UN!BJK ..Fazla Mesaj Yazmıyordum
Forza Üye Adım 2009'dan beri Bu Üyeliğimle Aynı..
Yeni Site Hayırlı Olsun  Gelişiminde Bana İş Düşerse 10 Yıllık Webmaster Tecrübemle Her Türlü yanınızdayım..
sessiz takibe devam :)

hoşgeldin hocam Dh'de bizi arıyordun herhalde  ;)

Etiketler: